Ascunde Cautare Produse / Cautare
Protecţie foarte ridicată

Protecţie foarte ridicată

Ai pielea foarte sensibilă la expunerea la soare şi intotdeauna suferi de arsuri solare cand te expui la soare?
Descoperă protecţia potrivită impotriva razelor UV.

Opinia medicului

Întrebări / Răspunsuri
 • UVB sunt la fel de periculoase ca şi UVA. Ambele cauzează îmbătrânirea pielii şi cancerul. Spre deosebire de UVB, UVA sunt responsabile pentru arsurile solare şi corpul nostru nu dispune de un sistem de avertizare contra lor.

 • Nu. Sunteţi protejaţi contra efectelor nocive ale UVA şi UVB (eritemul solar şi, pe termen lung, îmbătrânirea pielii) dar procesul de bronzare nu este neapărat eliminat.
  După câteva zile de expunere solară, veţi obţine un bronz plăcut fără a vă expune pielea niciunor riscuri.

 • Norii obstrucţionează doar o mică parte din raze. Până la 95% dintre razele UV pot ieşi prin nori. Aşadar, atenţie!
  Sub o umbrelă, beneficiaţi de jumătate dintre razele solare. Lumina şi razele UV pot ajunge indirect la piele, deoarece se reflectă pe diferite suprafeţe. Această reflexie este de 20% pe ocean şi 15% - 25% pe nisip. Fiţi foarte atenţi!

 • Nu uitaţi niciodată că bronzul nu reprezintă o protecţie contra arsurilor solare. De asemenea, bronzul nu obstrucţionează UVA care, în timp, sunt responsabile pentru cancerul de piele.

 • Virusul herpesului este inactiv în ţesuturile nervilor. În condiţii de stres, emoţii, în perioadele de menstruaţie şi la soare, se “trezeşte” şi apare erupţia: Herpesul. Pentru a-l evita, aplicaţi un produs pentru buze cu factor de protecţie ridicat.

 • 1. Cea mai bună protecţie este vestimentaţia. Pentru toată lumea, cu precădere pentru copii: tricou, şapcă, ochelari de soare (standard NF)
  2. Bebeluşii cu vârsta sub 3 ani nu trebuie expuşi la soare.
  3. Copiii mici trebuie protejaţi atent.
  4. Arsurile solare sunt întotdeauna periculoase, cu precădere pentru copii.
  5. Evitaţi expunerea în intervalul 11:00 - 16:00.
  6. Expunerea la soare trebuie să fie treptată.
  7. Nisipul, zăpada şi apa pot reflecta mai mult de jumătate din razele solare pe pielea dvs. Norii nu oferă protecţie suficientă.
  8. Trebuie să reaplicaţi protecţia UVB şi UVA la fiecare două ore şi după ce intraţi în apă, indiferent de FPS.
  9. Crema de protecţie solară trebuie aleasă în funcţie de tipul de piele.
  10. Folosirea unei creme de protecţie solară nu implică faptul că puteţi sta mai mult la soare.
  11. La altitudine sau la tropice, trebuie să utilizaţi o cremă de fotoprotecţie cu FPS mai ridicat decât de obicei.
  12. Beţi regulat apă, aveţi grijă de cei tineri şi nu uitaţi de cei în vârstă.
  13. Alegeţi cu grijă crema de protecţie solară şi aplicaţi-o atent.

Dacă ai pielea foarte sensibilă sau un fototip foarte deschis și adesea suferi arsuri când te expui la soare, îți recomandăm gama pentru protecție solară minerală Avène cu SPF 50+, care asigură protecție foarte ridicată împotriva razelor UV. Formulele special create pentru piele sensibilă, dar și produsele pentru pielea intolerantă au o textură delicată și un spectru foarte larg de protecție împotriva radiațiilor UVB-UVA.

Gama Avène pentru protecție solară foarte ridicată conține produse fără filtre minerale, ideale pentru pielea mai puțin tolerantă, cât și creme, loțiuni și sprayuri cu factor foarte ridicat de protecție, care sunt ideale pentru pielea foarte sensibilă la expunerea la soare. Formula fotostabilă asigură o eficacitate de lungă durată.
Produsele de protecție solară Avène sunt potrivite pentru orice tip de ten, chiar și pentru pielea sensibilă a copiilor. Ele sunt disponibile sub formă de loțiuni sau sprayuri, pentru adulți și pentru copii. Produsele au factor de protecție ridicat, sunt potrivite pentru zone sensibile și au un spectru de protecție de larg, împotriva radiațiilor UVB-UVA. 

Pentru produse cu SPF 30 Eau Thermale Avene a dezvoltat și gama de protecție solară ridicată, necesară pentru pielea sensibilă, chiar și în timpul expunerii de scurtă durată la radiațiile solare. Pentru bronz fără expunere la soare categoria “Autobronzant”, ajută la obținerea unui bronz strălucitor cu aspect natural.
Trimiteţi prin e-mail

Căutare în curs

Login required

You must log into your Avène account to save this information.


Login or create an account

You can't post more than one comment on a product

Oferiți-vă opinia

* Câmpuri obligatorii

Înscrierea mea

-Zi
-Lună
-An

Brandurile grupului Pierre Fabre:

*Câmpuri obligatorii

Mulțumim pentru feedback!

Comentariul tău a fost trimis și se va publica după ce va fi validat.