Bucură-te de o hidratare infinită.
Hydrance

Hydrance

Bucură-te de o hidratare infinită.

Datorită expunerii zilnice și a agresorilor (sport, transport în comun, poluare, ecrane etc.), pielea noastră se deshidratează. Care este rezultatul? Strânge, își pierde strălucirea și pare mai obosită în fiecare dimineață.

Deopotrivă un semn și o condiție a sănătății, hidratarea este o etapă zilnică esențială, care garantează strălucire, prospețime și confort.

Gama noastră expertă și completă Hydrance, cu atracția sa senzorială, conferă o hidratare de lungă durată tuturor tipurilor de piele sensibilă deshidratată.

HYDRANCE

REPERUL

Gel-cremă hidratant

 • Hidratare intensă și de lungă durată
 • O textură inovatoare de apă-gel

Acest produs de îngrijire complet hidratant, calmant și detoxifiant îți va scălda pielea în prospețime și hidratare. Într-o singură aplicare, se poate adapta tuturor dorințelor și ritmurilor de viață: îngrijire de zi, mască de noapte sau cremă pentru conturul ochilor. Promisiunea sa? Aceea de a reda prospețimea tenului și de a hidrata pielea timp de 24 de ore1.

Vreau să-mi revigorez pielea
REPERUL
EFICACITATE DOVEDITĂ CLINIC

Îngrijirea pielii mele, eroul meu!

3 acțiuniHidratează, calmează și detoxifică
24hde hidratare continuă¹
97%Textură foarte proaspătă²

HYDRANCE

ÎNGRIJIRE HIDRATANTĂ MULTI-PROTECTOARE

Cremă și emulsie hidratantă SPF 30

 • Un scut hidratant multi-protector
 • Texturi care conferă plăcere și confort

Aceste două produse complete de îngrijire zilnică a pielii combină beneficiile unei hidratări de lungă durată cu cele ale protecției oferite de SPF 30 și de acțiunea antioxidantă. Pentru a proteja pielea de agresiunile soarelui pe tot parcursul anului (chiar și iarna) și pentru a-i păstra frumusețea!

Descoperă crema hidratantă SPF 30Descoperă emulsia hidratantă SPF 30
ÎNGRIJIRE HIDRATANTĂ MULTI-PROTECTOARE

HYDRANCE

NOUA GENERAȚIE DE CREME BB

Cremă și emulsie hidratantă pigmentată SPF 30

 • Nuanță nude care se adaptează automat la majoritatea tonurilor de piele
 • Un duo de texturi mătăsoase, de lungă durată

Aceste două produse BB Radiance colorate hidratează, uniformizează și luminează tenul în mod discret. Un efect „fără machiaj" de lungă durată pentru a estompa imperfecțiunile și a dezvălui un ten proaspăt și radios! Bonusul? Protecție SPF 30 pentru a păstra frumusețea naturală a tenului în fiecare zi.

Descoperă crema hidratantă pigmentată SPF 30Descoperă emulsia hidratantă ușor pigmentată cu SPF 30
NOUA GENERAȚIE DE CREME BB

TESTATĂ ȘI APROBATĂ

O cremă BB pigmentată, foarte ușor de aplicat și care lasă în urmă un rezultat luminos. Foarte plăcută pe tot parcursul zilei. Aș recomanda-o.

Delphine, 18 ani02.05.2020
Descoperă și alte produse

ȘI ASTA NU E TOT...

Descoperă celelalte produse de îngrijire ale noastre

Emulsie hidratantă Hydrance LIGHT

Emulsie hidratantă Hydrance LIGHT

Hidratează

Ser HYDRANCE BOOST concentrat, hidratant

Ser HYDRANCE BOOST concentrat, hidratant

Hidratează - Întărește bariera pielii

Cremă hidratantă Hydrance RICH

Cremă hidratantă Hydrance RICH

Hrănește - Hidratează

Sunt în căutarea unui produs Hydrance pentru

O combinație unică de ingrediente active

O combinație unică de ingrediente active

În centrul gamei noastre

 • <h3 class="">Cohederm&trade;</h3><p>Complex brevetat cu efect de stocare a apei &#537;i cu putere de hidratare ridicat&#259;.</p>
  Cohederm™Complex brevetat cu efect de stocare a apei și cu putere de hidratare ridicată.
 • <h3 class="">Apa termal&#259; Av&egrave;ne</h3><p>Ofer&#259; toate propriet&#259;&#539;ile sale calmante &#537;i antiiritante.</p>
  Apa termală AvèneOferă toate proprietățile sale calmante și antiiritante.

