POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE

Asigurarea protecției și securității datelor clienților și utilizatorilor noștri este una dintre pritoritățile noastre.
Această Politică de Confidențialitate explică ce informații sunt colectate și cum sunt procesate acestea.

Laboratoarele Dermatologice Avène este o entitate responsabilă cu prelucrarea datelor cu caracter personal care pot fi colectate de la dvs. pe Site în scopurile descrise în continuare.
Vă rugăm să citiți cu atenție această Politică de confidențialitate pentru a afla care sunt condițiile prelucrării datelor dvs. cu caracter personal când navigați pe Site-ul nostru. Rețineți că aceasta poate fi actualizată în orice moment.

Date cu caracter personal

  • Scopurile în care se procesează

    Datele cu caracter personal care sunt indispensabile pentru atingerea scopurilor susmenționate sunt marcate cu un asterisc pe paginile Site-ului pe care sunt colectate. Dacă decideți să nu completați câmpurile obligatorii, este posibil să nu putem procesa cererile dvs. și/sau furniza produsele și serviciile pe care ni le solicitați. Celelalte Date cu caracter personal sunt pur opționale și ne permit să vă cunoaștem mai bine și să îmbunătățim comunicarea și serviciile în funcție de acestea. Mai jos sunt prezentate informații suplimentare privind scopurile și baza juridică pentru diverse activități de prelucrare specifice.

     
     Scop Motive
    Pentru a vă oferi produsele și serviciile solicitate. Pentru a vă oferi servicii mai bune
    Pentru a vă răspunde întrebărilor prin e-mail, formular de contact. Pentru a vă oferi o experiență mai bună
    Pentru a vă permite să vă creați spațiul personal în cont. Pentru a vă satisface așteptările
    Pentru a înregistra produsele online și a pentru a primi acces la servicii adiționale. Pentru a vă oferi servicii mai bune
    Pentru a vă oferi servicii mai bune - ex. pentru a vă ajuta să identificați o farmacie care comercializează produsele noastre. Pentru a vă oferi servicii mai bune
    Pentru a gestiona și a optimiza relația cu clienții, incluzând îmbunătățiri aduse site-ului și produselor și serviciilor noastre. Pentru a vă satisface solicitările
    În cazul în care nu vă exprimați dezacordul în secțiunea de mai jos, sub ”Drepturile dumneavoastră” și ”Cookies”, aceasta ne va ajuta să întelegem mai bine preferințele tale prin analizarea compotamentului în site-ul nostru și să vă oferim produse și servicii în linie cu preferințele dumneavoastră. Pentru a vă satisface nevoile
    Pentru a vă trimite informații despre ofertele noastre, noutăți și evenimente (newsletter, invitații etc.). Consimțământul dvs. explicit
    Pentru a efectua statistici. În confirmitate cu interesul legitim, dacă procesarea este necesară pentru managementul activităților noastre curente
    Pentru a notifica autotitățile competente cu privire la orice potențială problemă cauzată de utilizarea produselor noastre. În conformitate cu obligațiile noastre legale 
  • Cookies

    Sunt utilizate diferite tipuri de cookies pentru diferite scopuri. Un cookies este un fișier care poate fi instalat pe hard drive-ul device-ului dvs. sau pe serverul unui website. Folosim cookies pentru a obține datele colectate automat, menționate mai jos.
    Veți găsi mai jos o listă cu cookie-urile active pe site-ul Eau Thermale Avène.

     
    Scop Tip de modul cookie Denumire modul cookie Denumirea aplicației Durata stocării 
    Cookies funcționale Sesiune SSESS Drupal Sesiune browser
    Cookie test javascript Sesiune has_js Drupal: custom development Sesiune browser
    Analytics Sesiune google-site-verification Google Tag Manager Sesiune browser
    Analytics Permanent _ga Google Analytics 13 luni
    Cookies acceptare cookies Permanent avene_cookie_policy_RO Drupal: custom development 13 luni
    Cookies numărare vizualizări pagina pentru pop-ins Permanent avene_page_view_counter_RO Drupal: custom development 13 luni
    Cookies pentru pop-in newsletter Permanent avene_popin_newsletter_open_RO Drupal: custom development 14 luni
    Cookies pentru pop-in creare cont Permanent avene_popin_account_open_RO Drupal: custom development 15 luni
    Analytics Permanent _gid Google Analytics 24 ore
    Used to throttle request rate Sesiune _gat Google Analytics 1 minut
    Cookies 3rd party pentru distribuirea datelor pentru Performanțele anunțurilor publicitare
    Cod 3rd party
    Permanent Tag / Pixel Doubleclick cel puțin 24 luni
    Cod 3rd party Permanent Tag / Pixel Remarketing AdWords între 30 si 540 zile
    Distribuirea datelor către Facebook (3rd party) pentru remarketing Permanent Tag / Pixel Facebook Remarketing depinde de parametrii Facebook
  • Setări cookies

