Produse de îngrijire reparatoare Produse de îngrijire reparatoare

Ai pielea sensibilă? Atunci ai nevoie de o cremă calmantă, o cremă pentru pielea foarte sensibilă. Acest produs pentru față îți va calma rapid pielea; este produsul de îngrijire calmant ideal pentru pielea sensibilă, care-i restabilește imediat confortul.

1 rezultat "Produse de îngrijire reparatoare"

PIELEA TA
PIELEA TA

Știai că dermatita atopică este adesea cauzată de o predispoziție genetică?

AFLĂ MAI MULTE
AFLĂ MAI MULTE

Cum să ameliorezi o reacție alergică de la nivelul feței?

Te confrunți cu roșeață, senzație de strângere și furnicături pe față după contactul cu produsele de uz casnic, produsele cosmetice sau expunerea la soare? Cel mai probabil ai o piele sensibilă, reactivă, predispusă la alergii cutanate.

Pentru a ameliora acest disconfort, primul pas este acela de a identifica ce anume cauzează reacția alergică pentru a o elimina sau a înceta să o mai folosești.

Apoi, îți recomandăm două ritualuri de îngrijire a pielii pentru a calma imediat senzația de disconfort și iritația pielii uscate:

  1. Aplică comprese îmbibate cu apă termală Avène pe zona inflamată timp de aproximativ zece minute, pulverizându-le din nou în mod regulat.
  2. Aplică o cremă de față calmantă pentru a calma rapid și durabil disconfortul.

Dacă pielea se simte vreodată umedă și nicidecum uscată, folosește localizat spray-ul reparator absorbant Cicalfate.

În general, pentru a preveni apariția unei reacții alergice pe față, evită produsele de curățare și cosmeticele care conțin parfum și ingrediente agresive. Alege produse hipoalergenice pentru pielea sensibilă și reactivă, cum ar fi loțiunea-gel de curățare Tolérance.

De asemenea, îți recomandăm să aștepți până când pielea este calmată înainte de a aplica machiajul și să alegi produse dermato-cosmetice, , cum ar fi cele din gama Couvrance

În cazul în care alergiile de la nivelul feței sunt severe și/sau recurente și aplicarea unei creme calmante nu este suficientă, nu ezita să te adresezi medicului sau dermatologului. Aceștia te pot trimite la un alergolog pentru a identifica mai precis substanțele pe care nu le poți tolera. Acest lucru te va ajuta să te orientezi către cel mai adecvat tratament antialergic, cum ar fi antihistaminicele, pentru a reduce eventualele umflături, pete roșii, mâncărimi și erupții cutanate.

Ce cremă calmantă ar trebui să aleg pentru pielea feței predispusă la alergii?

Pentru a proteja sensibilitatea pielii hipersensibile, reactive, intolerante sau alergice, trebuie să eviți cremele de față calmante care conțin parfumuri, uleiuri esențiale și conservanți, pe scurt: toate substanțele care ar putea să irite acest tip de piele fragilă.

Ca produse de îngrijire zilnică a feței, îți sugerăm să le alegi pe cele cu un număr minim de ingrediente, cum ar fi cele din gama Tolérance Extrême. De la laptele de curățare la cremele și măștile hidratante și calmante, aceste produse răspund nevoilor pielii sensibile, concentrându-se pe ceea ce este esențial.

Pentru pielea reactivă, laboratoarele noastre au formulat gama de creme calmante Tolérance Control, care calmează erupțiile cutanate, contracarează deshidratarea și reface bariera cutanată. Datorită ingredientului activ brevetat D-Sensinose, aceste creme de față calmează furnicăturile, iritațiile, senzația de strângere și disconfortul general în mai puțin de 30 de secunde. Au fost formulate două texturi:

Dacă roșeața este însoțită de mâncărimi și seamănă mai mult cu o eczemă atopică, îți recomandăm cremele calmante anti-prurit din gama Xeracalm A.D..

Cele trei game de creme calmante menționate aici beneficiază de tehnologia Sterile Cosmetics®, și anume:

  • O compoziție care conține numai ingrediente active esențiale pentru piele.
  • O formulă sterilă cu ambalare în blocuri sterile.
  • Un sistem de închidere perfect ermetic.

Iar dacă intenționezi să te expui la soare, aplică o protecție solară minerală (fără filtre chimice) cu un SPF adaptat la fototipul tău și la gradul de expunere la soare, cel puțin o dată la două ore.

Sus