Cremă calmantă Cleanance HYDRA

Hrănește - Reface bariera pielii - Calmează

Tratament dermatocosmetic calmant de regenerare a lipidelor, care redă confortul pielii uscate și iritate în urma tratamentelor medicale anti-acneice.

Tub

Ideal pentru Adolescenți - Adulti

Tip de piele Piele cu imperfecțiuni - Piele predispusă la iritații

Nevoie Confort - Nutriție

Fabricat în Franţa

Impact asupra mediului înconjurător

GMPF_GREEN-IMPACT-INDEX_Emballage_Logo

Ambalare

Ambalajul conține cel puțin 11% materiale reciclate
Ambalaj complet reciclabil

GMPF_GREEN-IMPACT-INDEX_Fabrication_logo

Producție

Fabricată și ambalată într-o unitate certificată din punct de vedere ecologic****
****Conform ISO 14001 și/sau 50001

Impact social

GMPF_GREEN-IMPACT-INDEX_RSE_Logo

Produs fabricat și ambalat într-o fabrică cu standarde sociale ridicate
Avene este o marcă a grupului Pierre Fabre, certificată la cel mai înalt nivel Exemplary al etichetelor Committed to CSR și Responsibility Europe ale AFNOR Certification, consolidând astfel un angajament de lungă durată de a contribui la dezvoltarea ... durabilă.
Nu conține materii prime de origine animală

Aplicare
Aplicare

Pentru a ajuta la compensarea efectelor de uscare ale tratamentelor împotriva acneei.

Frecvență de utilizare

De 1 până la 2 ori pe zi

Sfaturi pentru utilizare

Dimineața și/sau seara, distribuie o cantitate de produs cât un bob de mazăre pe vârfurile degetelor și masează ușor pielea, insistând asupra zonelor uscate (obraji, frunte etc.).

Rezultate clinice
Rezultate clinice

Dezvoltată pentru a îmbunătăți calitatea vieții în timpul tratamentelor împotriva acneei

• Crema calmantă Cleanance HYDRA reduce semnificativ cu 93% deshidratarea, începând cu prima săptămână după aplicare¹
• 85% dintre utilizatori consideră că acest tratament dermatocosmetic ajută la continuarea tratamentelor medicale anti-acnee care usucă și provoacă iritații²Încă din primele 7 zile: pielea prezintă:
• -82% mai puțină mâncărime¹
• -75% mai puțină tensionare¹

¹Studiu de eficacitate efectuat pe 42 de subiecți supuși unor tratamente medicale orale sau topice, 2 aplicări zilnice timp de 28 de zile. Evaluare de către cercetători după 1 săptămână de la aplicare.
²Autoevaluare după 28 de zile de utilizare pe 42 de subiecți supuși la tratamente medicale orale sau topice, 2 aplicări zilnice.

Afișează sursele Ascunde sursele
INGREDIENTE INGREDIENTE

O combinație de ingrediente active personalizate, selectate pentru pielea care a fost fragilizată și uscată de tratamentele medicale împotriva acneei.

AVENE THERMAL SPRING WATER (AVENE AQUA). CARTHAMUS TINCTORIUS (SAFFLOWER) SEED OIL (CARTHAMUS TINCTORIUS SEED OIL). CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE. DIMETHICONE. PEG-12. BUTYLENE GLYCOL. GLYCERIN. 1,2-HEXANEDIOL. GLYCERYL STEARATE. PEG-100 STEARATE. CETYL ALCOHOL. GLYCERYL LINOLEATE. ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER. BENZOIC ACID. FRAGRANCE (PARFUM). GLYCERYL LINOLENATE. GLYCERYL OLEATE. GLYCERYL PALMITATE. GLYCINE SOJA (SOYBEAN) OIL (GLYCINE SOJA OIL). SODIUM DEXTRAN SULFATE. SODIUM HYDROXIDE. TOCOPHEROL. TOCOPHERYL ACETATE. XANTHAN GUM

Consumatorul este sfătuit să verifice în mod sistematic compoziția produsului înainte de a-l cumpăra.

Sulfat de dextran

Sulfat-de-dextran

Calmant și decongestionant. Calmează iritațiile și reduce roșeața.

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Ai nelămuriri sau întrebări? Experții noștri sunt aici pentru tine.

Dacă pielea cu tendință acneică este deshidratată de tratamentele de uscare, Cleanance HYDRA este crema perfectă pentru a compensa aceste efecte adverse. De asemenea, o poți folosi pentru a-ți reechilibra pielea după un produs de îngrijire prea agresiv. Nu uita că pielea predispusă la acnee poate fi și sensibilă. Ai grijă de ea cu blândețe, pentru că produsele prea agresive nu sunt soluția potrivită, ci pot avea chiar efectul opus. Ca o completare la rutina de îngrijire a pielii, îți recomandăm apa termală Avène pentru a-ți calma și catifela pielea.

Îți recomandăm să aplici această cremă până la dispariția tuturor semnelor de uscăciune sau iritație. După aceea, poți aplica o cremă hidratantă cu textură lejeră, cum ar fi emulsia Hydrance cu textură lejeră, sau o cremă matifiantă, cum ar fi emulsia matifiantă Cleanance, dacă ți se pare ai pielea prea grasă.

Cleanance HYDRA este o bază de machiaj excelentă. Deoarece această cremă hidratantă este atât calmantă, cât și hrănitoare, ea compensează uscăciunea pielii și, astfel, facilitează mult aplicarea oricărui corector de ten.

love salmon-2x

APA TERMALĂ AVÈNE

Apa activă, o sursă de inovare

Află mai multe ->

Sus