Ascunde Cautare Produse / Cautare
Matifiere

Matifiere

Pielea ta străluceşte şi vrei să o matifiezi? Descoperă produsele de ingrjire matifiante potrivite.

Opinia medicului

Întrebări / Răspunsuri
 • Acneea nu este cauzată de anumite alimente; desigur, este bine să consumaţi orice cu moderaţie… şi să optaţi pentru obiceiuri alimentare bune, benefice pielii şi sănătăţii dvs. în general.

 • Soarele poate fi înşelător, pretinzând uneori că este de partea dvs. Datorită expunerii solare, coşurile se usucă, iar punctele negre sunt ascunse sub bronz. Cu toate aceste, microchisturile apar la sfârşitul vacanţei. Dacă cicatricile acneice recente sunt expuse la soare, pot lăsa pete maronii inestetice şi persistente.
  Pentru a evita aceste probleme, începeţi prin a nu vă expune prea mult la soare la început şi folosiţi produse de producţie solară de calitate.
  Dacă urmaţi un tratament contra acneei, solicitaţi sfatul dermatologului înainte de a pleca în vacanţă deoarece anumite tratamente nu sunt indicate în cazul expunerii la soare.

 • Aceste cicatrici vizibile sunt urme lăsate de coşurile acneice.
  Imediat ce acneea dispare, consultaţi medicul dermatolog pentru opţiuni de tratare (peeling, laser..) pentru a le elimina.

 • Nu exageraţi cu curăţatul…
  Nu încercaţi să vă "daţi jos" pielea, pentru că nu veţi face decât să o iritaţi şi mai mult. Aplicaţi un tratament delicat. Folosiţi săpunuri de curăţare foarte grase sau geluri de curăţare fără săpun. Pentru îndepărtarea machiajului, folosiţi produse curăţare zilnică delicate.
  "

 • Da, dar nu în modul tradiţional…
  Alegeţi produse noncomedogenice, măcar atât puteţi face. Dacă trebuie să acoperiţi câteva cicatrici mici, Laboratoarele dermatologice Avène au creat o linie completă de produse de "acoperire" eficiente şi sigure.

Uneori, tenul poate căpăta o strălucire inestetică, cauzată de producția de sebum în exces. Avène îți pune la dispoziție o serie de produse matifiante care pot preveni și ameliora aspectul lucios al pielii. Produsele fac parte din gama Cleanance, special dedicată tenului gras și cu tendință acneică.

Emulsia Cleanance Mat este indicată pentru tenul gras, cu tendință acneică, asigurându-i un efect de matifiere și hidratare a straturilor superficiale ale pielii. Efectul de matifiere este asigurat de microcapsulele absorbante. Produsul conține și monolaurină, substanță ce reglează hiperproducția de sebum. În plus, emulsia matifiantă conține apă termală Avène, cu efect calmant și anti-iritant.

Loțiunea tonică matifiantă Cleanance Mat are un efect purificator, care previne apariția efectului de piele lucioasă și acționează asupra producției de sebum în exces. Formula pe bază de monolaurină și pudre absorbante are rolul de a regla producția de sebum și de a conferi un efect matifiant de durată. Aspectul pielii devine mat, iar tenul are un aspect proaspăt. În plus, prezența apei termale Avène contribuie la calmarea iritațiilor.

Credem că te-ar putea interesa și produsele Avène cu efect anti-imperfecțiuni, dedicate pielii cu tendință acneică. Descoperă și alte produse care stimulează repararea tenului sau produse de curățare și demachiere pentru toate tipurile de ten.
Trimiteţi prin e-mail

Căutare în curs

Login required

You must log into your Avène account to save this information.


Login or create an account

You can't post more than one comment on a product

Oferiți-vă opinia

* Câmpuri obligatorii

Înscrierea mea

-Zi
-Lună
-An

Brandurile grupului Pierre Fabre:

*Câmpuri obligatorii

Mulțumim pentru feedback!

Comentariul tău a fost trimis și se va publica după ce va fi validat.