Ce-i zice să te împaci cu pielea ta?
Cleanance

Cleanance

Ce-i zice să te împaci cu pielea ta?

Îndepărtarea acneei este o misiune pe care o luăm foarte în serios. Iar produsele de îngrijire a pielii a pielii Cleanance continuă să demonstreze angajamentul nostru de 30 de ani față de toate tipurile de piele cu tendință acneică.

Purifică, corectează, ajută sau înfrumusețează pielea grasă sau acneică a adolescentelor sau a femeilor adulte: o gamă completă care garantează eficacitate și toleranță ridicată, indiferent dacă este folosită separat sau în combinație cu un tratament pe bază de prescripție medicală. Nu renunțați, Cleanance este cel mai bun aliat al dvs. în această luptă!

av_cleanance_gamme_visuel mannequin 1:1 473X473

Cleanance

Gama de îngrijire și igienă a pielii recomandată de dermatologi, care reduce eficace și durabil excesul de sebum, coșurile și punctele negre.

Adolescenții au o mulțime de lucruri care îi frământă, de la relații în devenire la prieteni și la bătăile de cap ale temelor de la școală. La Eau Thermale Avène, credem că apariția coșurilor n-ar trebui să fie un motiv de îngrijorare suplimentar.

Gama Cleanance oferă soluții experte cu eficacitate dovedită clinic după 7 zile1, pentru a combate excesul de sebum, imperfecțiunile și semnele reziduale.

Cu Cleanance, recâștigă controlul asupra pielii tale!

CLEANANCE

REPERUL

Concentrat anti-imperfecțiuni Cleanance Comedomed

 • Reduce coșurile și punctele negre în doar 7 zile¹
 • Limitează reapariția de noi imperfecțiuni

Cleanance Comedomed este o modalitate excelentă de a combate imperfecțiunile și punctele negre. Spre deosebire de alte produse anti-imperfecțiuni, acesta nu numai că reduce imperfecțiunile, dar acționează și la rădăcină pentru a limita reapariția acestora. Care este rezultatul? Cercul vicios al coșurilor este întrerupt! 
 

Descoperă-i proprietățile

REPERUL

EFICACITATE DOVEDITĂ

Îngrijirea pielii mele, eroul meu!

#1

Produse pentru ten gras, cu tendință acneică în farmacii și prescrise de medici²

90%

Acțiune anti-recidivă³

-45%

Imperfecțiuni după două luni⁴

CLEANANCE

PRODUSUL INDISPENSABIL

Gel de curățare

 • Formulă nouă pentru curățarea delicată a pielii
 • Îndepărtează sebumul, luciul și impuritățile pe termen lung

Etapa de curățare a feței stă la baza îngrijirii tenului cu imperfecțiuni! Gelul de curățare Cleanance ajută la purificarea și matifierea pielii fără a o deteriora. Elimină delicat impuritățile care contribuie la înfundarea porilor (praf, particule de poluare, machiaj) și reduce excesul de sebum care provoacă coșuri, lăsând pielea curată și proaspătă.
 

ÎMI CURĂȚ PIELEA

PRODUSUL INDISPENSABIL

Sunt în căutarea unui produs Cleanance pentru

O COMBINAȚIE UNICĂ DE INGREDIENTE ACTIVE

O COMBINAȚIE UNICĂ DE INGREDIENTE ACTIVE

În centrul gamei noastre

 • <h4 class="">Comedoclastin&trade;</h4><p>Limiteaz&#259; transformarea foliculilor sebacei &icirc;n micropuncte negre.</p>
  Comedoclastin™Limitează transformarea foliculilor sebacei în micropuncte negre.
 • <h4 class="">Apa termal&#259; Av&egrave;ne</h4><p>Ofer&#259; toate propriet&#259;&#539;ile sale calmante &#537;i antiiritante.<br> </p>
  Apa termală AvèneOferă toate proprietățile sale calmante și antiiritante.

Inovație dermatologică

Un nou ingredient activ comedolitic pe bază de plante: COMEDOCLASTIN™

O inovație cu proprietăți brevetate* , dezvoltată exclusiv de Laboratoarele Pierre Fabre, Comedoclastin™ este derivată din semințele de armurariu. 

