Cremele

Cremele

Indiferent că este vorba de o cremă de corp, de picioare sau de gambe, aplicarea regulată a unei creme hidratante de corp este esențială pentru a-ți menține pielea frumoasă și reconfortată în fiecare zi. Descoperă produsele noastre de îngrijire pentru corp.

Filtru produse
Filtru produse

5 rezultate "Cremele"

AFLĂ MAI MULTE
AFLĂ MAI MULTE

De ce să folosești o cremă de corp?

Pielea este supusă în mod constant agresiunilor externe, cum ar fi frecarea, variațiile de temperatură și expunerea la soare. Filmul hidrolipidic care formează bariera pielii și care ne protejează corpul de lumea exterioară se deteriorează. Acest lucru duce la imperfecțiuni și probleme, cum ar fi pielea uscată, coșuri, mâncărimi, bubițe și pete roșii, senzație de piele care ține etc.  

Rolul cremelor de corp, la fel ca și al cremelor de față , este, prin urmare, acela de a întări filmul hidrolipidic și de a-i oferi îngrijirea hrănitoare care-i lipsește. Acestea constituie o măsură preventivă împotriva anumitor afecțiuni dermatologice care pot fi cauzate de deshidratare, precum și împotriva îmbătrânirii pielii.

În plus, cremele de corp fortifică epiderma în vederea schimbărilor de sezon, reducând uscăciunea pielii, accentuând bronzul și lăsând pielea catifelată.

Ce cremă de corp ar trebui să aleg?

Alegerea cremei de corp depinde, bineînțeles, de nevoile individuale ale tipului de piele. Îngrijirea corpului va fi diferită pentru pielea uscată comparativ cu pielea grasă de pe spate. Totodată, imperfecțiunile și nevoile personale te vor ghida în alegerea cremei.

  • Crema sau balsamul de refacere a lipidelor XeraCalm A.D.  calmează pielea sensibilă și uscată predispusă la eczeme atopice și mâncărimi. Formula sa fără parfum și tehnologia Sterile Cosmetics minimizează riscul de apariție a reacțiilor alergice.
  • Crema protectoare și reparatoare Cicalfate+ este indicată în cazul pielii iritate, al arsurilor minore și al cicatricilor.

Dacă nu știi care este crema potrivită pentru tine, nu ezita să-i ceri sfatul farmacistului sau dermatologului tău.

Există și alți parametri care pot fi luați în considerare atunci când alegi crema de corp:

  • Zona corpului care urmează să fie tratată: produsele noastre pot fi utilizate și ca creme pentru picioare; de aceea am dezvoltat creme pentru mâini adaptate la numeroasele eforturi la care pot fi supuse acestea.
  • Anotimpul: crema Cold Cream a fost formulată pentru a fi rezistentă la apă și la vremea rece, pentru a proteja întreaga familie pe timpul iernii. În plus, aceasta poate fi ideală pentru pielea uscată pe tot parcursul anului, în special pe anumite zone localizate ale corpului.

Descoperă și alte produse de îngrijire corporală cu texturi diferite, cum ar fi balsamul de corp, loțiunea de corp, uleiul de îngrijire a pielii, toate cu acțiuni specifice (de hidratare, de protecție, de hrănire etc.).

Dacă ai de gând să ieși la soare sau pur și simplu să te plimbi prin soare, iar indicele UV este mai mare de doi, atunci înlocuiește crema nutritivă sau hidratantă cu o cremă de protecție solară cu un SPF adaptat nuanței pielii tale.

Cum să aplici crema de corp?

Cremele de corp trebuie aplicate regulat, chiar zilnic, pe pielea curată. Cu alte cuvinte, fă asta după duș, dimineața și/sau seara. Ai grijă să alegi un gel de duș care să se adapteze nevoilor pielii tale.

Pentru a potența beneficiile cremei de corp, îți recomandăm să folosești un exfoliant de corp o dată pe săptămână.

Aplică crema hidratantă pe tot corpul, concentrându-te pe zonele aspre sau uscate. Maseaz-o ușor pe suprafața pielii pentru a îmbunătăți absorbția și a favoriza circulația sângelui.

Completează-ți rutina de înfrumusețare a corpului pulverizând un puf fin de apă termală calmantă și antiiritantă, înainte de a aplica crema de corp. Acest lucru va spori eficiența produselor de îngrijire corporală.

Sus