    Pentru a vă permite controlarea utilizării cookie-urilor, vă rugăm să accesati această pagină și să le configurați.
    Dacă respingeți cookies, nu vom seta alte cookies pe dispozitivul dvs., cu excepția celor de natură ”funcțională”, cookies detaliate anterior (inclusiv, obligatoriu, un cookie ce înregistrează selecția dvs. de a nu instala niciun cookie atunci când vizitați website-ul).
    Cu toate acestea, trebuie să rețineți că, în cazul în care alegeți să ștergeți sau să respingeți anumite cookie-uri, acest lucru va afecta anumite caracteristici sau servicii ale site-ului Eau Thermale Avène.
  • Salvarea datelor dvs. Personale

    Ca o regulă generală, păstrăm datele dvs. cu caracter personal doar atât cât este necesar pentru a îndeplini scopurile pentru care au fost colectate.
    Vom păstra datele cu caracter personal pentru perioada necesară gestionării relației cu dvs.

    Cu toate acestea, păstrăm datele cu caracter personal în scopuri de marketing pe o perioadă de 3 ani după ultima interacțiune cu noi, cu excepția cazurilor în care solicitați ștergerea lor atunci când primiți unul dintre newsletter-ele noastre.

    Este posibil să păstrăm aceste date într-o arhivă după termenul menționat anterior pentru a repecta obligațiile legale.

    Odată ce Datele cu caracter personal devin inutile pentru scopurile indicate, iar arhivarea nu mai este necesară pentru îndeplinirea obligațiilor noastre legale sau pentru termenul de prescripție, ne vom asigura că acestea sunt complet distruse și anonimizate.

Transferul datelor

  • Dezvăluirea sau transferarea datelor cu caracter personal

    Facem parte din grupul Pierre Fabre și va fi necesar să împărtășim datele dvs. cu caracter personal cu liniile de business afiliate, atunci când va fi necesar pentru a îndeplini scopurile de mai jos:

    - putem mandata furnizori de servicii terță parte (care vor acționa conform instrucțiunilor noastre) pentru a ne ajuta să vă oferim informații, produse sau servicii, să administrăm și să gestionăm activitățile noastre sau să administrăm și să optimizăm Site-ul nostru. În astfel de situații, aceste terțe părți pot avea nevoie de acces la Datele dvs. cu caracter personal.

    - Dacă Datele cu caracter personal sunt transferate în afara SEE (Spațiului Economic European) altor societăți ale grupului Pierre Fabre sau unor prestatori de servicii, vom lua măsurile necesare pentru a ne asigura că Datele cu caracter personal vor fi tratate la același nivel de protecție ca în cazul în care ar rămâne în cadrul SEE. Printre aceste măsuri se numără încheierea unor contracte privind transferul de date, pe baza unor clauze contractuale tip aprobate de Comisia Europeană, așa cum sunt acestea actualizate sau revizuite sau prin aplicarea unor programe de certificare, cum ar fi Privacy Shield UE – US, sau a altor mecanisme de transfer, cum ar fi, după caz, deciziile de adecvare, regulile corporatiste obligatorii sau acordurile aprobate de autoritățile europene pentru protecția datelor. 

    - putem transmite Datele cu caracter personal unor terțe părți în cadrul vânzării efective sau potențiale a companiei sau a oricăror active deținute de aceasta ori de societățile afiliate. În acest caz, Datele cu caracter personal pe care le deținem despre utilizatori vor putea fi considerate active cedate.
    De asemenea, îndeplinim cererile de divulgare a informațiilor dacă legea ne obligă sau dacă o astfel de divulgare este necesară pentru a proteja drepturile Noastre și/sau a ne conforma unei proceduri judiciare, unei hotărâri judecătorești, unei cerințe din partea autorităților sau oricărei alte proceduri judiciare în care suntem implicați.
  • Link-uri externe

    Site-ul poate conține linkuri externe către site-uri terțe. Nu deținem controlul asupra acestora și nu suntem responsabili pentru practicile de securitate ale acestora în ceea ce privește protecția datelor. Prin urmare, vă recomandăm să verificați politicile de securitate acestor terțe site-uri privind protecția datelor. Această politică de securitate se aplică doar Datelor cu caracter personal colectate de Site-urile noastre sau în cadrul activităților noastre de business.

