Angajament pentru progresul dermatologiei și îmbunătățirea calității vieții persoanelor cu piele sensibilă
Pentru sănătatea pielii sensibile

Pentru sănătatea pielii sensibile

Angajament pentru progresul dermatologiei și îmbunătățirea calității vieții persoanelor cu piele sensibilă

Ne străduim să avansăm cunoștințele noastre în domeniul dermatologiei și să oferim soluții pentru a îmbunătăți calitatea vieții persoanelor cu piele sensibilă. Colaborăm cu universități, profesioniști din domeniul sănătății și asociații de pacienți. Facem acest lucru alături de ei, unindu-ne experiența, pentru a dezvolta ingrediente active inovatoare și produsele noastre. Ne bazăm, de asemenea, pe echipele de la Centrul de hidroterapie Avène. O facem și prin acțiuni de formare și de solidaritate. Suntem convinși că, prin combinarea eforturilor noastre, vom continua să oferim o alinare și mai mare pentru cele mai sensibile tipuri de piele.

av_instit-doctor-skin-patient-hdrvb 625*800

 

Calmarea pielii sensibile alături de dermatologi

 Pentru a oferi soluții adaptate la pielea sensibilă, am creat relații strânse și colaborări multiple cu dermatologi. De peste 30 de ani, lucrăm cu aceștia pentru a dezvolta produse de îngrijire a pielii eficace, sigure și bine tolerate, care completează tratamentele terapeutice. Pentru a merge și mai departe, sprijinim acțiuni de solidaritate precum cele ale asociației Euromelanoma, creată de dermatologi renumiți, în domeniul prevenirii cancerului de piele. De asemenea, colaborăm în cadrul unor programe de formare continuă pentru a dezvolta servicii pentru profesioniștii din domeniul sănătății cu un obiectiv comun: îmbunătățirea sănătății și a calității vieții persoanelor cu piele sensibilă, intolerantă și predispusă la alergii.

 

Aplicațiile Side Onco Skin și You Dermoscopy pentru profesioniștii din domeniul sănătății dedicate oncodermatologiei

Side Onco Skin: Am dezvoltat această aplicație mobilă în colaborare cu Dr. Vincent Sibaud de la Institut Universitaire du Cancer (Institutul Universitar al Cancerului) din Toulouse și cu profesorul Caroline Robert de la Institut Gustave Roussy din Villejuif, specialiști oncodermatologi. Această aplicație sprijină profesioniștii din domeniul sănătății în îngrijirea și consilierea pacienților care suferă de simptome dermatologice asociate cu tratamentele împotriva cancerului (chimioterapie, terapie țintită, imunoterapie și radioterapie). 

You Dermoscopy: Am sprijinit dezvoltarea acestei aplicații mobile, creată de Meeter, în colaborare cu profesorul Giuseppe Argenziano și Unité du Cancer de la Peau (Unitatea pentru Cancerul de Piele). Această aplicație, gândită sub o formă distractivă, le permite profesioniștilor din domeniul sănătății să își îmbunătățească abilitatea de a identifica leziunile dermatoscopice. Dermatoscopia este o examinare microscopică a suprafeței pielii. Este utilizată în principal pentru a diagnostica leziunile maligne ale pielii (adică cele care sunt de natură canceroasă).

av_lifestyle-woman-and-her-baby 577*753

 

Calmarea pielii sensibile alături de pacienți

Pielea joacă un rol foarte important pentru fiecare dintre noi... Ea reflectă cine suntem, ne permite să simțim lumea din jurul nostru și ne protejează de ea. Ne-am angajat să calmăm toate tipurile de piele cu produse de îngrijire a pielii adaptate fiecăruia dintre noi și investind în acțiuni care să ne ajute pielea. Facem acest lucru împreună cu echipele de experți în educația pentru sănătatea pielii de la Centrul de hidroterapie Avène și alături de asociații de pacienți sau fundații, cum ar fi Fundația Eczema și Fundația Europeană pentru Cancerul de Piele, oferindu-le cunoștințele noastre de specialitate sau sprijinul nostru. 

Descoperă parteneriatul dintre Centrul de hidroterapie Avène și Association Ichtyose France

 

Ateliere de educație pentru sănătatea pielii

Urmarea unor soluții pentru piele la Centrul de hidroterapie Avène este adesea un moment de liniște în care te poți reconecta cu cele mai plăcute aspecte ale vieții. Este, de asemenea, o oportunitate de a te reconecta cu propria persoană. Pe lângă terapii, echipele oferă ateliere de educație pentru sănătatea pielii pentru vizitatorii spa-ului și însoțitorii acestora. Scopul este acela de a-i ajuta la gestionarea mai bună a afecțiunii lor în viața de zi cu zi, de a le permite să ia măsuri preventive bune pentru a prelungi efectele benefice ale soluțiilor termale pentru piele, de a preveni erupțiile cutanate și de a reduce anxietatea și stresul. Aceste ateliere sunt, de asemenea, o oportunitate de a interacționa cu alte persoane care trăiesc și ele cu afecțiuni ale pielii.

Află mai multe despre Centrul de hidroterapie

av_1709-02_72_stationthermale_avene_ateliers_enfants_hd 577x738
AD_LOGO_FONDATION-ECZEMA-PF_2021 577x505

 

Eau Thermale Avène și Fundația Eczema

Eau Thermale Avène este membru fondator al fundației Laboratoires Pierre Fabre dedicată în întregime eczemelor - Fundația Eczema. Misiunea fundației este de a ușura povara pe care o reprezintă eczemele pentru oameni. Aceasta concepe și finanțează proiecte de educație terapeutică pentru a îmbunătăți cunoștințele despre boală în rândul pacienților și al familiilor acestora. Aceasta lucrează pentru a aduce împreună pacienții și îngrijitorii pentru a minimiza incertitudinea în alegerea unui tratament și pentru a-i ajuta să învețe cum să gestioneze eczema.

Sus