Ascunde Cautare Produse / Cautare
Protecţie ridicată

Protecţie ridicată

Pielea ta este sensibilă la expunerea la soare şi suferi de arsuri solare frecvent în timp ce te expui la soare?  Descoperă produsele de  ingrijire potrivite pentru a te proteja impotriva razelor UV.

Opinia medicului

Întrebări / Răspunsuri
 • UVB sunt la fel de periculoase ca şi UVA. Ambele cauzează îmbătrânirea pielii şi cancerul. Spre deosebire de UVB, UVA sunt responsabile pentru arsurile solare şi corpul nostru nu dispune de un sistem de avertizare contra lor.

 • Nu. Sunteţi protejaţi contra efectelor nocive ale UVA şi UVB (eritemul solar şi, pe termen lung, îmbătrânirea pielii) dar procesul de bronzare nu este neapărat eliminat.
  După câteva zile de expunere solară, veţi obţine un bronz plăcut fără a vă expune pielea niciunor riscuri.

 • Norii obstrucţionează doar o mică parte din raze. Până la 95% dintre razele UV pot ieşi prin nori. Aşadar, atenţie!
  Sub o umbrelă, beneficiaţi de jumătate dintre razele solare. Lumina şi razele UV pot ajunge indirect la piele, deoarece se reflectă pe diferite suprafeţe. Această reflexie este de 20% pe ocean şi 15% - 25% pe nisip. Fiţi foarte atenţi!

 • Nu uitaţi niciodată că bronzul nu reprezintă o protecţie contra arsurilor solare. De asemenea, bronzul nu obstrucţionează UVA care, în timp, sunt responsabile pentru cancerul de piele.

 • Virusul herpesului este inactiv în ţesuturile nervilor. În condiţii de stres, emoţii, în perioadele de menstruaţie şi la soare, se “trezeşte” şi apare erupţia: Herpesul. Pentru a-l evita, aplicaţi un produs pentru buze cu factor de protecţie ridicat.

 • 1. Cea mai bună protecţie este vestimentaţia. Pentru toată lumea, cu precădere pentru copii: tricou, şapcă, ochelari de soare (standard NF)
  2. Bebeluşii cu vârsta sub 3 ani nu trebuie expuşi la soare.
  3. Copiii mici trebuie protejaţi atent.
  4. Arsurile solare sunt întotdeauna periculoase, cu precădere pentru copii.
  5. Evitaţi expunerea în intervalul 11:00 - 16:00.
  6. Expunerea la soare trebuie să fie treptată.
  7. Nisipul, zăpada şi apa pot reflecta mai mult de jumătate din razele solare pe pielea dvs. Norii nu oferă protecţie suficientă.
  8. Trebuie să reaplicaţi protecţia UVB şi UVA la fiecare două ore şi după ce intraţi în apă, indiferent de FPS.
  9. Crema de protecţie solară trebuie aleasă în funcţie de tipul de piele.
  10. Folosirea unei creme de protecţie solară nu implică faptul că puteţi sta mai mult la soare.
  11. La altitudine sau la tropice, trebuie să utilizaţi o cremă de fotoprotecţie cu FPS mai ridicat decât de obicei.
  12. Beţi regulat apă, aveţi grijă de cei tineri şi nu uitaţi de cei în vârstă.
  13. Alegeţi cu grijă crema de protecţie solară şi aplicaţi-o atent.

Pentru o piele sensibilă care suferă frecvent arsuri în timpul expunerii la soare, descoperă produsele de îngrijire potrivite pentru a te proteja împotriva razelor UV. Gama pentru protecție solară Avène cu protecție ridicată îți pune la dispoziție produse cu SPF 30 cu o formulă delicată, fără silicon, special create pentru o aplicare ușoară pe întregul corp, față sau buze.
Asigură pielii tale sensibile o protecție ridicată împotriva radiațiilor UVB-UVA folosind produsele noastre speciale pentru protecție solară. Formula fotostabilă cu aplicare ușoară oferă o acoperire uniformă, fără pete albe, iar filtrele de protecție îngrijesc pielea în mod eficace si nu afecteaza mediul marin (fitoplancton si zooplancton). 

Gama pentru protecție solară Avène include creme, loțiuni, sprayuri sau uleiuri de protecție, un mist cu aplicare usoara, precum și produse speciale pentru tenul uscat sau acneic. Poți opta, de asemenea, și loțiuni rezistente la apă sau soluții de protecție pentru zonele deseori neglijate, cum ar fi stickul pentru buze.

Pentru a asigura protecția pielii atât înainte, cât și după plajă, îți recomandăm și produsele cu protecție solară foarte ridicată, cu o formulă delicată pentru pielea foarte sensibilă și intolerantă, sau produsul “Autobronzant”, care asigură un bronz uniform fără expunere la soare.
De asemenea, loțiunea reparatoare după plajă ajută la calmarea și repararea pielii dupa expunerea la soare.
Trimiteţi prin e-mail

Căutare în curs

Login required

You must log into your Avène account to save this information.


Login or create an account

You can't post more than one comment on a product

Oferiți-vă opinia

* Câmpuri obligatorii

Înscrierea mea

-Zi
-Lună
-An

Brandurile grupului Pierre Fabre:

*Câmpuri obligatorii

Mulțumim pentru feedback!

Comentariul tău a fost trimis și se va publica după ce va fi validat.