Carnet experți

Gama de Protecție solară

PROTECȚIA SOLARĂ - PROTEJAREA VIITORULUI

Soarele este un aliat în menținerea sănătății. Rolul său în calcifierea oaselor și efectele sale pozitive asupra moralului nostru îl fac esențial în viața noastră. Dar este la fel de mult cel mai bun prieten al nostru, cât și cel mai mare dușman al nostru. Cu ea, totul este o chestiune de dozaj și, bineînțeles, de protecție!
De aceea, de peste 30 de ani, Eau Thermale Avène s-a angajat să ofere cea mai bună fotoprotecție pentru a proteja cât mai bine pielea sensibilă și pentru a păstra sănătatea tuturor tipurilor de piele. Găsește-ți protecția solară potrivită pentru tine pentru a te bucura de soare în deplină liniște.

O soluție pentru fiecare piele și pentru fiecare nevoie

PRODUSELE NOASTRE DE ÎNGRIJIRE SOLARĂ cu filtrul brevetat TriAsorB - UVA-UVB-Lumină albastră

Noua gamă pentru ten

Primul filtru solar organic¹ spectru ultra larg cu protecție împotriva razelor UVB - UVA scurte - UVA lungi și lumină albastră de până la 450 nm.
  • -95% deteriorare celulară indusă de lumina albastră ²
  • până la -72% reducere a petelor pigmentare induse de lumina albastră ³
Un sistem de filtrare patentat Eau Thermale Avène care consolidează nivelul de protecție a pielii împotriva fotoîmbătrânirii datorate luminii solare albastre, oferind astfel un standard foarte ridicat de protecție împotriva deteriorării profunde și vizibile a pielii.
 

Produsul Intense Protect 50+

  • Protecție UVB-UVA-lumină albastră de înaltă energie
  • Concentrație chiar și mai mică de protecție solară
Cel mai înalt standard de pe piața globală de protecție solară!
Combinând o protecție foarte ridicată și o toleranță
foarte ridicată, Intense Protect 50+ este adaptat pentru pielea cea mai vulnerabilă sau pentru pielea expusă la cele mai intense condiții de expunere la soare. Siguranță optimă fără a compromite eficacitatea!

GAMA PORTOCALIE

Dedicată pielii sensibile


Protecție UVB-UVA foarte largă
Fie că aveți pielea uscată sau grasă, fie că vă plac recipientele mici sau mari, veți găsi cu siguranță produsul de îngrijire solară potrivit pentru ca voi (și copiii voștri) să petreceți o vară senină!

CUVÂNTUL EXPERTULUI

Fundația Europeană pentru Cancerul de Piele recomandă produsele Eau Thermale Avène Sun Care pentru calitatea lor de fotoprotecție. PROFESORUL STOCKFLETH, fondator al Fundației Europene pentru Cancerul de Piele

PROFESOR STOCKFLETH

ANGAJAMENTUL NOSTRU DUBLU

ANGAJAMENTUL NOSTRU DUBLU
Oferirea celei mai bune protecții pentru pielea dumneavoastră nu ar trebui să se facă în detrimentul conservării planetei! Astăzi, ceea ce se întâmplă sub suprafața oceanelor ne preocupă la fel de mult ca și ceea ce se întâmplă la suprafața pielii, iar această dublă preocupare se află în centrul angajamentelor noastre.
De câțiva ani, ne-am angajat să adoptăm o abordare eco-responsabilă în formularea produselor de îngrijire a pielii pentru a oferi o protecție UVB-UVA foarte ridicată, cu un impact redus asupra biodiversității marine*.
Suntem mândri să vă prezentăm abordarea noastră Skin Protect Ocean Respect.
Protejarea pielii, misiunea noastră de 30 de ani
Respectarea oceanelor, angajamentul nostru față de planetă

- Afla mai multe de aici.
 

GAMA MINERALĂ

Protecție solară extrem de sigură pentru pielea fragilă
  • Formulă 100% minerală și fără parfum
  • Protecție largă UVB-UVA-VIS
Găsiți în gama minerală combinația dintre 30 de ani de expertiză în domeniul pielii intolerante și fotoprotecția laboratoarelor Eau Thermale Avène. Extrem de sigure, oferind o protecție foarte largă împotriva razelor UVB-UVA-VIS, produsele noastre de îngrijire solară compuse din filtre 100% minerale sunt o soluție pe măsură pentru pielea intolerantă la filtrele chimice și la parfumuri.
 

CALMEAZĂ ȘI ÎNFRUMUSEȚEAZĂ PIELEA SENSIBILĂ

Gama de produse fără expunere la soare
O piele bronzată atât iarna, cât și vara, pentru asta o singură soluție:
Autobronzant hidratant – Gel satinat! Pentru cei suficient de norocoși să fie în vacanță, aplicați cu generozitate gelul reparator după plajă pentru a prelungi bronzul auriu obținut cu greu.
Descoperă produsul

Bronzare fără soare
Să ne bucurăm de soare și de o strălucire sănătoasă fără efectele nocive ale soarelui este ceva la care visăm cu toții. Dar este cu adevărat posibil să te bronzezi fără soare, la umbră, în mijlocul iernii? Da, datorită autobronzantului. Dar tot trebuie să o alegi bine... și să o aplici! Iată instrucțiunile de utilizare.
Calmează-ți pielea după plajă
Pielea expusă la soare este fragilă, chiar slăbită. Cum să ai grijă de pielea ta după soare? Există câteva măsuri esențiale care trebuie luate, care urmează o logică dublă: protejarea în timpul expunerii și hidratarea ulterioară.

