Scapă de roșeață. Astăzi și mâine.
Antiroșeată

Antiroșeată

Scapă de roșeață. Astăzi și mâine.

Fiind, în general, asociată cu sensibilitatea pielii, roșeața este frecventă, nu este gravă, dar este adesea dificil de suportat. Sub efectul unui factor declanșator, vasele de sânge ale pielii se dilată, provocând un aflux de sânge la nivelul feței: apare astfel roșeața. Fie că este vorba de o înroșire temporară sau de o roșeață permanentă, toate femeile pot fi afectate—dar nu îți face griji, cu produsele de îngrijire potrivite, aceasta nu mai este inevitabilă.

Datorită gamei Antiroșeată, Laboratoarele Dermatologice Avène oferă pielii sensibile o gamă de produse unică, adecvată mai multor tipuri de roșeață.

ANTIROȘEAȚĂ

ÎNGRIJIREA NOASTRĂ DE SPECIALITATE

Cremă și emulsie calmantă de zi SPF 30 Antiroșeată

 • Reduce roșeața și reactivitatea pielii
 • Vreau să hidratez și să protejez pielea zilnic

O soluție pentru fiecare nevoie! Fie că ai o piele sensibilă normală sau mixtă, fie că ai o piele uscată sau foarte uscată, Laboratoarele Dermatologice Avène îți oferă eficacitatea și confortul a două noi formule cu protecție ridicată.

 

Descoperă crema calmantă SPF 30

Descoperă emulsia calmantă SPF 30

ÎNGRIJIREA NOASTRĂ DE SPECIALITATE
EFICACITATE DOVEDITĂ CLINIC

Îngrijirea pielii mele, eroul meu!

93%Roșeața este vizibil redusă
98%Pielea este calmată intens
24 de orePielea este hidratată pe tot parcursul zilei

ANTIROȘEAȚĂ

ÎNGRIJIRE COMPLETĂ

Îngrijire uniformizantă Antiroșeată UNIFY SPF 30

 • Reduce în mod semnificativ roșeața, hidratează și protejează pielea
 • Potrivită pentru toate tipurile de piele și pentru majoritatea tonurilor de piele

Mai mult decât un simplu camuflaj, descoperă toată expertiza apei termale Avène într-un produs de îngrijire unic, complet, care oferă echilibrul perfect între eficacitate și frumusețe: calmează, hidratează și protejează pielea în fiecare zi, oferind în același timp o acțiune de lungă durată împotriva roșeții. Toate acestea într-o formulă nuanțatoare ultra-naturală pentru un efect imediat de „piele frumoasă".

 

Vreau să-mi maschez roșeața

ÎNGRIJIRE COMPLETĂ

TESTAT ȘI APROBAT

Produs excelent. Textura ultra fluidă poate fi surprinzătoare, deoarece este o mască, dar are un efect răcoritor foarte plăcut. [...] Efectul anti-roșeață a fost clar vizibil încă de la prima aplicare pentru mine.

Marine, 25 de ani16/05/2019
Descoperă și alte produse

ȘI ASTA NU E TOT...

Descoperă celelalte produse de îngrijire ale noastre

Concentrat împotriva roșeții cronice ANTIROUGEURS ROSAMED

Concentrat împotriva roșeții cronice...

Calmează - Hidratează - Reduce roșeața

Caut un produs Antiroșeată pentru

O COMBINAȚIE UNICĂ DE INGREDIENTE ACTIVE

O COMBINAȚIE UNICĂ DE INGREDIENTE ACTIVE

În centrul gamei noastre

 • <h4 class="">TRP-REGULIN&trade;</h4><p>Ingredient activ brevetat care reduce reactivitatea pielii.</p><p> </p>
  TRP-REGULIN™Ingredient activ brevetat care reduce reactivitatea pielii.
 • <h4 class="">Ulei de karanja</h4><p>Un ingredient activ natural provenit din expertiza botanic&#259; Pierre Fabre care p&#259;streaz&#259; echilibrul microbiomului pielii.</p>
  Ulei de karanjaUn ingredient activ natural provenit din expertiza botanică Pierre Fabre care păstrează echilibrul microbiomului pielii.
 • <h4 class="">Apa termal&#259; Av&egrave;ne</h4><p>Calmeaz&#259;, &icirc;nt&#259;re&#537;te bariera cutanat&#259; &#537;i amelioreaz&#259; senza&#539;iile de disconfort.</p>
  Apa termală AvèneCalmează, întărește bariera cutanată și ameliorează senzațiile de disconfort.

Îngrijire completă

Produsele noastre de îngrijire anti-roșeață de ultimă generație

Laboratoarele Dermatologice Avène au dezvoltat și perfecționat o abordare completă brevetată, combinând 3 ingrediente active complementare care acționează în sinergie, pentru a:

- rupe cercul vicios responsabil pentru roșeață și ținti în prealabil toți acești factori declanșatori.
- ameliora rapid iritațiile și senzațiile de disconfort.
- reduce și proteja microvasele responsabile de roșeață.

