RETAILERII NOȘTRI

 

Vezi toți comercianții online

O POVESTE DESPRE ÎNCREDERE

Eau Thermale Avène este dedicată misiunii sale principale: să asigure o piele și o calitate a vieții îmbunătățite, pentru toate persoanele cu pielea sensibilă.

De peste 30 de ani, brandul păstrează o relație puternică de încredere cu profesioniști din domeniul sănătății, în special datorită viziunii și voinței fondatorului său, farmacistul Pierre Fabre. Pentru a fi cât mai aproape de tine și pentru a putea răspunde mai bine nevoilor tale, ne putem baza pe partenerii noștri dintotdeauna (care sunt, de asemenea, partenerii tăi în sănătate în fiecare zi): farmaciștii.
Menținerea acestei relații solide pe termen lung înseamnă că îți putem oferi răspunsuri competente și personalizate și că putem găsi întotdeauna cel mai potrivit tratament Eau Thermale Avène. Un mod eficient de a fi mereu alături de pielea ta!

Recomandăm brandul Eau Thermale Avène pentru toți membrii familiei și pentru toate tipurile de piele, chiar și pentru cea mai sensibilă. Suntem convinși de eficacitatea și siguranța sa, ceea ce ne face să o recomandăm cu încredere în fiecare zi.

Pharmacie Centrale la Collégiale à Guérande

Laboratoires Dermatologiques Avène: partenerii de nădejde ai farmacistului

Laboratoires Dermatologiques Avène și farmaciștii au o relație foarte veche, datorită în special canalului de distribuție selectivă adoptat de brandul Eau Thermale Avène, în care farmacistul joacă un rol central.

Tratamentele Laboratoires Dermatologiques Avène sunt distribuite în peste 20.000 de farmacii din Franța.

Ne-am angajat să sprijinim și să instruim farmaciștii, astfel încât aceștia să fie cel mai bun mijloc de informare între tine și brand, în special pentru persoanele cu cele mai dificile tipuri de piele. Farmacia este un loc în care se ascultă și se empatizează, perfect pentru a-ți înțelege nevoile și a găsi soluții și tratamente care să te îngrijească. Colaborarea cu farmaciștii reprezintă acea experiență de calitate pe care dorim să o menținem.

av_thermal spring water_spray_social_12_post_3282779003131_hd 1:1  577 × 577

Unde pot găsi produsele Eau Thermale Avène?

Răspundem la întrebările tale

Ei bine, la farmacie se află... farmaciști. Profesioniști competenți, instruiți în domeniul patologiilor (inclusiv al afecțiunilor pielii), care știu cum să administreze tratamentele adecvate pentru a le vindeca. Farmaciile partenere ale brandului nostru sunt special instruite de rețeaua noastră de instructori pentru a recomanda produsele noastre. Te rugăm să reții că farmaciile online care vând produse Eau Thermale Avène sunt, de asemenea, deținute de proprietari de farmacii.

Nu, Laboratoires Eau Thermale Avène face parte din categoria laboratoarelor dermato-cosmetice, adică laboratoare care utilizează cercetarea medicală în scopuri cosmetice, însă nu se supun acelorași reglementări legale ca și laboratoarele medicale pentru a-și comercializa produsele. Nu ai nevoie de rețetă medicală pentru a cumpăra produsele noastre, chiar dacă acestea sunt uneori recomandate de medici (dermatologi, generaliști) sau farmaciști.

Unele puncte de vânzare oferă mostre, însă în mică măsură, pentru a limita impactul asupra mediului. Când vizitezi unul dintre punctele de vânzare ale comercianților noștri, poți avea ocazia de a participa la unul dintre evenimentele periodice organizate de consultanții noștri de frumusețe.

Poți efectua testul online pentru Analizaarea tenului! Răspunde la întrebările noastre pentru a identifica tipul tenului tău și pentru a afla ce rutină de îngrijire ar trebui să ai.

TOTUL ESTE DESPRE TINE

Am adunat câteva lucruri care te-ar putea interesa. Distracție plăcută la lectură...
Sus