Descoperă produsul reparator

EXPERTIZA NOASTRĂ ÎN FOTOPROTECȚIE

Inovație pentru sănătatea ta

De 30 de ani, am pus Protecția Solară  în centrul inovației noastre pentru a câștiga în eficacitate, toleranță și confort.
Combinația noastră unică de protecție Sunsitive® combină un sistem de filtrare patentat, care oferă protecție UVB-UVA fotostabilă și rezistentă la apă, cu un complex antioxidant unic pentru o protecție celulară generală.
Toate acestea combinate cu beneficiile apei termale Avène, cunoscută de peste 60 de ani pentru proprietățile sale calmante, antiiritante și emoliente. 
Eficacitatea fiecăruia dintre produsele noastre de protecție solară Eau Thermale Avène a fost dovedită de numeroase studii in vitro și in vivo. În special, am efectuat un studiu clinic în condiții reale de utilizare, care a dovedit un puternic efect protector asupra AND-ului**. De asemenea, ne angajăm să colaborăm cu pacienții, cu profesioniștii din domeniul sănătății și cu Fundația Europeană pentru Cancerul de Piele pentru a crește gradul de conștientizare a efectelor nocive ale soarelui și pentru a preveni riscul de cancer de piele.
 
EFICACITATE DE NEEGALAT
Cele mai bune rezultate ale cercetării noastre de laborator

În ceea ce privește fotoprotecția, Avene a fost întotdeauna un pionier: primele filtre anti-UVA, primele filtre UVB fotostabile etc.
Astăzi, echipele de cercetare și dezvoltare fac un pas înainte decisiv prin crearea TriAsorB™, primul filtru solar organic Pierre Fabre.
  Mai presus de toate, este primul filtru solar organic cu fotoprotecție excepțională, extinsă la o parte extrem de periculoasă a radiațiilor solare: lumina albastră vizibilă de înaltă energie.
Acesta este un pas înainte imens pentru generațiile actuale și viitoare, care au nevoie mai mult ca niciodată de încredere într-o îngrijire eficace și sigură.
 

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Cum poate fi dăunătoare expunerea la soare?
Cunoaștem câteva dintre riscuri (și lista este lungă): arsuri solare, alergii, îmbătrânirea pielii, reducerea capitalului solar, cancere... Dar uneori ignorăm motivele, deși acestea sunt esențiale. Radiațiile UVB-UVA și lumina albastră de mare energie pe care o primim în timpul expunerii prelungite provoacă daune reale pielii. UVB pătrunde puțin dincolo de epiderm, în timp ce UVA pătrunde mai adânc. Prin urmare, daunele acestora sunt mai puțin vizibile și pot fi detectate pe termen lung. Situată în prelungirea UVA, lumina albastră HEV provoacă pe termen lung leziuni celulare profunde ale pielii, atacând toate componentele celulare: lipide, proteine și ADN.
Pielea mea este hiper-reactivă, am alergii la orice, ce cremă de soare îmi recomandați?
Gama de protecție solară minerală, fără parfum și fără filtre chimice. Este echilibrul perfect între protecția solară și toleranța optimă a pielii.

Cum sunt concepute produsele dvs. ecologic?
Ne-am angajat să vă protejăm pielea și să fim mai prietenoși cu mediul înconjurător. Produsele noastre sunt formulate cu un minim de filtre solare nesolubile în apă, fără silicon pentru o biodegradabilitate optimă. Produsele noastre sunt dezvoltate cu scopul de a respecta biodiversitatea marina: sistemul de filtre a fost testat de un laborator independent* care a demonstrat absența impacctului asupra unei specii de corali, a unei specii de fitoplancton și a unei specii de zooplankton, organisme cheie al ecosistemului marin. De reținut că, toate ingredientele pe care le folosim au fost atent selecționate de experți științifici pentru a îndeplini 3 obiective: inofensivitate, eficacitate și toleranță. Acestea sunt alese și perfect dozate pentru a crea ceea ce este mai bun pentru dumneavoastră.

Referinte si studii

*Studiu efectuat de Observatorul oceanologic Banyuls-sur Mer membru al European Marine Biological Resource Centre.
**Lim HW et al. Current challenges in photoprotection. J AM Acad Dermatol. 2017 Mar ;76(351) 591-599. Young AR et al. Sub-optimal Application of a High SPF Sunscreen Prevents Epidermal DNA Damage in Vivo. Acta Derm Venered. 2018 Oct 10;98(9):880-887.
(1) Primul filtru solar organic Pierre Fabre 
 
(2) Studiu clinic in-vivo realizat cu fluidul SPF50+, pe 16 subiecți, rezultat obținut la 24 ore după expunerea la lumina albastră - în medie, -40% rezultat obținut pentru toate referințele gamei.
(3) Studiu in vivo realizat pe fluidul nuanțator 50+ pe 16 subiecți.
Trimiteţi prin e-mail

Căutare în curs

Login required

You must log into your Avène account to save this information.


Login or create an account

You can't post more than one comment on a product

Oferiți-vă opinia

* Câmpuri obligatorii

Înscrierea mea

-Zi
-Lună
-An

Brandurile grupului Pierre Fabre:

*Câmpuri obligatorii

Mulțumim pentru feedback!

Comentariul tău a fost trimis și se va publica după ce va fi validat.