Carnet experți

Gama Cleanance

Ce zici de o relație mai bună cu pielea ta?

Eliminarea acneei este o misiune pe care o luăm foarte în serios. Iar produsele de îngrijire a pielii Cleanance continuă să demonstreze angajamentul nostru de 30 de ani față de toate tipurile de piele cu tendință acneică.
 
Purificarea, corectarea sau înfrumusețarea pielii grase sau acneice a adolescentelor sau a femeilor adulte: o gamă care offeră eficacitate și toleranță ridicată, singură sau în combinație cu un tratament medicamentos. Nu renunța, Cleanance este aliatul tău în această luptă!

PRODUSELE NOASTRE DE ÎNGRIJIRE Pentru a elimina sebumul și imperfecțiunile pielii sensibile, grase sau cu tendință acneică

Cleanance

Gama de îngrijire a pielii recomandată de medicii dermatologi care reduce în mod eficace și pe termen lung excesul de sebum și coșurile/punctele negre.
Relații amoroase în devenire, prietenii pasionale și studii ce uneori dau bătăi de cap: adolescentul are multe preocupări.
 La Eau Thermale Avène, credem că acneea nu ar trebui să fie una dintre ele.
Gama Cleanance oferă soluții specializate, dovedite clinic ca fiind eficace încă de la 7 zile1 pentru a combate tenul lucios, imperfecțiunile și semnele reziduale.
Cu Cleanance, recâștigi controlul asupra pielii tale!

1. Studiu de tolerabilitate și eficacitate efectuat sub control dermatologic pe 51 de subiecți, utilizare a Cleanance Comedomed de 2 ori pe zi timp de 56 de zile. 

Cleanance Comedomed Concentrat Anti-imperfecțiuni
 
 • Reduce apariția coșurilor și a punctelor negre după 7 zile¹ de utilizare.
 • Limitează reapariția unor noi imperfecțiuni
Cleanance Comedomed este atât un produs de îngrijire de atac, cât și unul de bază pentru coșuri și puncte negre. Spre deosebire de alte produse anti imperfecțiuni, acesta nu numai că reduce imperfecțiunile, dar acționează și la rădăcină pentru a limita reapariția lor. Rezultatul? Ciclul infernal al coșurilor este întrerupt!

 

EFICACITATE DOVEDITĂ

Produsul meu de îngrijire, acest erou!

Nr. 1

În piața de produse de îngrijire împotriva acneei în farmacii și pe bază de rețetă².
90%
Acțiune anti-recidivă
-45%
Imperfețiuni începând cu două luni⁴ de utilizare

MUST HAVE
Cleanance Gel de curățare

 
 • Formulă nouă ce purifică delicat pielea
 • Îndepărtează sebumul, aspectul lucios și impuritățile pe termen lung


Etapa de curățare a feței: este baza îngrijirii tenului cu imperfecțiuni! Cleanance Gel de curățare purifică și matifiază pielea fără să o agreseze. Elimină delicat impuritățile ce cauzează blocarea porilor (praf, particule de poluare, machiaj) și reduce excesul de sebum care produce coșuri, pentru o piele curată și proaspătă.

O ASOCIERE UNICĂ DE INGREDIENTE ACTIVE - Stă la baza gamei noastre

Inovație dermatologică


Un nou ingredient activ comedoliptic de origine vegetală: COMEDOCLASTIN™.
O inovație cu proprietăți brevetate*, dezvoltată în exclusivitate de Laboratoarele Pierre Fabre, Comedoclastin™ este derivată din semințele de armurariu.
 
Acest ingredient activ unic oferă un răspuns inedit în îngrijirea acneei ușoare până la moderate. Reduce coșurile și limitează reapariția lor, acționând într-o etapă cheie a procesului de formare a coșurilor, încă de la rădăcină. Împiedicând foliculii sebacei să se transforme în micro-comedoane, ajută la menținerea la distanță a coșurilor.

PRODUSELE NOASTRE DE ÎNGRIJIRE Pentru a înfrumuseța și a elibera pielea adultă de imperfecțiuni

Cleanance Women Eficacitatea Cleanance adaptată la viața (și la pielea) femeilor adulte.

Asociate mai ales cu adolescența, coșurile și imperfecțiunile afectează și adulții, dar sub o formă diferită. Vorbim de imperfecțiuni predominant inflamatorii, situate adesea în partea inferioară a feței și care persistă mult timp până la dispariție.
Pielea femeii adulte este sensibilă, mixtă sau uscată și predispusă, în special, la agresiunile vieții cotidiene.
Aceasta poate reacționa prin apariția de zone de lucioase, pori dilatați și favorizează apariția sau persistența imperfecțiunilor. Este dificil să le faci față, deoarece pot reduce încrederea în sine și uneori lasă un gust amar de déjà vu...
Prin urmare, laboratoarele noastre și-au folosit expertiza pentru a crea Cleanance Women, noua rutină de îngrijire anti-imperfecțiuni dedicată femeilor adulte.

ÎNGRIJIRE PENTRUUN PLUS DE LUMINOZITATE

Ser corector

 • Corectează imperfecțiunile și închide porii
 • Textura proaspătă și ușoară pentru o piele moale și suplă
Faptul că ai imperfecțiuni nu înseamnă că ești mai puțin femeie.
Pentru a-ți începe ziua cu stil, aplică Serul Corector. Cu adevărat concentrat, acest produs de îngrijire corector și cu efect de strângere ajută la restabilirea unei pieli netede și radioase. Datorită P-Refinyl™ și acidului glicolic, acest ser strânge imediat porii și netezește textura pielii.


