av_tolerance control_social_7_post_3282770138801_hd  1440*579
Sursa a trei ingrediente active postbiotice

AQUAPHILUS DOLOMIAE Sursa a trei ingrediente active postbiotice

După peste 12 ani de muncă, cercetătorii de la Pierre Fabre Research au descoperit că apa noastră termală este diferită de alte ape minerale. Aceștia au deslușit secretele unui microorganism unic și încă necunoscut.
O microflora asociată cu puritatea excepțională a mediului înconjurător, pe care au numit-o Aquaphilus Dolomiae. Această bacterie, care nu există în niciun alt ecosistem din lume, este sursa substanțelor active care contribuie, în parte, la eficacitatea apei termale Avène.

I-modulia®, primul ingredient activ postbiotic anti-mâncărime

Apa termală Avène este cunoscută pentru efectul său calmant și antiiritant asupra pielii, care se explică parțial prin specificitatea sa biologică unică: Aquaphilus Dolomiae. Această microflora, izolată și apoi amplificată prin biotehnologie, este sursa primului ingredient activ postbiotic anti-iritant: I-modulia®

Acesta calmează mâncărimile, ameliorează pielea foarte uscată și are efecte măsurabile asupra pielii predispuse la eczeme. Acesta se află în centrul gamei XeraCalm A.D. O linie de îngrijire a pielii concepută tocmai pentru a ameliora mâncărimile și a le face să dispară după 5 zile.

  • <span class="ezstring-field">av_instit-doctor-skin-patient-hdrvb-square</span>
  • <span class="ezstring-field">av_thermal spring water spray - xeracalm soothing concentrate_social_1_post_3282779003131_328277-1-jpg_368x460</span>
  • <span class="ezstring-field">av_instit-children-hydrotherapy-center hdrvb-square_368x460</span>

[C+-Restore]™, agentul reparator pentru pielea sensibilă

Proprietățile curative ale apei termale Avène au fost dovedite științific și demonstrate în laborator. Încercând să înțeleagă acest mecanism reparator, cercetătorii au izolat și brevetat [C+-Restore]™ din microbiota apei termale Avène. Un ingredient activ postbiotic unic, de nouă generație, care promovează repararea epidermei și care se află în centrul gamei Cicalfate+.

Atunci când este combinat cu un complex antibacterian de cupru și zinc și cu apa termală Avène, calmantă și antiiritantă, ajută la repararea pielii sensibile iritate timp de până la 48 de ore.

av_thermal spring water_spray_social_13_post_3282779003131_hd

Lucrăm în direcția opusă celei utilizate pentru crearea medicamentelor, pornind de la o moleculă pentru a-i testa activitatea. Este o analiză fascinantă și aprofundată.

D-Sensinose™, o inovație pentru a controla hiper-reactivitatea pielii

Apa termală Avène are proprietăți calmante și antiiritante datorită dublei sale specificități minerale și biologice unice. Cercetătorii noștri au dezvoltat un ingredient activ postbiotic unic și brevetat din această apă: D-Sensinose™. Acesta reglează toate hipersensibilitățile pielii și își etalează toate calitățile în gama noastră de îngrijire a pielii Tolérance CONTROL. Calmează imediat pielea hipersensibilă și ține sub control reactivitatea. Pielea este calmată în 30 de secunde, iar bariera sa protectoare este refăcută în 48 de ore.

 

Acest al treilea ingredient activ postbiotic este cel care concentrează toată bogăția interioară a Aquaphilus Dolomiae.

Katia Ravard-HelfferManager de proiect pentru inovare Eau Thermale Avène
Sus