Fond de ten cremă compact Fond de ten cremă compact

Îți dorești un ten perfect cu un aspect natural? Optează pentru un fond de ten cu acoperire mare. Lasă-te cucerită de un fond de ten compact care oferă o acoperire mare și promisiunea unui ten impecabil!

7 rezultate "Fond de ten cremă compact"

AFLĂ MAI MULTE
AFLĂ MAI MULTE

Fondul de ten compact este potrivit pentru mine?

Fondurile de ten compacte sunt potrivite pentru toate femeile și bărbații cu pielea deschisă la culoare care doresc să-și corecteze imperfecțiunile accentuate și/sau să își uniformizeze nuanța tenului. Acoperirea sa, care este mai mare decât cea a fondului de ten fluid, este ideală pentru camuflarea micilor imperfecțiuni nedorite și pentru obținerea unui ten perfect. Fondurile de ten compacte cremă Couvrance sunt rezistente la apă și transpirație și asigură o acoperire de lungă durată a cicatricilor, imperfecțiunilor și afecțiunilor pielii, cum ar fi psoriazisul, pe față și pe corp.  

Pe față, fondurile de ten compacte pot fi folosite și în completarea unui fond de ten fluid, ca un corector, pentru a ascunde anumite zone și orice imperfecțiune care rămâne vizibilă.

Fondul de ten compact cremă Couvrance este disponibil în două texturi și șase nuanțe pentru a se potrivi diferitelor tipuri și tonuri de piele. Cu un SPF 30, acesta oferă o protecție ridicată împotriva razelor UV emanate de soare.

Cum să alegi fondul de ten compact cremă de la Eau Thermale Avène potrivit pentru tine?

Alege textura în funcție de tipul tău de piele

Laboratoarele noastre au formulat două texturi de fond de ten compact pentru a se armoniza perfect cu pielea ta:

  • Finisajul mat oferă un efect natural de „a doua piele" pentru pielea sensibilă normală și mixtă, datorită texturii mătăsoase și a efectului pudrat mat. Fiind fără ulei și non-comedogenic este potrivit și pentru pielea grasă și acneică.
  • Finisajul de confort asigură o acoperire corectoare delicată și catifelată, fără nicio senzație de strângere, pentru pielea uscată și foarte uscată, datorită texturii sale cremoase.

Alege nuanța potrivită pentru tonul pielii tale

Fondul de ten compact cremă Couvrance este disponibil în șase nuanțe: Porțelan, Natural, Bej, Nisipiu, Miere sau Auriu.

Sfatul nostru pentru alegerea nuanței potrivite de fond de ten: respectă-ți cât mai mult nuanța naturală a pielii. O nuanță prea închisă sau prea deschisă poate contrasta cu alte zone ale corpului, cum ar fi gâtul.

Pentru a obține o nuanță cât mai apropiată de cea a tenului tău, cel mai bine este să faci o probă pe zona pe care dorești să o corectezi. Dacă este vorba de față, aplică puțin fond de ten pe maxilar și nu pe încheietura mâinii, deoarece această zonă este mult mai deschisă decât fața.

O altă opțiune este să aplici puțin fond de ten compact pe baza cărnoasă a degetului mare, între dosul și palma mâinii. Această zonă se aseamănă cel mai mult cu nuanța tenului tău.

Cum să aplici un fond de ten compact?

În primul rând, pentru a difuza în mod corespunzător fondul de ten cu acoperire mare și pentru a evita eventualele urme vizibile, îți recomandăm să-ți pregătești tenul cu o rutină de îngrijire a feței adecvată tipului tău de ten. Curățarea și aplicarea unei creme hidratante te ajută să îți păstrați tenul frumos în fiecare zi. O dată sau de două ori pe săptămână, completează-ți rutina cu un exfoliant delicat.

Ia o cantitate mică de fond de ten compact cremă Couvrance cu ajutorul burețelului disponibil în cutie. Aplică un strat subțire cu atingeri delicate, fără a crea un efect de mască. Totodată, poți folosi o pensulă de machiaj, cum ar fi o pensulă pentru fondul de ten.

Când aplici fondul de ten pe față, începe cu zona T (frunte, nas și bărbie), care necesită de obicei mai mult fond de ten pentru o acoperire mai mare. Apoi, distribuie fondul de ten alunecând buretele spre conturul feței, fără a uita de gât.

Dacă dorești un efect corector discret pentru întreaga față, aplică fondul de ten cremă compact cu ajutorul burețelului prin mișcări uniformizatoare. Dacă preferi un rezultat cu o acoperire mai mare, pe anumite zone cu imperfecțiuni, de exemplu, tapotează buretele pe zonele care o cer. Acesta este potrivit pentru față, gât, piept și corp.

Pentru imperfecțiunile localizate, cum ar fi micile semne cauzate de acnee, cearcănele sau ridurile, poți finaliza procesul de corectare a acestor zone cu ajutorul corectorului cu pensulă Couvrance în nuanța Beige.  Batoanele corectoare Couvrance sunt, de asemenea, o soluție bună pentru corectarea coloritului inestetic.

La final, accentuează și fixează-ți machiajul cu una dintre pudrele mozaic Couvrance urmată de un puf de apă termală

Nu uita să speli regulat buretele pentru fond de ten cu apă și săpun sau pur și simplu în mașina de spălat .

Sus