Ascunde Cautare Produse / Cautare
PROTECŢIE  <i>SOLARĂ</i>

PROTECŢIE SOLARĂ

În momentul expunerii la soare, pielea are nevoie de o îngrijire specială pentru a evita apariția arsurilor sau a iritațiilor. Gama pentru protecție solară Avène conține produse special create pentru pielea sensibilă, pielea intolerantă, dar si produse ce nu necesita expunere la soare, precum gelul reparator dupa plaja si autobronzant.

Produsele pentru piele sensibilă au fost create pe baza unui complex fotoprotector patentat, care asigură o eficacitate și o fotostabilitate de durată. Cu factor de protecție SPF 30 sau SPF 50+, acestea conțin minimul de filtre protectoare împotriva radiațiilor UVB-UVA. Formula delicată, fără conținut de silicon, asigură o aplicare ușoară și o acoperire uniformă.

Pielea intolerantă necesită folosirea de produse speciale, pentru a evita posibilele iritații sau reacții nedorite. Gama de protecție solară Avène pentru piele intoleranta conține produse cu filtre minerale, fără filtre chimice și fără parfum. Cu un factor de protecție SPF 50+ și o textură delicată, acestea hidratează pielea în timp ce îi oferă protecție împotriva ambelor variante nocive ale razelor ultraviolete, UVA și UVB.

Îngrijirea pielii este esențială chiar și atunci când aceasta nu mai este expusă la soare. Pentru a calma pielea în caz de arsură și a asigura hidratarea necesară în urma unei zile petrecute la plajă, este necesară aplicarea unui produs din gama “Fara expunere la soare”.

Cât despre un bronz plăcut și fără expunere la soare, acesta poate fi asigurat prin folosirea unui autobronzant hidratant, care ajută la menținerea unui bronz uniform și asigură strălucirea pielii. El se foloseste pentru a oferi pielii un aspect de piele bronzată, dar fără a te expune la soare.
Trimiteţi prin e-mail

Căutare în curs

Login required

You must log into your Avène account to save this information.


Login or create an account

You can't post more than one comment on a product

Oferiți-vă opinia

* Câmpuri obligatorii

Înscrierea mea

-Zi
-Lună
-An

Brandurile grupului Pierre Fabre:

*Câmpuri obligatorii

Mulțumim pentru feedback!

Comentariul tău a fost trimis și se va publica după ce va fi validat.