Gama Antiroșeată atinge un echilibru perfect între eficacitate și siguranță. Garantează o toleranță foarte bună a pielii și a ochilor, respectarea perfectă a microbiomului pielii, precum și o protecție zilnică împotriva razelor UVA și UVB, parțial responsabile de apariția și agravarea roșeții. În sfârșit, o soluție completă și de lungă durată pentru pielea predispusă la roșeață!

 

av_antirougeurs_page-gamme 577x506

Dincolo de eficacitatea și siguranța produselor sale, gama Antiroșeată oferă texturi surprinzătoare și senzoriale, fluide, fresh și delicat parfumate, respectând în același timp nevoile specifice ale pielii predispuse la roșeață. Formulele produselor sale conțin perle care reflectă lumina pentru intensificarea strălucirii și pigmenți verzi care maschează în mod natural roșeața. Pentru că un produs de îngrijire anti-roșeață camuflantă sau calmantă rămâne, înainte de toate, un produs de îngrijire (ca să te simți bine în pielea ta!).

 

O textură fluidă, delicat parfumată, într-o nuanță nude naturală. Nu lasă urme sau pete; un efect mat, catifelat.

Îngrijire unificatoare

O textură fluidă, delicat parfumată, într-o nuanță nude naturală. Nu lasă urme sau pete; un efect mat, catifelat.

Textură delicat parfumată, fondantă, îmbogățită cu nutrienți naturali. Nu are un efect gras sau lipicios.

Cremă calmantă cu SPF 30

Textură delicat parfumată, fondantă, îmbogățită cu nutrienți naturali. Nu are un efect gras sau lipicios.

Textură lejeră și delicat parfumată care hidratează fără a lăsa în urmă un efect gras sau lipicios.

Emulsie calmantă cu SPF 30

Textură lejeră și delicat parfumată care hidratează fără a lăsa în urmă un efect gras sau lipicios.

Textură de gel ultra-fresh care calmează și protejează imediat pielea.

Mască cu efect calmant

Textură de gel ultra-fresh care calmează și protejează imediat pielea.

Textură proaspătă și fluidă care curăță delicat, fără a irita excesiv pielea.

Loțiune de curățare anti-roșeață cu efect răcoritor

Textură proaspătă și fluidă care curăță delicat, fără a irita excesiv pielea.

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Ai o întrebare sau o preocupare? Suntem mereu la dispoziția ta

Regula de aur pentru demachierea pielii sensibile și predispuse la roșeață este să îți folosești degetele: această mișcare este mai blândă și limitează frecarea.  Este de preferat să folosești texturi moi, asemănătoare unei loțiuni, și să optezi pentru formule fără substanțe cu potențial iritant.  Pentru persoanele fidele demachierii cu ajutorul unei dischete din bumbac, poți înmuia discheta în apă termală Avène înainte de a aplica demachiantul pe aceasta: se va obține un efect garantat și instantaneu de calmare și de prospețime!

Cel mai bun mod de a camufla imediat roșeața este să aplici machiaj. Dar ai grijă, trebuie să respecți câteva reguli pentru a nu agrava roșeața. - Alege produse de îngrijire a pielii care sunt potrivite pentru pielea sensibilă și care nu conțin substanțe care ar putea provoca iritații, astfel încât să nu se accentueze roșeața. - În plus, folosește un corector de culoare verde. Această culoare contracarează roșul și este eficace pentru a masca imperfecțiunile cu tentă roșiatică. - Alege un fond de ten corector specific, intens pigmentat, care îți va camufla mai eficace roșeața. În ceea ce privește nuanța, optează pentru tonuri neutre, cum ar fi bej sau nude. Nuanțele de roz, care conțin deja pigmenți roșii, pot fi mai greu de aplicat cu succes.

-Un somn suficient, exerciții fizice regulate și o alimentație mai echilibrată îți pot ajuta pielea să lupte în mod natural împotriva roșeții. Dar pentru ca eforturile tale să aibă efect, iată câteva sfaturi: - Mănâncă bine: chiar așa! Dar anumite alimente favorizează dilatarea vaselor și, prin urmare, apariția roșeții. În special, mâncarea picantă, acidă sau pur și simplu prea fierbinte! Notează-ți compoziția meselor, pentru a înțelege mai bine ce alimente sau băuturi îți declanșează roșeața și astfel poți să le reduci consumul sau chiar să le elimini din dietă. - Activitate fizică: desigur! Dar supraîncălzirea corpului prin prea mult efort fizic poate provoca roșeață. Profită de orele mai răcoroase ale zilei pentru a face activități în aer liber, cum ar fi dimineața devreme sau seara, când soarele este mai jos pe cer. Împarte-ți sesiunile de exerciții fizice susținute în mai multe perioade mai scurte și rezervă-ți timp pentru recuperare, hidratându-te cât mai mult posibil pentru a-ți scădea temperatura.

Sus