Site Thermal

LABORATORUL de cercetare al apei

LABORATORUL de cercetare al apei

Laboratorul de cercetare al apei joacă un rol important în formarea şi comunicarea ştiinţifică cu toţi cei interesaţi de hidroterapie: medici, farmacişti şi pacienţi.

Control şi supraveghere

Amplasat strategic între Centrul de hidroterapie şi fabrica de producţie, acest laborator de cercetare multidisciplinar reprezintă partea ştiinţifică a comunităţii comerciale din zona Avène. Laboratorul de cercetare al apei controlează şi supraveghează constant puritatea şi calităţile Apei termale Avène.

Cercetare permanentă

Pe lângă rolul său de control şi monitorizare, Laboratorul de cercetare al apei colaborează cu experţi în domeniul apei şi cu structurile de cercetare din cadrul Grupului Pierre Fabre pentru aprofundarea cunoştinţelor referitoare la geneza şi proprietăţile unice ale Apei termale Avène.

Deşi Avène Apă Termală nu şi-a dezvăluit încă toate secretele, cele mai multe au fost descoperite în ultimii 30 de ani de cercetare efectuată de către Laboratoarele Dermatologice Avène, parte a Grupului Pierre Fabre şi de numeroasele studii farmaceutice şi clinice.

The brand Eau thermale Avène

Site thermal

Trimiteţi prin e-mail

Căutare în curs

Login required

You must log into your Avène account to save this information.


Login or create an account

You can't post more than one comment on a product

Oferiți-vă opinia

* Câmpuri obligatorii

Înscrierea mea

-Zi
-Lună
-An

Brandurile grupului Pierre Fabre:

*Câmpuri obligatorii

Mulțumim pentru feedback!

Comentariul tău a fost trimis și se va publica după ce va fi validat.