Acest ingredient activ unic oferă un răspuns unicîn tratamentul acneei ușoare și moderate. Reduce coșurile și limitează reapariția lor, acționând într-o etapă cheie a procesului de formare a coșurilor, direct de la bază. Împiedicând foliculii sebacei să se transforme în micropuncte negre, ajută la prevenirea apariției coșurilor.

 

av_cleanance_page-gamme_2 577x529
AV_Cleanance WOMEN_gamme_visuel mannequin 473x473

Cleanance WOMEN

Eficacitatea Cleanance adaptată la viața (și la pielea) femeilor adulte.

Asociate mai ales cu adolescența, coșurile și imperfecțiunile afectează și adulții, dar sub o formă diferită. Acestea sunt, în principal, leziuni inflamatorii, adesea localizate în partea inferioară a feței, care au nevoie de ceva timp pentru a dispărea.  

Pielea femeilor adulte este sensibilă, mixtă sau uscată și este deosebit de predispusă la agresiunile vieții cotidiene. Acesta poate reacționa cu zonele cu exces de sebum, porii dilatați și poate duce la apariția sau persistența imperfecțiunilor. Este dificil să faceți față acestor imperfecțiuni, deoarece ele pot submina încrederea în sine și, uneori, pot lăsa în urmă un gust amar de déjà vu...

Prin urmare, laboratoarele noastre și-au folosit experiența pentru a crea Cleanance Women, noul ritual de îngrijire anti-imperfecțiuni dedicat femeilor adulte. 

 

CLEANANCE WOMEN

UN PRODUS DE ÎNGRIJIRE PENTRU STIMULAREA LUMINOZITĂȚII

Ser corector

 • Corectează imperfecțiunile și strânge porii
 • Textură proaspătă și lejeră pentru o piele catifelată și suplă

Faptul de a avea imperfecțiuni nu te face mai puțin femeie. 
Pentru a-ți începe ziua cu dreptul, aplică serul corector. Un adevărat concentrat, acest produs de îngrijire corector și tonifiant ajută la restabilirea unei pieli netede și radioase, fără a compromite plăcerea utilizării. Datorită P-Refinyl™ și acidului glicolic, acest produs de îngrijire strânge imediat porii și rafinează textura pielii. 
 

Adaugă asta la ritualul meu

UN PRODUS DE ÎNGRIJIRE PENTRU STIMULAREA LUMINOZITĂȚII

CLEANANCE WOMEN

ÎNGRIJIRE DE ÎNALTĂ PERFORMANȚĂ

Cremă de noapte cu efect de netezire

 • Reduce semnele și imperfecțiunile și netezește textura pielii
 • Textură protectoare non-grasă pentru o piele hidratată

Pentru a avea un somn și mai liniștit, include crema de noapte cu efect de netezire în rutina ta de seară și lasă formula să acționeze pe tot parcursul nopții. Acest produs de îngrijire va fi dur cu imperfecțiunile, oferind în același timp confort și nutriție. Îmbogățit cu retinaldehidă, un ingredient activ dermatologic recunoscut de peste 30 de ani, care ajută la diminuarea coșurilor și a semnelor reziduale, pentru o piele mai uniformă și mai frumoasă. 
 

Obțineți acest produs de îngrijire

ÎNGRIJIRE DE ÎNALTĂ PERFORMANȚĂ

CLEANANCE WOMEN

UN PRODUS DE ÎNGRIJIRE CORECTOR

Emulsie de zi

 • Corectează imperfecțiunile și uniformizează nuanța pielii
 • Textură lejeră și confortabilă cu un aspect final mat 

Pentru a corecta imperfecțiunile, asigurând în același timp 24 de ore de hidratare, această emulsie de zi va deveni cel mai bun prieten al tău în fiecare zi. Datorită sistemului său de filtre Sunsitive Protection SPF 30, pielea ta va fi protejată de efectele nocive ale soarelui și de riscul apariției unor semne reziduale. Ușor nuanțatoare, uniformizează în mod natural pielea și camuflează subtil imperfecțiunile pentru un efect instantaneu de „estompare".
 

