Ascunde Cautare Produse / Cautare
Anti-rid

Anti-rid

Stiaţi că semnele de imbătrânire ale pielii nu sunt aceleaşi pe tot parcursul vieţii? Primele semne de imbătrânire ale pielii sunt ridurile, liniile fine, lipsa strălucirii şi pierderea elasticitaţii. In cele din urmă ridurile se extind şi formează cute adânci, iar pielea işi pierde fermitatea. Pielea se relaxează, işi pierde densitatea, vitalitatea şi confortul. Descoperă produsele care iţi sunt dedicate.

Opinia medicului

Întrebări / Răspunsuri
 • Există două categorii pe care trebuie să le reţineţi:
  1 Retinoidele derivate din vitamina A
  • Unele retinoide sunt medicaţii topice care necesită o reţetă.
  • Altele cum ar fi Retinaldehidele sunt clasificate ca şi dermatocosmetice şi sunt disponibile fără reţetă. Printr-o conversie fiziologică în vitamina A activă, în funcţie de necesităţile pielii, Retinaldehida acţionează în profunzime pentru a spori metabolismul celular şi la suprafaţa pielii pentru a conferi strălucire tenului.
  2 Acidul hialuronic
  O componentă majoră a matricei cutanate, este sintetizat de celulele epidermei (cheratinocite) şi a dermei (fibroblaste). Sinteza scade cu vârsta. Cu toate acestea, rolul de susţinere al acidului hialuronic este esenţial: Asigură supleţea, elasticitatea şi hidratarea pielii.
  În prezent, produsele dermatocosmetice sunt disponibile pentru a compensa această scădere şi a mări concentraţia de acid hialuronic din piele.

 • Tehnicile principale includ:
  - Peeling-uri, de diferite adâncimi;
  - Dermoabraziune laser, diferite tehnici;
  - Expuneri la diferite tipuri de lumină, laser şi non-laser ;
  - Infecţii cu substanţe de acoperire a ridurilor: Colagen sau acid hialuronic;
  - Injecţii cu botox pentru ridurile de expresie profunde.
  - Chirurgie cosmetică: În unele cazuri, lifting-urile pentru faţă şi gât, chirurgia pleoapelor (blefaroplastie) sunt justificate.
  Decizia de a utiliza o tehnică sau alta se bazează pe consultul individual. Există diferenţe legate de îmbătrânirea pielii, aşteptări şi necesităţi.

 • La menopauză, secreţia ovariană încetează, inclusiv estrogenul care joacă un rol pozitiv în nivelul de tonifiere şi grosimea pielii. Prin urmare, menopauza este unul dintre factorii care determină îmbătrânirea pielii, însă nu este la fel de importantă ca şi expunerea la soare.

 • S-a demonstrat că fumătorii se confruntă cu schimbări cutanate care duc la îmbătrânirea prematură a pielii: riduri, îngălbenirea tenului (iată alte motive pentru a renunţa sau pentru a nu începe să fumaţi).

 • Numeroase suplimente alimentare conţin vitamine, aminoacizi, minerale şi susţin că au proprietăţi anti-îmbătrânire, în general, prin virtutea protecţiei contra radicalilor liberi.

 • Da, într-adevăr, este imposibil să ai aceeaşi piele pe care o aveai la 20 de ani, la 60 de ani.
  Cu toate acestea, aspectele menţionate mai sus pot corecta consecinţele îmbătrânirii pielii, cu precădere ca urmare a expunerii la soare. Aşadar, continuaţi să zâmbiţi! Efectele anti-îmbătrânire ale zâmbetului sunt excelente!

 • În timp, pielea îşi pierde structura. Prin urmare, se deshidratează mai uşor, este mai fragilă şi este mai vulnerabilă la agresiunile externe (climaterice, poluare, produse necorespunzătoare de îngrijire a pielii…). Aşadar, este necesar să o hidrataţi folosind produse dermatocosmetice şi să ajutaţi la refacerea filmului hidrolipidic.

Ystheal+

Trimiteţi prin e-mail

Căutare în curs

Login required

You must log into your Avène account to save this information.


Login or create an account

You can't post more than one comment on a product

Oferiți-vă opinia

* Câmpuri obligatorii

Înscrierea mea

-Zi
-Lună
-An

Brandurile grupului Pierre Fabre:

*Câmpuri obligatorii

Mulțumim pentru feedback!

Comentariul tău a fost trimis și se va publica după ce va fi validat.