Ascunde Cautare Produse / Cautare
Calmarea pielii aspre

Calmarea pielii aspre

Pielea ta este excesiv de uscată datorită keratozei ? Este îngroşată şi dură? Descoperă produsele de ingrjire care redau supleţea pielii tale!

Opinia medicului

Întrebări / Răspunsuri
 • • Pielea uscată “obişnuită”
  Ce mai frecventă. Mai multe cauze: Îmbătrânirea (cu precădere pe braţe şi picioare), condiţiile climaterice (climat rece şi uscat în timpul iernii, vânt şi soare), produse de curăţare cu emulsificatori duri…
  • Pielea uscată patologică
  Este importantă o diagnosticare preliminară pentru eliminarea cauzelor izolate posibile care ar putea fi evitate cu uşurinţă (schimbând produsele de curăţare sau folosind un produs de hidratare). Dermatologul dvs. vă poate recomanda în acest caz cel mai bun produs pentru pielea dvs. uscată.

 • Da, deşi aceasta nu este singura problemă: Stratul superficial al pielii poate fi rehidratat pur şi simplu prin consumul de apă sau umezirea pielii. Lipidele (grăsimile) sunt şi ele necesare pentru menţinerea umidităţii.

 • Da. Expunerea la soare este o agresiune (arsură). Pielea reacţionează prin pigmentare (bronzul) şi îngroşare. Uscarea este trecătoare, cauzată de intensificarea pierderii de apă şi îngroşare.

 • Da. Anumite ape au un nivel ridicat de calcar: Se numesc ape “dure”. Pot înrăutăţi efectele de uscare ale produselor de curăţare. Apa poate fi dedurizată folosind dispozitive specifice sau se pot utiliza produse foarte grase.

 • Scopul este hidratarea şi hrănirea pielii, reducând agresiunile şi iritaţiile. Pentru curăţare, evitaţi săpunurile, folosiţi produse sau geluri foarte grase în locul acestora, îmbogăţite cu ingrediente protective şi hidratante. Pentru hidratare, ingredientele emoliente hidratează şi hrănesc pielea, asigurând o coeziune bună a epidermei, necesară pentru funcţionarea corespunzătoare a barierei cutanate protective. Este important să utilizaţi emolienţi des, ideal, zilnic.

Trimiteţi prin e-mail

Căutare în curs

Login required

You must log into your Avène account to save this information.


Login or create an account

You can't post more than one comment on a product

Oferiți-vă opinia

* Câmpuri obligatorii

Înscrierea mea

-Zi
-Lună
-An

Brandurile grupului Pierre Fabre:

*Câmpuri obligatorii

Mulțumim pentru feedback!

Comentariul tău a fost trimis și se va publica după ce va fi validat.