AFLĂ MAI MULTEe

UN PRODUS DE ÎNGRIJIRE CORECTOR
av_cleanance_page-gamme_3 472x472

Cleanance HYDRA

O gamă de produse de igienă și de îngrijire compensatoare pentru a restabili confortul pielii uscate de tratamentele medicale.

Tratamentele împotriva acneei severe usucă excesul de sebum și elimină astfel coșurile. Cu toate acestea, ele au uneori efectul secundar de a usca pielea feței. Această uscăciune este foarte inconfortabilă și poate persista sau chiar se poate intensifica pe perioada tratamentului, determinând pacienții să întrerupă tratamentul prea repede.

Pentru a răspunde mai bine așteptărilor acestora și pentru a le oferi un confort sporit pe toată durata tratamentului, Eau Thermale Avène a dezvoltat Cleanance HYDRA: produse de îngrijire special formulate pentru a calma și reface pielea fragilizată de tratamentele ce usucă pielea.

 

CLEANANCE HYDRA

ÎNGRIJIRE CALMANTĂ

Cremă calmantă

 • Reduce uscăciunea pielii pentru o piele mai confortabilă
 • Textură cremoasă, non-grasă

Datorită Cleanance HYDRA și a triplei sale acțiuni asupra epidermei, poți restabili confortul pielii. Acest produs de îngrijire reconstituie filmul hidrolipidic, calmează iritațiile și reduce roșeața, astfel încât să-ți poți continua în deplină siguranță tratamentul prescris de dermatolog.

 

Vreau să-mi hidratez pielea zilnic

ÎNGRIJIRE CALMANTĂ

TESTAT ȘI APROBAT

Folosesc isotretinoin ca tratament împotriva acneei și pielea mea este deosebit de uscată, așa că am renunțat la Cleanance Mat și am optat pentru Cleanance HYDRA. Această cremă hidratează bine pielea și lasă în urmă o senzație non-grasă, pătrunzând în profunzime în epidermă. O recomand dimineața și seara pentru persoanele care urmează tratamente împotriva acneei!

Victoria, 26 de ani03.05.2019

CLEANANCE HYDRA

CURĂȚARE DELICATĂ

Cremă de curățare calmantă

 • Curăță delicat
 • Reduce senzațiile de disconfort

Curățare, dar fără iritații: aceasta este provocarea atunci când ai o piele cu tendință acneică, deja fragilizată de un tratament antiacneic. Crema de curățare calmantă Cleanance HYDRA curăță delicat, calmează și hrănește în profunzime pielea supusă tratamentelor deshidratante și iritante. 
 

Eliminarea impurităților

CURĂȚARE DELICATĂ

Adolescenți, tineri adulți, părinți de adolescenți: nu sunteți singuri când vine vorba de pielea cu tendință acneică. Coșurile nu ar trebui să fie o sursă de îngrijorare, indiferent de vârstă. Laboratoarele Dermatologice Avène sunt alături de tine mai mult ca niciodată. 

„Calm din natură", sloganul mărcii noastre, este mantra care ghidează laboratorul nostru în toate cercetările sale și în căutarea perpetuă a inovației. Astfel, am reușit să ne dezvoltăm oferta de produse pentru a deveni singura gamă dermato-cosmetică pentru pielea grasă cu imperfecțiuni care răspunde într-un mod complet și specific tuturor stadiilor acneei. 

Și pentru că suntem pe deplin conștienți de repercusiunile psihologice pe care le poate avea aceasta, suntem aici și pentru a vindeca cicatricile care sunt invizibile cu ochiul liber.

Pentru a te ajuta să trăiești o viață mai liniștită, îți prezentăm câteva sfaturi zilnice pentru toate vârstele care pot aduce o schimbare totală!

Sfatul #1 

Odată ce ai găsit produsele potrivite pentru pielea ta, cel mai important lucru este să le aplici zilnic. Consecvența este sinonimă cu eficacitarea! Aplică-ți tratamentul dermatocosmetic în fiecare zi, după ce îți cureți pielea. Eficacitatea înseamnă și simplitate! Nu folosi prea multe produse. Simplifică-ți rutina pentru a obține rezultate și mai bune. 

