Machiaj pentru buze

Machiaj pentru buze

Descoperă balsamurile de buze perfectoare, produsele noastre pentru buze, care combină culoarea unui ruj cu senzația plăcută unui balsam de buze. Culoare, îngrijire și Luminozitate pentru a pune în valoare chiar și cele mai sensibile buze.

3 rezultate "Machiaj pentru buze"

AFLĂ MAI MULTE
AFLĂ MAI MULTE

Cum să alegi rujul potrivit pentru tine?

De ce ar trebui să aleg un balsam de buze colorat?

Simbol al feminității, care pune în valoare frumusețea zâmbetului tău, rujul este un produs de machiaj esențial. Cu toate acestea, această mică zonă a feței noastre este și ea supusă agresorilor externi, ceea ce duce la apariția buzelor crăpate sau uscate. Exact opusul efectului glamour pe care îl căutam!  

Pentru a rezolva această problemă, Eau Thermale Avène a formulat un produs pentru buze 2 în 1, care hidratează și, în același timp, le conferă buzelor un plus de culoare.

Extrem de ușor de aplicat, este ideal pentru femeile care caută un machiaj natural și o notă de culoare pe buze.

Balsamurile de buze perfector Couvrance combină pigmentul unui ruj, îngrijirea unui balsam de buze și luminozitatea unui gloss pentru un zâmbet frumos în fiecare zi. Formula lor cu toleranță ridicată, fără parfum și cu protecție solară SPF 20, este potrivită pentru buzele sensibile și iritate.

În plus, sunt rezistente la apă, transfer și transpirație, pentru o utilizare de lungă durată pe tot parcursul ieșirilor tale!

Ce culoare de ruj ar trebui să aleg?

Culoarea produsului de îngrijire a buzelor Couvrance este determinată de nuanța pielii, de starea de spirit și de machiajul ochilor:

  • Nuanța Soft Nude este potrivită pentru femeile care caută un efect subtil sau pentru femeile cu un machiaj foarte intens (tip smoky eyes).
  • Rujul roz , în cazul de față, Velvet Pink, se adaptează tuturor nuanțelor tenului pentru a le conferi un aspect elegant buzelor.
  • Buzele roșii cu Bright Red sunt perfecte pentru a-ți dezvălui feminitatea sau pentru a compensa machiajul discret al ochilor.

Cum să aplici produsele pentru buze?

Pentru a ușura viața de zi cu zi a femeilor care se grăbesc, balsamurile perfectoare Couvrance se aplică direct cu ajutorul batonului. Aplicarea rujului nu a fost niciodată atât de ușoară!

Întinde culoarea din centrul buzei superioare, în dreptul arcului lui Cupidon, spre colțurile gurii. Repetă aplicarea pe buza inferioară.

Mai multe aplicări succesive asigură un efect uniform și o pigmentare mai intensă a buzelor. Ideal pentru a evidențierea buzelor înainte de o petrecere!

Dacă greșești, machiajul buzelor poate fi corectat cu ușurință cu ajutorul acestui truc de make-up artist - aplică fond de ten sau corector pe o dischetă de bumbac și îndepărtează excesul.

Pentru un aspect mai plin, conturează-ți buzele cu corectorul cu pensulă Couvrance nuanța Beige. Acest corector iluminator cu pensulă dedicată ascunderii imperfecțiunilor va ilumina conturul buzelor pentru a le conferi un plus de volum și pentru a asigura o mai bună rezistență.

Și nu uita că produsele pentru buze arată întotdeauna mai bine pe buzele îngrijite decât pe cele deteriorate. Chiar dacă ți se pare că rujul a dispărut, nu rata etapa de demachiere de seară, cu un demachiant delicat, potrivit pentru pielea sensibilă. De asemenea, nu ezita să îți întărești, să îți hrănești și să îți hidratezi buzele seara sau duminica, acasă, cu un strat gros de balsam de buze..

Cum să faci ca produsele pentru buze să reziste toată ziua?

Iată câteva sfaturi de machiaj pentru ca rujul, sau balsamul de buze perfector să reziste toată ziua:

  • Conturează-ți buzele cu corectorul cu pensulă Couvrance nuanța Beige.
  • De asemenea, poți aplica un strat discret de fond de ten Couvrance pe întreaga suprafață a buzelor pentru a asigura o bază la care să adere mai bine rujul.
  • Pulverizează apă termală la o distanță de 20 cm de față pentru a fixa machiajul pe buze și pe restul feței.

La final, balsamurile de buze perfectoare sunt atât de practice încât permit retușurile rapide și ușoare după ce mănânci sau bei ceva.

Sus