Dezvăluie frumusețea pielii sensibile.
Îngrijire esențială

Îngrijire esențială

Dezvăluie frumusețea pielii sensibile.

POȚI obține un ten frumos și luminos, chiar și dacă ai o piele sensibilă. Considerăm că acesta este un drept și ne străduim să îl garantăm acestor tipuri de piele, care merită o atenție specială și o îngrijire adecvată pentru a le păstra echilibrul și vitalitatea.

În fața agresiunilor zilnice și a stresului oxidativ care fragilizează pielea, îți oferim soluții de curățare și îngrijire adaptate pentru a calma, proteja și, mai presus de toate, pentru a te face să te simți mai bine în pielea ta (sensibilă).

În calitate de specialiști în pielea sensibilă, Laboratoarele Dermatologice Avène au dezvoltat o gamă de produse de curățare, demachiante și produse de îngrijire zilnică a pielii care reactivează frumusețea naturală a pielii sensibile prin produse protectoare și energizante. Toate acestea, garantând în același timp toleranța, simplitatea și atractivitatea senzorială. Perfect pentru oricine dorește să se reorienteze spre lucrurile esențiale!

ÎNGRIJIRE ESENȚIALĂ

REPERUL

Loțiune micelară

 • 3 în 1: Curăță - Demachiază - Calmează
 • Toate tipurile de piele sensibilă. Față - Ochi - Buze

Primul pas pentru o piele frumoasă și sănătoasă este curățarea zilnică adecvată! Pentru a îndepărta delicat machiajul și impuritățile, optează pentru loțiunea micelară. Îndepărtează machiajul de zi și curăță (chiar și particulele de poluare), oferind în același timp catifelare și prospețime într-un singur pas rapid și ușor. Produsul nu necesită clătire, respectă integritatea pielii sensibile și o calmează datorită concentrației ridicate de apă termală Avène.

Curățare delicată a pielii
REPERUL
EFICACITATE DOVEDITĂ CLINIC

Îngrijirea pielii mele, eroul meu!

3 acțiuniCurăță, demachiază, calmează
98%¹Eficacitate anti-poluare
96%²Pielea este mai hidratată, mai suplă și mai catifelată

ÎNGRIJIRE ESENȚIALĂ

ÎNGRIJIRE ZILNICĂ PROTECTOARE ȘI HRĂNITOARE

Cremă nutritivă revitalizantă

 • Hrănește intens pielea uscată și foarte uscată
 • Ameliorare de lungă durată a disconfortului

Bogată în uleiuri emoliente reconfortante și apă termală Avène, crema nutritivă revitalizantă restabilește confortul și suplețea și calmează, într-o textură cremoasă și fondantă. Rezultatul este un ten proaspăt și radiant pe tot parcursul anului!

Descoperă crema revitalizantă nutritivă
ÎNGRIJIRE ZILNICĂ PROTECTOARE ȘI HRĂNITOARE

ÎNGRIJIRE ESENȚIALĂ

ÎNGRIJIRE CALMANTĂ

Mască iluminatoare calmantă

 • Calmează și hidratează intens pielea.
 • Lasă pielea suplă, catifelată și radiind a frumusețe

Îmbracă-ți pielea în această textură cremoasă învăluitoare care hidratează intens pielea obosită și sensibilă. Bogată în apă termală Avène, conține un cocktail de agenți nutritivi și hidratanți care refac bariera pielii, pentru o piele vizibil calmată. Pielea își recapătă catifelarea și strălucirea, fiind în același timp mai bine protejată împotriva agresiunilor vieții de zi cu zi. 

Vreau să-mi calmez pielea sensibilă
ÎNGRIJIRE CALMANTĂ

TESTAT ȘI APROBAT

Această mască este fantastică. Am descoperit-o recent și este o adevărată bucurie în rutina mea de îngrijire a pielii. O folosesc acum de două ori pe săptămână, după exfoliantul delicat și purificator Avène. Pielea mea se simte catifelată ca cea de bebeluș după ce o aplic, împreună cu puțină apă termală. Aș recomanda-o.

Audrey, 28 de ani16.03.2019
Descoperă și alte produse

ȘI ASTA NU E TOT...

Descoperă celelalte produse de îngrijire ale noastre

Demachiant pentru machiajul rezistent al ochilor

Demachiant pentru machiajul rezistent...

