av_instit-thermal-water-skin5-hdrvb-square 1440*579
Virtuțile apei termale Avène

COMPOZIȚIE Virtuțile apei termale Avène

Beneficii care se întorc la originile apei termale Avène.

Pentru a înțelege motivele proprietăților sale terapeutice, a fost lansat un amplu program de cercetare. Întorcându-se la originile apei termale, oamenii de știință au început să înțeleagă motivele eficacității sale.

În Avène, ne aflăm în prezența apei interioare, care a fost inițial evaporată din mări. Această apă pură se amestecă cu particule marine, încărcându-se cu săruri minerale, înainte de a reveni la o adâncime de -1500 de metri în ceea ce se numește impluviul Avène, în inima Parcului Natural Regional Haut-Languedoc. 

av_instit-thermal-water-skin-hdrvb-square

Un patrimoniu mineral original, o sursă de beneficii pentru piele

Deci, de ce este considerată apa potrivită pentru toate tipurile de piele sensibilă? Deoarece, prin natura sa, este 100% pură și foarte săracă în minerale. PH-ul său este neutru și are un echilibru ionic de bicarbonat, calciu și magneziu care este optim pentru echilibrul și toleranța pielii. Compoziția sa unică și invariabilă de minerale și oligoelemente, precum și absența agenților potențial iritanți, cum ar fi sodiul și sulful, îl fac cel mai puternic aliat pentru toate tipurile de piele sensibilă, chiar și pentru cele mai reactive și fragile.

  • <span class="ezstring-field">av_instit-thermal-water-skin3-hdrvb-square</span>
  • <span class="ezstring-field">av_protection-env-avene_brand-website_the-brand_ratio-4-3</span>
  • <span class="ezstring-field">av_instit-postcancer-hydrotherapy-scar-hdrvb-square</span>

Un patrimoniu biologic specific

Din această rocă străveche, apa nu își extrage doar conținutul de minerale, ci întâlnește și o bacterie fenomenală numită Aquaphilus Dolomiae. Numele acesteia face referire la apă și la sedimentele de dolomită, roca din care apa își extrage compoziția unică și invariabilă. Acest microorganism este sursa substanțelor active care îi conferă apei termale Avène proprietățile sale calmante, antiinflamatorii și reparatoare.

av_aquadolomiae_microscope_website 600x600

20-gouttes_logo_eta le don d_apaiser_ft carre

Puritatea și compoziția sa neschimbată fac ca apa termală Avène să fie unică și prețioasă.

av_instit-thermal-water-skin6-hdrvb-square 472x580

O componentă esențială pentru piele

Conținutul său scăzut de minerale - cel mai scăzut de pe piață - echilibrul său între calciu și magneziu, bogăția sa în siliciu și varietatea de oligoelemente îl transformă în tratamentul esențial pentru toate tipurile de piele sensibilă, intolerantă și alergică.

În prezent, peste 150 de studii clinice și farmacologice atestă eficacitatea sa asupra sensibilității pielii. Aceasta face în mod regulat obiectul unor publicații internaționale pentru medici, farmaciști și cercetători în domeniul dermatologiei.

Descoperă apa termală Avène

7,5

PH neutru

7,5

2660 mg/L

Conținut scăzut de minerale

2660 mg/L

14 mg/L

Bogată în siliciu

14 mg/L

Concentrație scăzută de sodiu

= 2

Raportul Ca2+/Mg2+

= 2

Gamă largă de oligoelemente

La finalul soluției termale pentru piele, împreună cu dermatologul, am putut observa o îmbunătățire clară a pielii Milenei. Suntem hotărâți să continuăm programul de îngrijire a pielii acasă până când ne vom întoarce aici anul viitor!

ErikaMama Milenei, în vârstă de patru ani și jumătate, care suferă de piele foarte uscată
av_instit-child-patient-doctor-hdrvb-square 720*720 crop
av_thermal spring water_spray_eretail_6_post_3282779003131_hd 600x600

Beneficiile zilnice ale apei termale Avène

Spray-ul cu apă termală vă permite să vă bucurați acasă de toate proprietățile naturale de calmare ale apei termale Avène, păstrate complet intacte. Poate fi folosit în toate ritualurile de frumusețe și în orice moment al zilei. Pentru a-ți reîmprospăta pielea dimineața fără a o deshidrata, pentru a calma senzațiile de iritație după epilare sau bărbierit, pentru a optimiza efectul cremelor de îngrijire a pielii, pentru a-ți fixa machiajul, pentru a-ți reîmprospăta după un antrenament sau la temperaturi ridicate... Există multe utilizări. Dar, de fiecare dată, vei regăsi această incredibilă senzație delicată și calmată în toate produsele de îngrijire ale Laboratoires Dermatologiques Avène.

Descoperă eficacitatea apei termale Avène

 

Virtuțile apei termale Avène pentru afecțiunile pielii

Datorită proprietăților sale calmante, anti-iritante și anti-inflamatorii, apa termală Avène este recomandată pentru afecțiunile pielii.

Folosită ca atare, ca o completare a soluțiilor dermatologice sau a soluțiilor prescrise de medic, ajută la calmarea iritațiilor, a urmărilor arsurilor, a mâncărimilor cauzate de cicatrici și a celor asociate soluțiilor localizate pentru pielea grasă, cu tendință acneică, îmbunătățind astfel semnificativ calitatea vieții de zi cu zi a pacienților.

title

Mâncărime redusă

soluție medicamentoasă + spray cu apă termală¹.

soluție medicamentoasă folosită de una singură¹.

¹Studiu multicentric, 30 de subiecți cu eczeme de pleoape împărțiți în 2 grupuri, 9 centre de alergologie. 6 pulverizări de 5 secunde/zi timp de 7 zile.
p &lt; 0,05 după 7 zile.

Sufăr de psoriazis pe coate, picioare și partea inferioară a spatelui. Înainte, zonele afectate erau inflamate și mă scărpinam foarte mult. Apa termală a făcut minuni în cazul meu. În trei-patru zile, pielea mea nu mai era la fel.

Sus