O rutină de igienă și îngrijire pentru o experiență zilnică delicată.
Corp

Corp

O rutină de igienă și îngrijire pentru o experiență zilnică delicată.

Sensibilă, uneori uscată sau deshidratată, pielea are nevoie de atenție zilnică. Dar, după cum știm, nu este întotdeauna ușor să găsești timpul de care ai nevoie pentru tine Și totuși, este un moment de respiro esențial pe care ar trebui să ți-l rezervi pentru a începe sau încheia ziua cu dreptul.

Pentru a face din rutina zilnică de îngrijire a pielii un moment care contează - un moment de plăcere - Laboratoarele Dermatologice Avène au dezvoltat o gamă de igienă și îngrijire a pielii care combină eficacitatea cu plăcerea senzorială.

Corp

PROTECȚIE TIMP DE 24 DE ORE

Deodorant 24Hr²

  • Prospețime de lungă durată
  • Potrivit pentru pielea rasă sau epilată

Mai mult decât un deodorant, un adevărat produs de îngrijire a pielii. Respectând fiziologia naturală a pielii, deodorantul 24Hr2 protejează împotriva mirosurilor și reduce umezeala. Formula sa cu toleranță ridicată, care nu lasă urme albe sau galbene, îi conferă pielii catifelare, hidratare și protecție, astfel încât să îți poți continua ziua cu toată încrederea. 

Protecția prospețimii mele
PROTECȚIE TIMP DE 24 DE ORE

TESTAT ȘI APROBAT

Un produs reconfortant cu o textură perfectă, care lasă pielea perfect catifelată și delicat parfumată. Îl recomand cu căldură.

Nathalie, 50 de ani13.10.2019
O COMBINAȚIE UNICĂ DE INGREDIENTE ACTIVE

O COMBINAȚIE UNICĂ DE INGREDIENTE ACTIVE

În centrul gamei noastre

  • <h4 class="">Complex oleo-calmant</h4><p>O combina&#539;ie &icirc;ntre apa termal&#259; Av&egrave;ne &#537;i trei uleiuri vegetale naturale pentru a hidrata delicat &#537;i a calma pielea sensibil&#259;.<br> </p>
    Complex oleo-calmantO combinație între apa termală Avène și trei uleiuri vegetale naturale pentru a hidrata delicat și a calma pielea sensibilă.

Pentru că ne-am angajat să mergem și mai departe în experiența de îngrijire a pielii pe care o oferim pielii sensibile, am dezvoltat un nou ingredient activ: complexul oleo-calmant. Acesta este o combinație între proprietățile calmante ale apei termale Avène și proprietățile hrănitoare, restructurante și antioxidante oferite de 3 uleiuri vegetale naturale: uleiurile de shea, de camelină și de șofrănel. 

Uleiurile de camelină, de shea și de șofrănel răspund nevoilor pielii prin bogăția lor în acizi grași esențiali. Astfel, bariera lipidică este întărită, iar pielea își recapătă confortul și un nivel optim de hidratare. 

Originea și calitatea acestui trio de uleiuri vegetale sunt perfect controlate, deoarece fac parte din abordarea experienței botanice a Pierre Fabre, care garantează eficacitatea și siguranța acestora, precum și un cadru de producție etic și responsabil.

Rezultate
3Uleiuri vegetale naturale
94%³Utilizatorii își simt pielea catifelată după aplicare
0%Ambalaj din carton

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Ai o întrebare sau o preocupare? Suntem mereu la dispoziția ta

Pentru a-i conferi pielii tale catifelare și confort, îți recomandăm rutina de îngrijire cu produse din gama Body. Curăță-ți delicat pielea cu apă caldă și cu gelul de duș delicat Body. Usucă-te prin tamponare și aplică zilnic balsamul fondant hidratant Body, acordând o atenție specială zonelor mai uscate. În plus, o dată pe săptămână, exfoliază-ți delicat pielea cu exfoliantul delicat Body. Pielea ta se va simți din nou reconfortată și catifelată!

Produsele din gama Body pot fi folosite atât de femei, cât și de bărbați. Formulele lor, îmbogățite cu apă termală Avène și uleiuri vegetale naturale, vor emolia și calma toate tipurile de piele sensibilă, chiar și pe cea a bărbaților!

Formula deodorantului 24Hr Body a fost dezvoltată pentru toate tipurile de piele, chiar și pentru cele mai sensibile. Formula sa riguros testată este garantată ca fiind sigură pentru pielea sensibilizată de aceste tratamente medicale.

¹Evaluarea indicelui de hidratare a straturilor superficiale ale epidermei, 19 subiecți, 1 aplicare. ²24 de ore: Test olfactiv, 20 de subiecți.
"Test de utilizare de către consumatori. Procent minim de satisfacție pentru toate produsele din gama Body.
*Formulă biodegradabilă în conformitate cu standardul OCDE301B. 

Sus