Îndepărtează machiajul - Calmează

Gel exfoliant delicat

Gel exfoliant delicat

Exfoliază

Spumă de curățare

Spumă de curățare

Îndepărtează machiajul - Curăță

Apă micelară demachiantă

Apă micelară demachiantă

Îndepărtează machiajul - Hidratează - Curăță

Apă micelară demachiantă

Apă micelară demachiantă

Îndepărtează machiajul - Hidratează - Curăță

Cremă calmantă pentru conturul ochilor

Cremă calmantă pentru conturul ochilor

Calmează - Hidratează - Decongestionează

Sunt în căutarea unui produs Îngrijire Esențială pentru

O COMBINAȚIE UNICĂ DE INGREDIENTE ACTIVE

O COMBINAȚIE UNICĂ DE INGREDIENTE ACTIVE

În centrul gamei noastre de îngrijire

 • <h4 class="">Extract natural de fructe ro&#537;ii</h4><p>Ingredient activ brevetat care restabile&#537;te func&#539;ia de barier&#259; &#537;i revigoreaz&#259; pielea.</p>
  Extract natural de fructe roșiiIngredient activ brevetat care restabilește funcția de barieră și revigorează pielea.
 • <h4 class="">Provitamina E</h4><p>Antioxidant puternic<strong> </strong>cu efect de stocare care protejeaz&#259; &icirc;mpotriva efectelor nocive ale radicalilor liberi.</p>
  Provitamina EAntioxidant puternic cu efect de stocare care protejează împotriva efectelor nocive ale radicalilor liberi.
 • <h4 class="">Apa termal&#259; Av&egrave;ne</h4><p>Ofer&#259; toate propriet&#259;&#539;ile sale<em> </em>calmante &#537;i antiiritante.</p>
  Apa termală AvèneOferă toate proprietățile sale calmante și antiiritante.

SENZORIALITATE

Produse de îngrijire cu texturi adaptate fiecărui tip de piele sensibilă

 

Formulele galenice ale produselor de îngrijire a pielii Îngrijire Esențială sunt adevărate comori care satisfac fiecare tip de piele sensibilă și răspund nevoilor acesteia cu cea mai plăcută și eficace textură. Suntem aici pentru a-ți spune totul, caz cu caz. 

Toate tipurile de piele sensibilă

Ser radiant

O textură proaspătă, cu un aspect pudrat roz, care combină acțiunea de netezire dată de Refinyl cu agenți de estompare pentru a reduce semnele de oboseală și a ilumina subtil tenul.

 

AV_ESSENTIALS_17-texture_compo serum 2-png 473x284
AV_LESESSENTIELS_2019_SOUTHINGRADIANCEMASK_TEXTURE 417x242

Toate tipurile de piele sensibilă

Masca radiantă calmantă

O textură lejeră, fără ulei, bogată în pulberi matifiante, ce conferă o senzație de piele naturală. Odată dispărute semnele de oboseală, tenul este vizibil mai curat și mai radiant.

 

Piele (foarte) uscată

Creme nutritive revitalizante

Aveți două opțiuni: o cremă fondantă irezistibilă cu uleiuri emoliente reconfortante, care se absorb în piele și îi conferă volum fără a o face să se simtă grasă sau lipicioasă; sau o cremă fină, bogată în uleiuri emoliente, unt de shea și ceruri hrănitoare, care îi conferă pielii un aspect final satinat și catifelat. 

av_les-essentiels_revitalizing-nourishing-creams_texture 396x319

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Ai o întrebare sau o preocupare? Suntem mereu la dispoziția ta

Începe cu o exfoliere blândă masând fața și gâtul cu mișcări circulare delicate. Apoi înmoaie 2 șervețele în apă termală și aplică-le pe partea dreaptă și pe partea stângă a feței, ca o mască, timp de 10 minute. La final, aplică un strat gros de mască hidratantă și calmantă care pătrunde în piele și o protejează.

Da, acest lucru este posibil cu un produs delicat, adaptat la pielea sensibilă, a cărui textură trebuie să fie fină și plăcută. Când pielea este sensibilă, se recomandă exfolierea doar o dată pe săptămână. Folosește mișcări circulare, fără să apeși prea tare, apoi clătește bine cu apă curată. Când este timpul să te usuci, tamponează ușor pielea cu un prosop.

Laptele demachiant permite o demachiere foarte delicată a feței și a ochilor. Poate fi masat pe față și pe gât prin mișcări circulare și apoi îndepărtat cu o dischetă din bumbac înmuiată în loțiune sau apă. O altă variantă este să torni laptele demachiant pe o dischetă de bumbac și să aplici din centrul feței spre exterior. Desigur, dacă simti nevoia să clătesti cu apă, poti face acest lucru. Pentru a neutraliza duritatea apei de la robinet, este suficient să finalizezi procesul de curățare cu un toner sau cu pulverizând puțină apă termală.

1Test clinic efectuat pe 24 de subiecți (o singură aplicare, particule testate între 0-80µm, rezultate după 3 treceri cu o dischetă de bumbac). 2Test efectuat sub control dermatologic și oftalmologic pe 30 de femei cu piele sensibilă, 82% dintre acestea având și ochi sensibili.

Sus