Calmează cea mai sensibilă piele
Centrul de hidroterapie Avène

Centrul de hidroterapie Avène

Calmează cea mai sensibilă piele

Dedicat dermatologiei și dotat cu echipamente medicale de înaltă performanță, Centrul de hidroterapie Avène practică hidroterapia științifică și inovatoare pentru tratarea afecțiunilor pielii.

Într-un mediu sănătos și într-un spațiu protejat, Centrul de hidroterapie Avène îți permite să beneficiezi de o apă eficientă și unică, cu proprietăți dovedite științific.

Motive pentru a urma un tratament cu apă termală pentru piele la Avène

Centrul de hidroterapie Avène primește pacienți din întreaga lume care suferă de afecțiuni ale pielii, cum ar fi pielea foarte uscată, predispusă la eczeme, psoriazis, ihtioză, prurit cronic și prurigo, cicatrici supărătoare, urmări ale arsurilor, licheni cutaneo-mucoși, probleme ale mucoaselor bucale, afecțiuni ale scalpului sau chiar în urma unor tratamente oncologice. Această listă nu este exhaustivă pot fi luate în considerare și alte afecțiuni în urma unei consultări între medicul tău și medicul balneolog. 

AV_instit-bath-hydrotherapy-center-avene-hd

Tratamente personalizate

Fiind conștienți de faptul că fiecare afecțiune este unică, la sosirea ta, un medic balneolog va stabili un program de terapie personalizată pentru perioada de tratament (perioadele de tratament pot fi de 1, 2 sau 3 săptămâni).

Aceasta include tratamente standard cu apă termală: băi, dușuri generale și pulverizări, precum și băuturi curative. În funcție de nevoile pielii tale, pot fi oferite tratamente complementare cu apă termală, cum ar fi dușuri filiforme sau chiar comprese cu apă termală, masaj subacvatic, pulverizări locale etc., dar și tratamente specifice, cum ar fi împachetări sau tratamente hidratante de remodelare corporală, tratamente hidratante pentru față și tratamente complete pentru scalp.

AV_instit-local-pulverization-hydrotherapy-center-hd

Asistență personalizată

Soluțiile pentru piele din cadrul centrului Avène sunt adesea un moment de liniște în care te poți reconecta cu cele mai plăcute aspecte ale vieții. Este vorba de a face pace propria persoană și cu ceilalți...

De aceea, îți oferim posibilitatea de a participa la ateliere și conferințe pentru a te informa și a te ajuta să faci față mai bine afecțiunii tale în fiecare zi. Acest lucru îți permite să adopți măsurile preventive potrivite pentru a prelungi efectele benefice ale tratamentului cu apă termală, pentru a preveni apariția stărilor de acutizare sau pur și simplu pentru a reduce anxietatea și stresul. Profită de aceste momente, care sunt, de asemenea, propice discuțiilor și schimburilor de informații.

AV_workshop-make-up-Avene-hydrotherapy-center

Atelierele noastre:

igienă și hidratare, alternative la scărpinat, relaxare și machiaj medical.

Conferințele noastre:

termalism în cadrul centrului Avène, dermatologie, dietă și nutriție.

Periodic sunt propuse noi ateliere sau teme pentru conferințe.

Centrul de hidroterapie Avène: regatul copiilor

La Avène, știm că afecțiunile dermatologice cronice ale copilăriei, cum ar fi pielea foarte uscată și predispusă la eczeme, nu au doar un impact semnificativ asupra vieții de zi cu zi a copiilor, ci afectează și familiile acestora.

Soluțiile termale pentru piele de la Avène pot fi văzute ca o oportunitate de a te reconecta cu copilul tău, într-un mediu nou, unic și liniștitor. Aici, unul din patru oaspeți ai spa-ului este un copil, iar băile termale primesc chiar și copii mici începând cu vârsta de 3 luni! Deoarece fiecare afecțiune este unică, copilul tău va fi ajutat încă de la sosire cu un program de îngrijire personalizat, recomandat de un medic din cadrul centrului. Datorită atelierelor specifice, îți vei însoți copilul și vei profita de șederea ta pentru a învăța împreună să faceți față mai bine afecțiunii în fiecare zi.
 

AV_instit-hydrotherapy-treatment-compress-kid-hd

Centru de hidroterapie certificat Aquacert®

Din 2010, Centrul de hidroterapie Avène a primit certificarea „Aquacert HACCP thermalisme®". Această certificare atestă siguranța pentru sănătate a apei termale furnizate pentru tratamente. 

av_certification-aquacert-avene-center

Rezultate vizibile și de lungă durată

Un program de tratament personalizat pentru îmbunătățiri vizibile până la finalul tratamentului, cu scopul de a eficientiza și de a reduce orice efect nedorit asupra pielii. 

Îmbunătățire semnificativă de la începutul până la sfârșitul soluției de tratament cutanat1

În cadrul centrului Avène, am realizat un studiu pe parcursul a opt sezoane de tratament pe baza dosarelor a peste 10.000 de pacienți care suferă de dermatită atopică sau psoriazis.

¹. J Eur Acad Dermatol Venereol. 2011 Feb; 25 Suppl 1:30-4.

Dermatita atopică - reducere de 42%

a scorului SCORAD, (SCORing Atopic Dermatitis), evaluarea dermatitei atopice după 3 săptămâni de tratament

av_treatment-result-da-d0d18 1:1
av_treatment-result-psoriasis-d0d18  473*473

Psoriazis - reducere de 54%

a indicelui PASI (Psoriasis Area and Severity Index) și a extinderii psoriazisului după 3 săptămâni de tratament

Eficacitate dovedită pe termen scurt și mediu 2

În contextul ihtiozei ereditare, a fost efectuat un studiu pe 44 de pacienți.

². Br J Dermatologie 2011;165(6):1087-94

Ihtioza ereditară - reducere de 31%

a scorului de ihtioză pe termen lung (6 luni)

av_treatment-result-ictyosis-d0d18  473*473

Diminuarea efectelor secundare ale tratamentelor asupra pielii după un tratament cu apă termală3

³. Eur J Cancer Care. 2017;e12735.

AV_instit-postcancer-hydrotherapy-massage-hd 473*473

Tratamentul post-cancer

Un studiu recent a fost realizat pe 70 de femei cu cancer de sân în remisi, după tratamentul pentru cancer.

Reducerea uscăciunii și a pruritului (scara specifică NCI CTAE) și a limfedemului (scara specifică EORTC BR23) după 3 săptămâni

USCĂCIUNE: -100%
PRURIT: -61%
LIMFEDEM: -43%:

Sus