 

av_cleanance_page-gamme_4 16:9 473 × 284
av_cleanance_page-gamme_6 473x284

Sfat #2

Te poți machia atunci când ai coșuri, atâta timp cât folosești produse de machiaj non-comedogenice și te demachiezi ÎNTOTDEAUNA NOAPTEA! O mică schimbare de look are mai multe avantaje: în primul rând, ai posibilitatea de a-ți camufla imperfecțiunile pentru o mai mare liniște sufletească. În al doilea rând, atunci când te machiezi, este mult mai puțin probabil să îți atingi coșurile! 

 

Sfat #3

Nu există niciun secret. Pentru a te simți mai bine în pielea ta, este important să îți găsești liniștea sufletească. În acest caz, activitatea fizică poate deveni cel mai bun prieten al tău!   Exercițiile fizice vă îmbunătățesc sănătatea, te ajută să dormi mai bine, elimină mai ușor toxinele și reduc stresul. Toate aceste lucruri bune contribuie la îmbunătățirea calității pielii!

 

av_cleanance_page-gamme_5 473x266

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Ai o întrebare sau o preocupare? Suntem mereu la dispoziția ta

-Acest lucru este uneori adevărat, în special în cazul acneei hormonale a adolescenților. Pe de altă parte, este posibil ca acneea să persiste până la vârsta adultă. În acest caz, femeile sunt cele mai afectate. Modificările hormonale (de exemplu, sarcina) sunt factori declanșatori ai puseurilor acneice, precum și radiațiile UV, praful și poluarea aerului - toate acestea pot influența acneea. Este important să reacționezi rapid și să nu eziți să consulți un medic pentru a obține un sfat bun.

-Când vine vorba de cicatricile post-acneice, un gram de prevenție valorează cât un kilogram de remediu: îndepărtarea lor este un proces lung și costisitor, care implică tratamente cu laser, peelinguri chimice, microdermoabraziune... Cea mai bună opțiune este, prin urmare, să ai o rutină anti-imperfecțiuni bine adaptată și eficace. Cu cât sunt mai puține coșuri, cu atât vor fi mai puține cicatrici! Din fericire, există produse de îngrijire a pielii cu dublă acțiune, care reduc coșurile, diminuează hiperpigmentarea semnelor maronii și reduc cicatricile ușoare, cum ar fi crema de noapte Cleanance WOMEN cu efect de netezire.

-Purtarea unei măști poate sufoca pielea, ceea ce o poate face mai predispusă la puseuri. Sfatul nostru: Igiena este esențială, atât dimineața, cât și seara. Intensifică hidratarea pielii, dar cu produse pentru tenul gras sau acneic, care să hidrateze și în același timp să reducă imperfecțiunile și să limiteze reapariția lor. Și ai grijă să porți o mască curată în fiecare zi, deoarece aceasta se poate impregna cu produse cosmetice și creme, ceea ce o va face mai iritantă și mai comedogenă.

1Studiu de toleranță și eficacitate sub control dermatologic pe 51 de subiecți, utilizarea Cleanance Comedomed de două ori pe zi timp de 56 de zile. 2Comedomed 30 ml - #1 pe piața antiseboreică din farmacii. IQVIA Pharmatrend PharmaOne - Piața 83A Produse antiseboreice în farmaciile din Franța - octombrie 2019 - în valoare. Comedomed 30 ml - #1 în farmacii, pe piața antiseboreică prescrisă de medici. IQVIA-Xponent PharmaOne - în Franța, farmacii - Luna: noiembrie 2019 - în valoare - domeniul de aplicare a pieței: Produse antiseboreice (clasa 83A). 3Studiu clinic observațional internațional, 90% dintre pacienții fără recidivă de acnee la T6 luni, (conform definiției recidivei din protocolul GEA≥3 care necesită introducerea unui tratament medicamentos oral sau local), 48 de subiecți, 2 aplicări pe zi de Cleanance Comedomed singur timp de 6 luni. 436 de subiecți cu imperfecțiuni ușoare și moderate. Studiu clinic comparativ (grup tratat de două ori/zi N=18), grup de control (N=18) timp de 56 de zile.

*Brevet înregistrat

Sus