Produse de îngrijire pentru pielea sensibilă

Produse de îngrijire pentru pielea sensibilă

Vrei să ai grijă de pielea ta sensibilă și să te răsfeți cu un moment de catifelare și relaxare? Descoperă produsele noastre de îngrijire: cremă, mască, exfoliant pentru pielea sensibilă... formulate pentru a-ți proteja pielea sensibilă.

Filtru produse
Filtru produse

18 rezultate "Produse de îngrijire pentru pielea sensibilă"

PIELEA TA
PIELEA TA

Gata cu pielea grasă și lipicioasă! Un produs bun de îngrijire corporală lasă pielea moale și fină!

AFLĂ MAI MULTE
AFLĂ MAI MULTE

Cum știi dacă pielea de pe corpul tău este sensibilă?

Pielea sensibilă în mod natural se confruntă cu furnicături, senzație de strângere și înroșire încă din copilărie. Această sensibilitate constituțională este cauzată de un film hidrolipidic mai fragil, vulnerabil la agresiunile externe. Aceasta poate fi însoțită și de piele uscată, deoarece bariera protectoare a epidermei are o capacitate mai redusă de a reține umiditatea în piele. În plus, această vulnerabilitate afectează în general pielea subțire și albă.

Produsele iritante și agresive, cum ar fi detergenții de uz casnic, frecarea prea frecventă, apa dură de la duș și stresul pot provoca, de asemenea, disconfort cutanat pe diferite părți ale corpului cu piele sensibilă.

Nu uita: dacă pielea ta este sensibilă la atingere și prezintă roșeață puternică sau chiar mâncărimi, atunci este posibil să ai o piele predispusă la alergii sau la eczeme atopice. Această sensibilitate poate fi cauzată și de o reacție la anumite substanțe iritante..

Ce produse de îngrijire corporală ar trebui să folosești pentru pielea sensibilă?

Pielea sensibilă de pe corp necesită o atenție zilnică prin intermediul unei rutine de îngrijire a pielii  în trei etape: duș sau baie, exfoliere și hidratare. Toți acești pași trebuie să fie realizați în cel mai delicat mod posibil, pentru a reconforta pielea sensibilă.

Cum se curăță pielea sensibilă?

Câteva lucruri pe care le poți face pentru a avea grijă de pielea ta fragilă la duș sau în baie:

  • Asigură-te că temperatura apei nu depășește 37°C, pentru a nu usca pielea.
  • Din același motiv, ai grijă să nu stați în apă mai mult de zece minute.
  • Folosește un produs de curățare delicat, fără săpun, cum ar fi gelul de duș delicat pentru corp, sau batonul de curățare ultra-bogat Cold Cream pentru pielea sensibilă uscată.
  • De asemenea, poți aplica câteva pufuri de ulei de îngrijire pentru corp pe pielea umezită. Emulsionați-l astfel încât să devină un fluid ușor lăptos care îți va hrăni și îți va înfrumuseța pielea.
  • Pe zonele sensibile, poți încheia rutina de curățare cu un puf de spray cu apă termală pentru a îndepărta apa dură și reziduurile de clor din apa de la robinet.
  • Pentru a limita frecarea pielii sensibile a corpului, usucă-te cu atenție, tamponând pielea cu un prosop.

La final, pentru o protecție împotriva mirosurilor și o reducere a umidității timp de 24 de ore, aplică deodorantul pentru corp conceput pentru pielea sensibilă, chiar și după ras sau epilat.

Ce exfoliant de corp ar trebui să folosești pentru pielea sensibilă?

Exfolierea corporală ajută pielea sensibilă să-și redobândească catifelarea și luminozitatea. Alege un produs de îngrijire delicat cu perle fine și moi, cum ar fi exfoliantul delicat pentru corp. Ingredientele sale active pe bază de plante exfoliază delicat, hidratează și netezesc textura pielii.

Exfoliantul de corp pentru pielea sensibilă oferă toate beneficiile sale cu maximum una sau două aplicări pe săptămână.

Ce cremă de corp ar trebui să folosești pentru pielea sensibilă?

Hidratarea cu creme și balsamuri de corp este al treilea pas în rutina zilnică de îngrijire a pielii sensibile. Acestea sunt esențiale pentru refacerea barierei cutanate și pentru prevenirea deshidratării.

Dacă pielea este sensibilă în mod natural și nu suferă de nicio afecțiune medicală, balsamul hidratant pentru corp balsamul hidratant Melt-In pentru corp va deveni cel mai bun aliat al tău pentru a obține o piele catifelată. Textura sa cremoasă și nelipicioasă asigură o hidratare reconfortantă și de lungă durată.

Pentru pielea sensibilă și uscată a întregii familii, alege un produs de îngrijire a pielii hrănitor și protector din gama Trixera Nutrition. În fine, dacă te confrunți cu mâncărimi sau cu simptome de eczemă atopică, crema și balsamul din gama XeraCalm A.D. îți vor calma pielea cu ajutorul ingredientelor anti-prurit.

Sus