Site Thermal

Stațiunea termală Avène

Stațiunea termală Avène

Legitimitatea Apei termale Avène începe la Centrul de Hidroterapie. Inaugurat în 1990 şi extins în 2004, Centrul de hidroterapie oferă o arhitectură elegantă în deplină armonie cu cadrul natural al izvorului Sainte-Odile.

O unitate modernă

Centrul este dotat cu echipamente medicale de ultimă generaţie.

Terapie Centrul Avene

O primire călduroasă

O echipă tânără şi dedicată întâmpină 2.600 de pacienţi în fiecare an şi le oferă tratamente de hidroterapie eficiente pentru adulţi şi copii.

Tratamentele sunt efectuate sub control medical strict şi contribuie în mare măsură la menţinerea reputaţiei Apei termale Avène. Pentru a se bucura de acest cadru natural, oamenii vin din Europa, desigur, dar şi din SUA, Japonia şi China.

Centrul de hidroterapie se poate mândri acum deoarece i-au fost recunoscute eforturile depuse în domeniul calităţii. Este primul Centru de hidroterapie dedicat exclusiv dermatologiei căruia i s-a acordat certificarea “Aquacert HACCP Thermalisme”. Acest standard reprezintă recunoaşterea demersurilor de asigurare a calităţii din cadrul Centrului din partea profesioniştilor şi grupurilor de consumatori.

 
Programe personalizate

Tratamentele zilnice se desfăşoară sub control dermatologic şi includ tratamente de bază comune tuturor patologiilor şi tratamente suplimentare prescrise individual.
De asemenea, Centrul de Hidroterapie a creat programe educaţionale şi de informare pentru a ajuta pacienţii să îşi înţeleagă mai bine afecţiunile, optimizând astfel beneficiile tratamentului.

Deşi Avène Apă Termală nu şi-a dezvăluit încă toate secretele, cele mai multe au fost descoperite în ultimii 30 de ani de cercetare efectuată de către Laboratoarele Dermatologice Avène, parte a Grupului Pierre Fabre şi de numeroasele studii farmaceutice şi clinice.

The brand Eau thermale Avène

Site thermal

Trimiteţi prin e-mail

Căutare în curs

Login required

You must log into your Avène account to save this information.


Login or create an account

You can't post more than one comment on a product

Oferiți-vă opinia

* Câmpuri obligatorii

Înscrierea mea

-Zi
-Lună
-An

Brandurile grupului Pierre Fabre:

*Câmpuri obligatorii

Mulțumim pentru feedback!

Comentariul tău a fost trimis și se va publica după ce va fi validat.