Acționează asupra cauzelor profunde ale îmbătrânirii pielii prin stimularea regenerării celulare.

Acționează asupra cauzelor profunde ale îmbătrânirii pielii prin stimularea regenerării celulare.

Hyaluron Activ B3

Acționează asupra cauzelor profunde ale îmbătrânirii pielii prin stimularea regenerării celulare.

În 2022, Laboratoarele Dermatologice Eau Thermale Avène inovează cu o abordare care revoluționează produsele anti-îmbătrânire: acționează direct asupra cauzelor îmbătrânirii, în loc să corecteze pur și simplu semnele de îmbătrânire de pe piele.
După 6 ani de cercetare, am formulat o îngrijire a pielii care vizează celulele senescente, adică acele celule care, prin degradare, stimulează procesul de îmbătrânire din jurul lor.
Noua gamă Hyaluron Activ B3 stimulează regenerarea celulară pentru rezultate de durată, datorită unei combinații de 2 ingrediente active care stimulează longevitatea: niacinamida și acidul hialuronic.

PRODUSELE NOASTRE

Pentru a acționa la sursa îmbătrânirii pielii și a stimula regenerarea celulară

HYALURON ACTIV B3

CREMĂ REGENERATOARE DE ZI

Crema pentru regenerare celulară Hyaluron Activ B3

  • Bogată în acid hialuronic și niacinamidă
  • Netezește și corectează ridurile
  • Excelentă bază de machiaj

Catifelată și confortabilă, această cremă netezește și conferă pielii o luminozitate imediată. Prin conținutul său de niacinamidă, acționează asupra cauzei profunde a îmbătrânirii pielii și prelungește ciclul de viață al celulelor*.

Inovația sa constă, de asemenea, și în designul ecologic: recipientul de sticlă care este reîncărcabil și reciclabil.

*Test in vitro, cu niacinamidă.

Regenerează-mi pielea
CREMĂ REGENERATOARE DE ZI
title

EFICACITATE DOVEDITĂ

Produsul de îngrijire a pielii mele, eroul meu!

97%

O piele mai fermă¹

92%

Ingrediente naturale

15 zile

pentru a regenera pielea²

HYALURON ACTIV B3

UN CONCENTRAT REGENERATOR

Ser concentrat de reumplere Hyaluron Activ B3

  • Concentrat în acid hialuronic și niacinamidă
  • Efect de strângere a pielii după 15 zile*.

O formulă eficace, cu toleranță ridicată, cu doar 8 ingrediente, din care 99,5% sunt ingrediente active, ce permite aplicarea chiar și în zonele delicate, cum ar fi conturul ochilor.

Cu o textură proaspătă și ușoară, se absoarbe imediat pentru a dezvălui o piele vizibil mai fermă și mai suplă.

*Test in vitro cu niacinamidă

Pielea mea se umple de volum
UN CONCENTRAT REGENERATOR

HYALURON ACTIV B3

CREMĂ DE NOAPTE REGENERATOARE

Cremă de noapte multi-intensivă Hyaluron Activ B3

  • Bogată în retinal (de 10 ori mai activ decât retinolul)
  • Activează sinteza colagenului
  • Conferă fermitate și regenerează pielea în profunzime

Este crema de noapte de care ai nevoie. O adevărată îngrijire de noapte și răsfăț, textura sa delicat parfumată oferă confort pielii. După 2 săptămâni, aceasta este reparată, mai fermă și ridurile sunt reduse.

% satisfacție, 70 de utilizatori.

Reparare în profunzime
CREMĂ DE NOAPTE REGENERATOARE

TESTATE ȘI APROBATE

Această cremă este un adevărat stimulent de luminozitate pentru pielea mea! Textura sa catifelată este plăcută și mai ales neaderentă, cu un efect de netezire vizibil la aplicare.Îl folosesc după serul cu efect de reumplere și pielea mea se simte confortabilă toată ziua. Pielea mea îl tolerează perfect, ceea ce este rar pentru un produs anti-îmbătrânire eficace.

