av_instit-sensicure8-shower-hdrvb 1735x477 16x9

MAI MULT DECÂT APĂ. SURSA SOLUȚIILOR NOASTRE PENTRU PIELE. Patru lucruri pe care ar trebui să le știi despre apa termală Avène

După ce a parcurs un lung traseu subteran timp de peste 50 de ani, fiind îmbogățită cu minerale și oligoelemente în contact cu dolomitele, întâlnind microflora ancestrală Aquaphilus Dolomiae, sursa substanțelor active, apa termală Avène iese la suprafață cu o compoziție unică.

1. Mult mai mult decât o apă minerală

Echilibrul său perfect între calciu și magneziu, PH-ul neutru, bogăția sa în siliconi și substanțe active biologic fac din aceasta o apă cu proprietăți calmante și vindecătoare pentru cele mai sensibile tipuri de piele. Este singura din lume cu această compoziție specială. Aceasta este diferența dintre apa termală și apa minerală.

2. O sursă de ingrediente active postbiotice

O microflora originală și specifică, numită Aquaphilus Dolomiae, produce substanțele active reechilibrante, antiinflamatoare și antiiritante din apa termală Avène.

Acestea au fost studiate continuu de către cercetătorii noștri timp de 18 ani. Și datorită expertizei lor biotehnologice, au fost dezvoltate trei ingrediente active postbiotice puternice cu eficacitate specifică.

av_aquadolomiae_microscope_website 1x1

Aici nu vrem să luăm pur și simplu apa termală și să o folosim. Vrem să avem grijă de ea.

Sandrine BESSOU-TOUYADirector al Centrului de cercetare a apei și director de cercetare aplicată al Departamentului de cercetare și dezvoltare a produselor dermato-cosmetice - îngrijire personală
AV_Institutional_Instagram_Post_Quarter3-2018_Hydrotherapy baths and treatment_Low-resolution_2 473x473

3. Virtuți cunoscute și recunoscute

Rezultatele există: sunt cuantificate, explicate, dovedite. Peste 150 de studii științifice atestă eficiența sa. Și, în fiecare sezon, peste 3.000 de vizitatori de toate vârstele, cu afecțiuni dermatologice majore, vin la Centrul de hidroterapie Avène.

  • <span class="ezstring-field">av_instit-hydrotherapy-treatment-compress-kid-hdrvb-square_368x460</span>
  • <span class="ezstring-field">av_instit-hydrotherapy-treatment-water-massage-kid-hdrvb-square_368x460</span>
  • <span class="ezstring-field">av_instit-sensicure5-hdrvb-square_368x460</span>

4. O bijuterie naturală cu protecție ridicată

Laboratoires Dermatologiques Avène acordă cea mai mare atenție întregului impluviu Avène, în inima Parcului Natural Regional Haut-Languedoc.

Este un privilegiu să deținem o astfel de resursă. Prin urmare, este firesc să avem mare grijă de ea și să o păstrăm pentru generațiile viitoare.

Descoperă secretele impluviului Avène

av_instit-impluvium-forest-hdrvb-square 1x1
Sus