Cuprins

Codul de formulare „Skin Protect” al Eau Thermale Avène

av_solaires_engagement-formulation_laborantine_microscope_1x1 473x473

Angajamentul Eau Thermale Avène

Timp de 30 de ani, experții Eau Thermale Avène au inovat pentru a-ți oferi cea mai bună fotoprotecție. Produsele noastre de îngrijire solară sunt dezvoltate în conformitate cu standardele farmaceutice și având 3 priorități: siguranță, eficacitate și toleranță. Fiecare dintre ingredientele din produsele noastre este selectat cu rigurozitate și măsurat cu precizie. Datorită tehnicii noastre unice de formulare, creăm formule care sunt eficace și stabile în timp. 

În centrul produselor noastre de îngrijire solară se află*: Un sistem de filtrare brevetat care conține un număr minim de 4 filtre solare pentru o protecție UVA-UVB cu spectru foarte larg. Un complex antioxidant unic pentru o protecție celulară globală împotriva stresului oxidativ. Apa termală Avène, cunoscută pentru proprietățile sale calmante, anti-iritante și emoliente.

*Gama portocalie cu SPF 50+, exceptând stick-urile, SPF30 și SPF20.

Protecție cu spectru foarte larg împotriva razelor UVA și UVB

Produsele de îngrijire solară Eau Thermale Avène sunt formulate pentru a oferi o protecție maximă împotriva razelor UV, datorită sistemului lor unic de filtre brevetat, care combină 4 filtre solare în proporții optimizate pentru a asigura o fotostabilitate optimă. Acest cocktail formidabil combate toate tipurile de raze UV, indiferent de lungimea lor: Razele UVB, principala cauză a arsurilor solare și a îmbătrânirii pielii, și razele UVA.

av_solaires_shema_protection_uva_uvb_1x1 473x473 1: Hipodermă 2: Derma 3: Epidermă 4: Protecție solară
av_solaires_protection_stress-oxydatif_laboratoire_pipette_1x1_473x455

Protecție sporită împotriva stresului oxidativ

Eau Thermale Avène depășește granițele în materie de protecție solară adăugând doi antioxidanți complementari la sistemul său de filtre solare pentru o dublă protecție celulară: Tialdina și pre-tocoferilul (nu-i numele unui dinozaur, nu-ți face griji!). Tialidina acționează asupra stresului oxidativ precoce. Aceasta protejează imediat inima celulei și sursa sa de viață , mitocondriile. Pre-tocoferilul, un precursor al vitaminei E, protejează membranele celulare pe termen lung prin eliberare susținută. Împreună, acești antioxidanți asigură o protecție celulară globală împotriva radicalilor liberi: molecule unice instabile cu o mare reactivitate chimică care provoacă îmbătrânirea pielii și alte afecțiuni cutanate.

 

PARTENERIATUL NOSTRU EXCLUSIV CU FUNDAȚIA PENTRU COMBATEREA CANCERULUI DE PIELE

Rolul prevenției este unul foarte important. Acesta este scopul parteneriatului nostru cu Fundația pentru Combaterea Cancerului de Piele.

Numărul cancerelor de piele este în creștere, în prezent unul din trei cancere fiind un cancer de piele. Acesta este motivul pentru care Laboratoarele Eau Thermale Avène sunt un partener devotat al Fundației Europene pentru Combaterea Cancerului de Piele, o asociație creată în 2008 pentru a sensibiliza publicul cu privire la cancerele de piele, care reprezintă o problemă reală de sănătate publică. Scopul este de a-i face atât pe copii, cât și pe adulți să conștientizeze efectele nocive ale soarelui și de a-i educa în domeniul fotoprotecției, învățându-i obiceiuri sănătoase de la o vârstă fragedă, pentru toată viața.

Toleranță optimă

Toleranță optimă

Produsele noastre de îngrijire solară sunt testate în mod sistematic atât pentru eficacitatea lor fotoprotectoare, cât și pentru toleranța lor ridicată. De aceea, toate produsele noastre de îngrijire solară sunt evaluate sub control dermatologic, oftalmologic și pediatric pentru produsele destinate copiilor, pentru a garanta o toleranță optimă a pielii, chiar și în cazul celor mai fragile tipuri de piele. Eficace și sigure, produsele de îngrijire solară Eau Thermale Avène oferă avantajul inovației pentru ca protecția solară să fie mai ușor de obținut și mai plăcută în toate momentele vieții petrecute la soare, pentru ca să ne putem bucura în continuare de viață!

av_solaires_tolerance-optimale_bebe_plage_1x1 577x585

Toleranță optimă

Produsele noastre de îngrijire solară sunt testate în mod sistematic atât pentru eficacitatea lor fotoprotectoare, cât și pentru toleranța lor ridicată.

De aceea, toate produsele noastre de îngrijire solară sunt evaluate sub control dermatologic, oftalmologic și pediatric pentru produsele destinate copiilor, pentru a garanta o toleranță optimă a pielii, chiar și în cazul celor mai fragile tipuri de piele.  

Eficace și sigure, produsele de îngrijire solară Eau Thermale Avène oferă avantajul inovației pentru ca protecția solară să fie mai ușor de obținut și mai plăcută în toate momentele vieții petrecute la soare.

Pentru ca să ne putem bucura în continuare de viață!

SFATURI PRIETENOASE DE LA EXPERȚI

Alegând un produs de îngrijire solară Eau Thermale Avène înseamnă că vei beneficia de 30 de ani de cercetare și inovație în domeniul fotoprotecției. Este important să găsești gama potrivită pentru pielea ta:

  • Gama cu filtre portocalii sau organice pentru pielea sensibilă, copii sau adulți
  • Gama minerală pentru pielea hipersensibilă și pentru pielea intolerantă la filtrele chimice și la parfum
  • Gama de autobronzante, pentru pielea sensibilă a întregii familii
Sus