Protecție excelentă pentru vremea rece.
Cold Cream

Cold Cream

Protecție excelentă pentru vremea rece.

Mâinile, ca și buzele, sunt zone cu un nivel scăzut de lipide protectoare în mod natural.
În timpul iernii, aceste zone sunt expuse în mod constant la frig și vânt, ceea ce le face și mai vulnerabile. Prin urmare, acestea necesită o îngrijire specială pentru a face față iernii fără a-și pierde confortul și catifelarea.

Pentru a le răsfăța, Laboratoarele Dermatologice Avène au reinventat formula tradițională a Cold Cream, cu proprietățile sale nutritive, protectoare și emoliente, în special prin înlocuirea apei de trandafiri cu apa termală Avène, cu proprietățile sale calmante și antiiritante recunoscute. Cold Cream este astfel adaptată la pielea sensibilă, pentru a-ți oferi o soluție (și o gamă) completă.

COLD CREAM

O SOLUȚIE EFICACE PENTRU BUZELE DETERIORATE

Balsam de buze hrănitor

  • Hrănește și protejează instantaneu buzele uscate și foarte uscate
  • Dimensiuni mici, eficacitate mare

Delicat, hipersensibil... Odată cu vremea rece, buzele noastre sunt supuse celei mai grele încercări.

Cold Cream Avène: o combinație de ingrediente din farmacopeea europeană le conferă buzelor uscate și foarte uscate calmare, hidratare protecție pentru a le îngriji și a le garanta o senzație de confort chiar și în condiții intense. Cu acest produs, buzele tale nu vor fi niciodată reci.

Vreau să-mi protejez buzele
O SOLUȚIE EFICACE PENTRU BUZELE DETERIORATE
EFICACITATE DOVEDITĂ

Îngrijirea pielii mele, eroul meu!

6 ore¹de hidratare
94%²Textură fină
97%²Buze moi și hidratate

TESTATĂ ȘI APROBATĂ

Îmi place foarte mult! Mama mea a folosit-o și încă o folosește. Ea este cea care mi-a prezentat-o. Iar această cremă este perfectă pentru că iarna mi se usucă mâinile foarte repede și mă dor. O recomand persoanelor care au pielea uscată ca mine și/sau doar pentru plăcerea mirosului și texturii catifelate.

Elodie, 27 de ani11.10.2017
Descoperă și alte produse

ȘI ASTA NU E TOT...

Descoperă celelalte produse de îngrijire a pielii pentru a avea grijă de pielea uscată a întregii familii

Cold Cream Baton de curățare ultra-bogat

Cold Cream Baton de curățare ultra-bogat

Hrănește - Protejează - Curăță

Caut un produs Cold Cream pentru

O COMBINAȚIE UNICĂ DE INGREDIENTE ACTIVE

O COMBINAȚIE UNICĂ DE INGREDIENTE ACTIVE

În centrul gamei noastre

  • <h4 class="">Cold<strong> </strong>Cream<strong> </strong>Av&egrave;ne</h4><p>Un amestec echilibrat de cear&#259; de albine, ulei, gr&#259;simi &#537;i Avene Thermal Spring Water pentru hr&#259;nire, protec&#539;ie &#537;i confort.</p><p>&nbsp;</p>
    Cold Cream AvèneUn amestec echilibrat de ceară de albine, ulei, grăsimi și Avene Thermal Spring Water pentru hrănire, protecție și confort. 
  • <h4 class="">Ap&#259; termal&#259; Avene</h4><p>&Icirc;i red&#259; propriet&#259;&#539;ile de &icirc;nmuiere, calmante &#537;i antiiritante.</p>
    Apă termală AveneÎi redă proprietățile de înmuiere, calmante și antiiritante.

O SOLUȚIE COMPLETĂ PENTRU ORICE PROVOCARE

O formulă legendară cu o eficacitate de neegalat

Folosită de secole, formula pe bază de Cold Cream este alegerea ideală pentru pielea uscată. Secretul său? Protejează filmul hidrolipidic al pielii (scutul protector al acesteia) datorită unui amestec, creat în secolul al II-lea, de ceară de albine, ulei de migdale dulci, apă de trandafiri și borat de sodiu. Chiar dacă compoziția sa poate varia, scopul său este întotdeauna de a proteja pielea utilizând cele mai protectoare și hrănitoare elemente pe care le poate oferi natura.

Laboratoarele noastre au modernizat acest produs de îngrijire a pielii pentru a-l adapta la cele mai sensibile tenuri, datorită unei formule naturale care combină uleiul mineral și ceara de albine pentru a întări bariera pielii și, bineînțeles, apa termală Avène cu proprietățile sale calmante și emoliente.

Toate produsele din gama Avène Cold Cream asigură astfel protecție totală, intens hrănitoare pentru buze, mâini și pielea uscată. Testată în condiții de frig extrem (până la -25°C), gama Cold Cream rezistă la cele mai scăzute temperaturi și oferă confort și hidratare în cele mai extreme condiții.

av_packshot composition_cold cream_nature orte_still life product background_473x473

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Ai o întrebare sau o preocupare? Suntem mereu la dispoziția ta

Formula tradițională a fost actualizată pentru a oferi atât o hrănire profundă, cât și un confort senzorial excelent. Datorită expertizei noastre în formulare, oferim produse hrănitoare, dar nelipicioase, ideale pentru utilizarea zilnică.

Da, produsele de îngrijire a buzelor Cold Cream vor constitui o bază hidratantă și protectoare. Buzele tale vor fi mai moi, se vor simți mai confortabil și vor fi gata pentru aplicarea rujului, care le va pune și mai mult în valoare!

¹Indice de hidratare măsurat prin corneometrie. Aplicare unică. ²% procent de satisfacție, evaluat de 65 de subiecți. Cel puțin două aplicări pe zi, timp de 21 de zile.

Sus