Cuprins

Protejarea pielii împotriva soarelui

Radiațiile solare au efecte distructive asupra pielii, de la erupții cutanate (arsuri solare) până la îmbătrânirea accelerată a pielii și cancerul de piele. Expunerea la soare este cauza principală a cancerului de piele și cea mai gravă consecință a radiațiilor. Cu toate acestea, trebuie luate în considerare și riscurile legate de insolație, fotosensibilizare și alergiile solare. Din toate aceste motive, este recomandat să ne protejăm pielea de soare cu un produs de protecție solară care filtrează razele UVA și UVB responsabile de cancerul de piele și de îmbătrânirea prematură a pielii. 

Protecție solară pentru copii

Deoarece pielea lor este mai fragilă și expunerea la soare este mai frecventă, este imperativ să îi protejăm pe copii de soare cu îmbrăcăminte și cremă de protecție solară. Și nu este niciodată prea devreme pentru a-i învăța regulile privind expunerea la soare și obiceiurile corecte pe care trebuie să le adopte atunci când se expun la soare: o arsură solară în copilărie poate fi cauza cancerului de piele mulți ani mai târziu, la vârsta adultă.

Protejarea pielii copiilor

av_solaires_enfants_vulnerable_1x1 1620x1620

Este foarte fluidă. După ce am avut o alergie la soare pe partea superioară a picioarelor și a mâinilor, m-a ajutat să îmi repar pielea fără să mă ard. Acest lapte foarte lejer a ajutat la accelerarea procesului de vindecare prin aplicarea regulată.

Anne, 44 de ani

Calmare după expunerea la soare

Pielea expusă la soare este fragilă și chiar slăbită. Cum să-ți îngrijești pielea după ce te-ai expus la soare Există câteva măsuri esențiale care trebuie luate și care au două scopuri: protejarea în timpul expunerii la soare și hidratarea ulterioară.

Calmare după expunerea la soare

Codul de formulare „Skin Protect”

Timp de 30 de ani, laboratoarele Eau Thermale Avène au inovat prin crearea unor produse de îngrijire solară din ce în ce mai eficace și mai sigure, pentru a proteja toate tipurile de piele sensibilă, minimizând în același timp impactul asupra mediului. Produsele de îngrijire solară Avene sunt formulate pornind de la trei priorități: siguranță, eficacitate și toleranță optimă, chiar și pentru cea mai sensibilă piele.

  • <span class="ezstring-field">av_solaires_protection_stress-oxydatif_laboratoire_pipette_4x5</span>
  • <span class="ezstring-field">av_solaires_engagement-formulation_laborantine_microscope_4x5</span>
  • <span class="ezstring-field">av_solaires_tolerance-optimale_bebe_plage_4x5</span>

Codul de formulare „Skin Protect”

Protejarea pielii pe timpul iernii

Soarele strălucește tot timpul anului, chiar și iarna. Deși razele UVB își diminuează intensitatea în această perioadă a anului și devin mai puțin periculoase, nu se întâmplă același lucru și cu razele UVA, care sunt responsabile de îmbătrânirea pielii și de unele forme de melanom. Acesta este motivul pentru care este important să continuăm să ne protejăm pielea de razele soarelui.

av_solaires_hivers_se-proteger_1x1
SFATURI PRIETENOASE DE LA EXPERȚI

Pentru o protecție eficace împotriva riscurilor cauzate de soare, un produs bun de protecție solară ar trebui:
 

  • Să ofere un SPF (factor de protecție solară/factor de protecție UVB) de minimum 6
  • Să ofere o protecție minimă împotriva razelor UVA echivalentă cu 1/3 din SPF-ul indicat pe etichetă
  • Să acopere cele mai lungi raze UVA: lungime de undă critică minimă de 370 nm.

Apoi, putem alege protecția solară în funcție de grupa de fototipuri, de tipul de piele și de preferințele noastre.

Alegerea protecției solare potrivite

 

av_solaires_cancer-peau_homme_dos_1x1

Angajamentul Eau Thermale Avène pentru prevenirea cancerului

Unul din trei tipuri de cancer diagnosticate astăzi este cancerul de piele. Legătura dintre expunerea excesivă la soare din copilărie și această creștere a numărului de cazuri de cancer de piele nu este doar cunoscută, ci a și fost dovedită. Pentru a educa publicul larg cu privire la importanța fotoprotecției și la riscurile expunerii la soare, Laboratoarele Eau Thermale Avène se angajează să prevină cancerul în parteneriat cu organizații precum Fundația pentru Combaterea Cancerului de Piele și Euromelanoma.

Angajamentul Laboratoarelor Eau Thermale Avène pentru prevenirea cancerului

 

Folosirea apei termale pentru a ajuta la calmarea arsurilor solare 

Au! Nu ai aplicat suficientă cremă de protecție solară și pielea ta s-a înroșit? Repede - preia controlul situației! Caută un loc la umbră sau îmbracă-te cu haine care îți protejează eficace pielea. Apoi reîmprospătează-ți pielea aplicând un prosop umed, făcând un duș sau pulverizând din abundență apă termală.

Repetă ori de câte ori este necesar. Consumă multe lichide pentru a te hidrata și aplică o cremă sau un gel reparator pentru a-ți calma pielea inflamată. Dacă apar vezicule, consultă-ți medicul pentru a preveni riscul de infecție. 

av_sun care_intense protect 50-_social_18_post_3282770141214_hd 720x720

PRODUSELE NOASTRE PENTRU A NE PROTEJA VIITORUL

Produsele de îngrijire a pielii Eau Thermale Avène sunt concepute pentru a proteja pielea și a respecta oceanele.

AV_SUNCARE_Brand-website_Lotion-50-Very-high-protection_100ml_Packshot_Product-page_600x725

Eau Thermale Avène - Cremă de protecție solară nuanțatoare Cleanance SPF 50+

În ultima vreme, pielea de pe umeri și gât a reacționat rău la soare, așa că am decis să am din nou încredere în AVENE pentru îngrijirea pielii. Sunt foarte mulțumită: este ușor de aplicat pentru că are o textură perfectă, plus protecție optimă!!! Dacă ai pielea reactivă, intolerantă, acest produs este într-adevăr ideal pentru tine!

Christelle 46 de ani

Sus