O sursă nesfârșită de hidratare

Un complex brevetat de înaltă calitate: Cohederm™

Pielea este compusă în proporție de 70% din apă, așa că are nevoie de ea pentru a se menține frumoasă și pentru a se apăra de agresiunile cu care se confruntă în fiecare zi.

Complexul brevetat de ingrediente active Cohederm™ este prezent în toate produsele din gama Hydrance și acționează asupra stresului cutanat generat de deshidratare. La contactul cu pielea și sub presiunea aplicării produsului, amestecul de ingrediente active se descompune și eliberează acest complex și apa termală Avène. Împreună, acestea pătrund în straturile superficiale ale epidermei pentru a umple stratul cornos și pentru a oferi o senzație de calmare de lungă durată. 

 

av_hydrance_page-gamme 577x511

Cremele hidratante Hydrance sunt disponibile în două texturi, dar pe care să o alegi? Indiferent dacă este grasă, uscată sau normală, orice piele trebuie să fie hidratată, dar cu o textură și o cantitate potrivită de apă pentru a preveni luciul sau senzația de piele care strânge. Fiecare are propriile beneficii, așa că nu te lăsa păcălită din nou! Descoperă produsul de îngrijire a pielii care ți se potrivește...

 

Cremă

Pentru a-ți hrăni pielea sensibilă uscată și foarte uscată, îți recomandăm crema hidratantă bogată, cu o textură bogată și cremoasă, pentru a hrăni pielea în profunzime și a restabili confortul și hidratarea de durată.

u5wa3z31qn5sj8kgcnn1dqmgbycmkyegqo3bqiy
u5wa3z31qn5sj8kgcnn1dqmgbd8oqxwu9tmn4po

Emulsie

Dacă ai pielea sensibilă normală sau mixtă, alege emulsia hidratantă ușoară pentru confort și hidratare fără reziduuri lipicioase. Secretul său? O textură aerată, fondantă, pentru a hidrata fără a încărca pielea.

 

 

După cum poți vedea, fiecare are propriul stil!

O cremă BB bogată și cremoasă pentru tenul uscat și foarte uscat sau un fluid lejer pentru tenul normal și mixt.

u5wa3z31qn5seo3iftzqyqmmdd8oqxwu9tmn4po

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Ai o întrebare sau o preocupare? Suntem mereu la dispoziția ta

-Deshidratarea este asociată cu deteriorarea funcției de barieră a pielii. Cauzele: schimbări hormonale, frig, vânt, fumat etc. Pentru a evita deteriorarea filmului protector al pielii, este importantă o igienă delicată: folosește produse de curățare fără săpun, evită apa fierbinte și frecarea prea energică. Aplică în fiecare dimineață o cremă hidratantă potrivită tipului tău de ten, o mască hidratantă de noapte pentru a spori hidratarea și un ser hidratant la fiecare schimbare de anotimp.

-Baza rutinei tale va fi aceeași pe tot parcursul anului: curățare delicată dimineața și seara, urmată de un puf de apă termală; o cremă hidratantă sau o cremă BB dimineața; seara, un produs hidratant, anti-imperfecțiuni sau anti-îmbătrânire... În plus, o dată sau de două ori pe săptămână, folosește un exfoliant delicat și o mască hidratantă. Adaptează-ți rutina la schimbările de anotimp: adaugă un ser hidratant și înlocuiește crema de zi cu o cremă hidratantă cu SPF30 atunci când vremea este frumoasă.

-Îți recomandăm un produs de îngrijire a feței, cum ar fi Aqua-Gel, care poate fi folosit ca o cremă hidratantă de zi și de noapte, ca o cremă pentru conturul ochilor și ca o mască. Și nu uita de o loțiune micelară, de un spray cu apă termală și de o cremă BB pentru a arăta bine protejându-te în același timp de soare.

¹Cinetica de hidratare la 24 de ore după o singură aplicare. 22 de subiecți. ²% procent de satisfacție, test de utilizare de către 90 de subiecți, cu vârste cuprinse între 18 și 60 de ani (vârsta medie de 43 de ani), 21 de zile de utilizare.

Sus