Ascunde Cautare Produse / Cautare
Calmarea pielii

Calmarea pielii

Pielea ta are nevoie sa fie calmată? Descoperă produsele care iţi vor oferi
imediat o senzaţie de  confort.

Opinia medicului

Întrebări / Răspunsuri
 • Caracteristica principală a pielii sensibile este că reacţionează mai repede sau mai puternic decât pielea normală la aceiaşi factori, în aceleaşi condiţii. Aceasta duce la senzaţii neplăcute (congestionare, mâncărime, usturime…), chiar înroşire sau uscare uneori.

 • Sunt complexe. Pielea este un organ care joacă mai multe roluri şi, prin urmare, există diferite anomalii care pot duce la sensibilitatea pielii: leziunile din stratul cornos îi afectează funcţia de barieră, hipervascularizarea cauzează înroşirea…

 • Chiar dacă pielea este sensibilă, această caracteristică se poate reduce prin eliminarea produselor de îngrijire a pielii intolerante şi înlocuirea acestora cu produse specifice care sunt bine tolerate şi bazate pe emolienţi puternici pentru stratul cornos.

 • Pentru curăţare, se recomandă folosirea săpunurilor dermatologice şi a produselor de curăţare fără săpun pentru a nu agresa pielea. În ceea ce priveşte hidratarea, folosiţi produse care conţin un număr redus de ingrediente pentru a reduce riscurile de iritare.

 • Se face adesea o confuzie între pielea sensibilă, intolerantă şi cea alergică.
  Persoanele care consideră că au o piele alergică au adesea o piele extrem de sensibilă, chiar intolerantă, care reacţionează excesiv la anumite produse, medicaţii topice, produse de curăţare dermatocosmetice sau de hidratare.
  Alergiile sunt cauzate de reacţii ale sistemului imunitar. Simptomele includ pete roşii cu băşici eczematice mici, senzaţie intensă de usturime, umflare şi supurare uneori severă.

 • Medicul dvs. vă poate sfătui să alegeţi produsele de curăţare şi hidratare care corespund cel mai bine tipului de piele.
  Căutaţi produse care nu conţin ingrediente iritante sau alergenice cunoscute şi oferă tolerabilitate ridicată confirmată de testele clinice.

TriXera NUTRITION

Trimiteţi prin e-mail

Căutare în curs

Login required

You must log into your Avène account to save this information.


Login or create an account

You can't post more than one comment on a product

Oferiți-vă opinia

* Câmpuri obligatorii

Înscrierea mea

-Zi
-Lună
-An

Brandurile grupului Pierre Fabre:

*Câmpuri obligatorii

Mulțumim pentru feedback!

Comentariul tău a fost trimis și se va publica după ce va fi validat.