Drepturile dvs.

Conform legii aplicabile, în ceea ce privește Datele dvs. cu caracter personal aveți drepturile următoare:



 
  • Lista drepturilor

    • să obțineți o copie a Datelor dvs. cu caracter personal și informații despre modurile în care sunt prelucrate Datele cu caracter personal și despre baza juridică în acest caz;
    • să corectați Datele cu caracter personal greșite (inclusiv dreptul de a completa Datele cu caracter personal incomplete);
    • să ștergeți Datele dvs. cu caracter personal (în anumite cazuri în care acestea nu mai sunt necesare în scopurile în care au fost colectate sau prelucrate);
    • să restricționați prelucrarea Datelor dvs. cu caracter personal în cazurile în care:
      • corectitudinea Datelor cu caracter personal este contestată;
      • prelucrarea este ilegală, dar vă opuneți ștergerii Datelor dvs. cu caracter personal;
      • nu mai avem nevoie de Datele dvs. cu caracter personal, dar acestea sunt în continuare necesare pentru constatarea, exercitarea sau apărarea unor drepturi în justiție;
    • să solicitați portabilitatea Datelor dvs. cu caracter personal într-un format lizibil electronic, pentru o terță parte (sau pentru dvs.) dacă prelucrarea se realizează pe baza consimțământului dvs. sau în scopul executării unui contract pe care l-am încheiat cu dvs.;
    • să furnizați instrucțiuni generale sau specifice privind modurile de prelucrare și utilizare a Datelor dvs. cu caracter personal în cazul decesului dvs.;
    • să vă opuneți în orice moment contactelor telefonice în scopuri de marketing, prin formularul de contact din site-ul https://www.eau-thermale-avene.ro/contactati-ne 
    • să vă retrageți consimțământului pentru prelucrarea Datelor dvs. cu caracter personal (dacă această prelucrare se realizează pe baza consimțământului dvs.);
    • să vă opuneți prelucrării în scopuri de marketing;  
    • să obțineți sau să consultați o copie a măsurilor adecvate luate pentru transferarea Datelor dvs. cu caracter personal într-o țară terță sau unei organizații internaționale.
  • Află mai multe

    Adițional, aveți dreptul de a vă opune oricărei procesări a datelor cu caracter personal.

    De asemenea, aveți dreptul de a depune o reclamație la autoritatea locală de protecție a datelor, spre exemplu ANSPDCP. Pentru a vă exercita aceste drepturi, vă rugăm să ne contactați. Vă rugăm să luați în considerare faptul că este posibil să vă solicităm să faceți dovada identității dvs. și ne rezervăm dreptul de a impune o taxă acolo unde legea o permite, spre exemplu, dacă solicitarea dvs. este nefondată sau exagerată. Vom face tot posibilul pentru a răspunde solicitării dvs. în termenul stabilit prin legislație.
Este posibil să actualizăm această Politică de Confidențialitate din când în când pentru a fi în concordanță cu noile reglementări ale legii și/sau practicile interne de securitate.

Dacă aveți orice întrebare cu privire la această Politică de Confidențialitatevă rugăm să ne contactați folosind formularul din pagina de Contact sau contactați Ofițerul de Protecție a Datelor la adresa: protectiedate@adpharma.com
Data revizuirii : 23/10/2018 13:24
Trimiteţi prin e-mail

Pielea fiecăruia are nevoi diferite,
descoperiți-vă ritualul de îngrijire Eau Thermale Avène.

Începe acum
  • Recomandări de produse pentru a vă rezolva problemele pielii
  • Acces la produsele și review-urile dumneavoastră preferate
  • Lista de cumpărături pentru a vă răsplăti loialitatea
Înscrieți-vă acum

Căutare în curs

Login required

You must log into your Avène account to save this information.


Login or create an account