ANNE, 46 DE ANI07/07/2022
Descoperă și alte produse

ȘI ASTA NU E TOT...

Descoperă celelalte produse ale noastre

Cremă de ochi cu triplă acțiune

Cremă de ochi cu triplă acțiune

Reduce ridurile - Reduce umflarea - Reduce cercurile intunecate

O COMBINAȚIE UNICĂ DE INGREDIENTE ACTIVE

În centrul gamei noastre

Extract de chebula

av_ingredient_extrait-haritaki_1x1

Fructul longevității, un ingredient activ natural, protejează acidul hialuronic prezent în mod natural în piele.

Acid hialuronic cu greutate redusă

av_anti-age_ingredient_acidehyaluronique_baspoids_1-1

Dimensiunile sale mici pătrund în piele, reîncărcând-o cu acid hialuronic natural pentru a ajuta la întărirea și umplerea ridurilor.

Niacinamide

av_ingredient_niacinamide_1x1

Cunoscută și sub numele de vitamina B3, aceasta stimulează celulele și le prelungește durata de viață pentru a regenera pielea pe termen lung. Reduce ridurile și pigmentarea pielii și îmbunătățește elasticitatea.

Acțiune cuprinzătoare pentru structura pielii

Acționează asupra sursei îmbătrânirii pielii: senescența celulară

Hyaluron Activ B3 este o inovație științifică bazată pe o descoperire mondială: senescența celulară. În interiorul pielii, celulele noastre sunt ca o adevărată forță a tinereții. An de an, acest motor încetinește, iar celulele își pierd capacitatea de reînnoire. Ca urmare, acestea devin mai puțin active (adică senescente) și răspândesc acest fenomen în jurul lor. În acest fel se accelerează îmbătrânirea pielii.        

Laboratoarele dermatologice Eau Thermale Avène sunt convinse că succesul unei acțiuni anti-îmbătrânire eficiente constă atât în tratarea cauzei îmbătrânirii pielii, cât și în tratarea semnelor de îmbătrânire.

Cercetătorii noștri au colaborat cu Prof. Lemaitre, un specialist global în anti-îmbătrânire, pentru a găsi o modalitate de a încetini acest proces de senescență celulară. Rezultatul este o combinație exclusivă de ingrediente active puternice care acționează în profunzime asupra celulelor senescente și stimulează regenerarea celulară.

Această nouă gamă de produse de îngrijire a pielii este formulată fără ingrediente controversate și este compusă în proporție de cel puțin 90% din ingrediente naturale. Fără a uita de apa noastră termală, care oferă proprietățile de calmare și de catifelare necesare pentru pielea sensibilă.

av_xeracalm-ad_page-gamme

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Ai o întrebare sau o preocupare? Suntem întotdeauna aici pentru tine.

Produsul de îngrijire a pielii Hyaluron Activ B3 este formulat pentru femeile care prezintă semne de îmbătrânire a pielii. Acționează asupra cauzei îmbătrânirii prin stimularea regenerării celulare pentru a corecta ridurile și a spori fermitatea și luminozitatea. Dacă observi aceste semne pe tenul tău, Hyaluron Activ B3 skincare este pentru tine.

Produsele de îngrijire a pielii Hyaluron Activ B3 au fost dezvoltate pentru a minimiza riscul de reacții alergice. Cu toate acestea, dacă alergiile sau intoleranțele tale sunt severe, îți recomandăm să folosești gama Tolérance sau cremele pentru pielea intolerantă. În orice caz, îți recomandăm să ceri sfatul dermatologului.

Hyaluron Activ B3 este non-grasă și non-comedogenă, astfel încât această cremă este potrivită pentru toate tipurile de piele.

1Măsurători instrumentale la 2 luni după aplicarea cremei pentru regenerare celulară Hyaluron Activ B3, 3 din 41 de consumatori.
2Rezultate percepute în autoevaluare asupra a 65 de utilizatori în urma aplicării produsului pentru regenerare celulară Hyaluron Activ B3, 1 aplicare/zi.

Sus