Creme hrănitoare Creme hrănitoare

Pielea uscată a feței trebuie să fie intens hrănită. O cremă de față hrănitoare îți va oferi îngrijirea hrănitoare și confortul necesar pentru a combate pe termen lung uscăciunea pielii.

2 rezultate "Creme hrănitoare"

PIELEA TA
PIELEA TA

Și bărbații pot avea pielea uscată. Aceasta este agravată de stilul de viață: stres, poluare, căldură excesivă etc.

AFLĂ MAI MULTE
AFLĂ MAI MULTE

Hidratarea sau hrănirea pielii: care sunt diferențele?

Cremele hidratante alimentează pielea cu apă. Această hidratare permite ca epiderma să rămână suplă, iar tenul să rămână radiant. Pielea se deshidratează atunci când nu există suficientă apă în interiorul acesteia, din cauza unei bariere cutanate deteriorate și a unui film hidrolipidic deficitar. Această deficiență este mai probabil să apară ca urmare a schimbărilor de temperatură sau a poluării, printre altele. Aceasta provoacă disconfort, senzație de strângere și chiar roșeață.

Cremele hrănitoare asigură lipidele necesare pentru structura și pentru protejarea barierei cutanate împotriva agresorilor externi. Acestea sunt recomandate în special pentru a veni în sprijinul pielii uscate și foarte uscate care nu secretă suficient sebum pentru a forma pelicula protectoare a epidermei. Acest tip de piele este, prin urmare, mai vulnerabil la vânt, poluare, frig etc. Suferă în general de senzație de strângere și disconfort cronic.

Cremele hrănitoare sunt, prin urmare, folosite pentru a-i asigura pielii toate substanțele nutritive de care duce lipsă. Pielea devine din nou catifelată, suplă, protejată și confortabilă.

Cum să îți hrănești pielea feței?

Îi poți oferi nutriția necesară feței cu ajutorul cremelor hrănitoare și a unei diete echilibrate.

De preferință, consumă alimente bogate în grăsimi „bune" (pește gras, migdale, nuci, ouă) și care conțin în special omega 3. Fructele și legumele sunt, de asemenea, binevenite pentru conținutul lor benefic de vitamine.

De asemenea, adoptă o rutină de îngrijire a feței în trei etape: curățare, exfoliere și aplicarea unei creme hrănitoare. Dacă ai pielea uscată și sensibilă, optează pentru produse de curățare cu textură ultra-bogată, cum ar fi batonul de curățare ultra-bogat Cold Cream. Dacă te confrunți cu mâncărimi, uleiul de curățare cu efect de refacere a lipidelor XeraCalm A.D.  îți va aduce alinare datorită ingredientelor sale anti-prurit.

Cremele de față hrănitoare trebuie aplicate cel puțin o dată pe zi. Acordă prioritate aplicării de seară pentru a favoriza reînnoirea celulară în timpul somnului. Dimineața va proteja pielea de agresorii externi și îi va conferi confort pe tot parcursul zilei.

Cum să alegi o cremă de față hrănitoare?

Ce cremă ar trebui să alegi pentru pielea uscată și sensibilă?

Eau Thermale Avène propune trei game de creme de față hrănitoare pentru a răspunde nevoilor specifice ale pielii uscate și sensibile:

Ce textură să alegi în funcție de momentul zilei?

Pentru o hrănire mai intensă, adaptează textura produselor nutritive în funcție de momentul zilei. Alege o textură lejeră, ușor de absorbit, dimineața, și o cremă de față mai bogată, ultra-hrănitoare, seara. De exemplu, optează pentru:

  • Crema nutritivă revitalizantă ca parte a rutinei de dimineață, și crema nutritivă revitalizantă bogată înainte de culcare.
  • Loțiunea hrănitoare Nutri-Fluid TriXera  dimineața și balsamul hrănitor Nutri-Fluid TriXera la culcare.
  • Balsamul de buze hrănitor Cold Cream la începutul zilei și balsamul de buze intens hrănitor Cold Cream seara.

Ce cremă de față hrănitoare este potrivită pentru fiecare anotimp?

De asemenea, nu uita să îți adaptezi rutina de înfrumusețare, și, prin urmare, crema de față hrănitoare, în funcție de sezon. Asigură un plus de nutriție iarna, pentru a ține piept frigului, cu crema Cold Cream, care este mai cremoasă și mai protectoare pe vreme rea.

Vara, protecția solară este necesară pentru a preveni uscarea pielii și pentru a te proteja de razele UV - pentru pielea uscată alege o textură cremoasă.

Sus