Produse de îngrijire pentru pielea sensibilă

Produse de îngrijire pentru pielea sensibilă

Sensibilitatea pielii poate fi naturală, de lungă durată sau ocazională, provocând disconfort și senzație de piele care strânge. Descoperă rutina noastră pentru pielea sensibilă pentru a avea grijă de pielea fragilă.

2 rezultate "Produse de îngrijire pentru pielea sensibilă"

AFLĂ MAI MULTE
AFLĂ MAI MULTE

Cum știi dacă pielea feței tale este sensibilă?

Pielea sensibilă reacționează în mod excesiv la mai mulți factori de mediu (schimbări de temperatură, vânt, apă dură, clor etc.) sau la produse cosmetice nepotrivite. Furnicăturile, roșeața, senzația de strângere și, în general, disconfortul zilnic sunt simptomele caracteristice ale pielii sensibile de la nivelul feței.

Sensibilitatea pielii este cauzată de un film hidrolipidic deteriorat și de o barieră protectoare a pielii care nu-și mai îndeplinește funcția. Deteriorarea poate fi rezultatul unor agresori externi și/sau interni, cum ar fi condițiile climatice, fumatul sau stresul, sau, mai simplu, poate fi ceva cu care te-ai născut în mod natural (piele subțire și albă sau piele uscată).

Atenție, dacă pe lângă roșeață te confrunți și cu mâncărimi, pielea ta este probabil atopică și/sau predispusă la alergii (eczeme, reacții la alergeni etc.).

Produse de îngrijire pentru pielea sensibilă

Ce demachiant ar trebui să alegi pentru pielea sensibilă?

Dacă ai pielea feței sensibilă, trebuie să te demachiezi  în fiecare seară. Dar cum poți face acest lucru fără să-ți afectezi pielea sensibilă?

În primul rând, folosește produse de curățare a feței fără clătire, cum ar fi loțiunea micelară sau demachiantul 3 în 1 sau chiar loțiunea de curățare Tolérance EXTRÊME. Aceste produse îndepărtează machiajul, curăță și calmează fața sensibilă într-un singur pas.

Conținutul de clor și calcar din apa de la robinet poate irita și mai mult pielea. Dacă îți place senzația răcoritoare a apei, atunci încheie-ți rutina de curățare cu spray-ul cu apă termală sau loțiunea tonică delicată pentru a îndepărta reziduurile de apă dură de pe față.

Nu în ultimul rând, pielea sensibilă are și ea dreptul la beneficiile unui exfoliant de față pentru a îndepărta pielea moartă și a revigora tenul. Gelul exfoliant delicat îndepărtează impuritățile și îi redă luminozitatea pielii, fără a o irita. Folosește-l o dată sau de două ori pe săptămână, după curățare, și încheie această rutină de înfrumusețare cu un puf calmant de apă termală Avène.

Ce ser de față ar trebui să alegi pentru pielea sensibilă?

Eau Thermale Avène a formulat două seruri pentru a aborda două probleme frecvente ale pielii sensibile a feței:

Ce cremă de față ar trebui să alegi pentru pielea sensibilă?

Pentru a-ți proteja pielea sensibilă, este important să alegi produse care să conțină un număr minim de ingrediente, fără parabeni.

Laboratoarele noastre au formulat produse de îngrijire hidratante adaptate la diferitele nevoi ale pielii sensibile:

  • Cremele din gama Hydrance hidratează, protejează și îi conferă luminozitate pielii sensibile.
  • Crema Tolérance EXTRÊME se concentrează pe cel mai important lucru: hidratarea, cu cele șapte ingrediente esențiale de care are nevoie pielea ta.
  • Fluidul matifiant cu efect revigorant pentru a închide porii și a rafina textura pielii sensibile normale și mixte.
  • Dacă pielea ta este predispusă la roșeață recurentă sau persistentă, gama Anti-roșeață oferă tratamente de zi și de noapte pentru reducerea și prevenirea acesteia.

Ce mască de față ar trebui să alegi pentru pielea sensibilă?

Reîmprospătarea feței prin hidratare și calmarea intensă a acesteia o dată pe săptămână constituie un pas esențial în îngrijirea pielii tale sensibile!

Din nou, în funcție de problemele tale, Eau Thermale Avène oferă diferite măști de față pentru a avea grijă de bariera sensibilă a pielii tale:

  • Masca radiantă și calmantă pentru pielea sensibilă și obosită a feței (aspect obosit, ten tern).
  • Masca Tolérance Extrême cu formula sa minimalistă și ambalajul steril.
  • Masca calmantă anti-roșează Anti-roșeață Calm pentru reconfortarea și reîmprospătarea pielii sensibile în faza de erupție cutanată și calmarea senzațiilor de mâncărime ale feței.

Ce fond de ten ar trebui să alegi pentru pielea sensibilă a feței?

Pentru a putea fi tolerat de pielea sensibilă, machiajul pe care îl alegi trebuie să fie formulat cu ingrediente sigure, care să nu declanșeze reacții sau coșuri. O textură de calitate va oferi, de asemenea, un rezultat natural și de lungă durată.

Fondurile de ten cremă compacte și Fondurile de ten fluide corectoare din gama Couvrance au fost dezvoltate fără parfumuri și cu protecție solară, pentru a-i oferi o toleranță optimă pielii sensibile și chiar hipersensibile.

Sus