 

ÎNGRIJIRE ULTRA-PERFORMANtĂ

Cremă de noapte cu efect de netezire

 • Reduce semnele și imperfecțiunile și netezește textura pielii
 • Textură densă, non-grasă pentru o piele hidratată
Pentru a merge la culcare mai liniștită, încearcă Crema de Noapte cu efect de netezire ca rutină de seară și lăsă formula să acționeze pe tot parcursul nopții. Această cremă va fi dură cu imperfecțiunile tale, oferind în același timp confort și hrănire pielii. Îmbogățită cu Retinaldehidă, un ingredient activ dermatologic recunoscut de peste 30 de ani, ajută la reducerea petelor și a urmelor reziduale, pentru o piele mai uniformă și mai frumoasă.


 

ÎNGRIJIRE PENTRU UNIFORMIZAREA NUANȚEI TENULUI

Cremă de zi cu pigment

 • Corectează imperfecțiunile și uniformizează nuanța pielii
 • Textura ușoară și confortabilă cu un aspect mat
Pentru a vă corecta imperfecțiunile, asigurând în același timp o hidratare de 24 de ore, această cremă de zi va deveni aliatul tău zilnic. Datorită sistemului său de filtrare Sunsitive Protection SPF30, pielea ta va fi protejată de efectele nocive ale soarelui și de riscul apariției de semne reziduale. Ușor pigmentată, uniformizează în mod natural nuanța tenului și acoperă subtil imperfecțiunile pentru un efect de "estompare" imediat.
 

PRODUSELE NOASTRE DE ÎNGRIJIRE Pentru a hrăni și a calma pielea uscată de tratamentele medicamentoase anti-acneice

Cleanance HYDRA Gama de produse de igienă și de îngrijire compensatoare pentru a reda confortul pielii uscate de tratamentele medicamentoase.

Tratamentele pentru acnee severă usucă excesul de sebum și astfel te scapă de coșuri. Cu toate acestea, ele au uneori efectul secundar de a usca pielea feței.
 Această uscăciune este foarte inconfortabilă și poate persista sau chiar se poate intensifica pe tot parcursul tratamentului, determinând pacienții să întrerupă tratamentul prea curând.
 
Pentru a răspunde mai bine așteptărilor acestora și pentru a le oferi un confort sporit pe durata tratamentului, Eau Thermale Avène a dezvoltat Cleanance HYDRA: produse de îngrijire special formulate pentru a calma și reface pielea fragilizată de tratamentele de uscare.
 

ÎNGRIJIRE CALMANTĂ

Cremă calmantă

 • Reduce uscăciunea cutanată pentru o piele mai confortabilă
 • Textura cremoasă, non-grasă
Datorită Cleanance HYDRA și a triplei sale acțiuni asupra epidermului, îți poți recăpăta confortul pielii.  Această îngrijire reface filmul hidrolipidic, calmează iritațiile și reduce roșeața, astfel încât să poți continua cu ușurință tratamentul prescris de dermatologul tău.


TESTATĂ ȘI APROBATĂ
Sub tratament antiacneic cu izotretinoină, pielea mea este deosebit de uscată, așa că am lăsat Cleanance Mat deoparte și am optat pentru Cleanance HYDRA. Această cremă hidratează bine pielea și lasă o senzație non-grasă, pătrunde în profunzime în epiderm, o recomand dimineața și seara pentru persoanele aflate în tratament!
VICTORIA, 26 DE ANI
03/05/2019

 

CURĂȚARE DELICATĂ

Cremă de curățare calmantă

 • Curăță delicat
 • Reduce senzațiile de disconfort
Curăță, da, dar fără să irite: aceasta este provocarea atunci când ai o piele cu tendință acneică deja fragilizată de un tratament antiacneic. Cleanance HYDRA Cremă de curățare curăță delicat, calmează și hrănește în profunzime pielea supusă unui tratament ce usucă și irită.

APROAPE DE TINE - Ca să te împaci cu pielea ta

Adolescenți, tineri adulți, părinți de adolescenți: nu sunteți singuri când vine vorba de acnee. Coșurile nu ar trebui să fie o sursă de îngrijorare, indiferent de vârstă. Mai mult ca oricând, Laboratoarele Dermatologice Avène sunt alături de voi.
"Calm din natură", semnătura mărcii noastre, este mantra care ghidează laboratorul nostru în toate cercetările sale și în permanenta căutare a inovației. Astfel, am reușit să ne dezvoltăm gama de produse pentru a deveni o gamă dermo-cosmetică pentru pielea grasă cu imperfecțiuni care răspunde într-un mod complet și specific tuturor stadiilor acneei.
Și pentru că suntem pe deplin conștienți de repercusiunile psihologice pe care le pot avea, suntem acolo și pentru a îngriji cicatricile care nu sunt vizibile cu ochiul liber.
Pentru a te ajuta să trăiești într-un mod mai liniștit, îți împărtășim câteva sfaturi de zi cu zi care se aplică la toate vârstele și care pot schimba totul!
 

Sfatul nr. 1

Odată ce ai găsit produsele potrivite pentru pielea ta, cel mai important lucru este să le aplici zilnic. Frec-ven-ță este sinonim cu eficacitatet! Aplică produsul de îngrijire a pielii în fiecare zi, după ce ți-ai curățat pielea.
Cât despre eficacitate, aceasta rimează și cu simplitate! Nu folosi prea multe produse. Adoptă o rutină simplă și rezultatul va fi și mai bun.
 

Sfatul nr. 2

Este posibil să te machiezi atunci când ai coșuri, atât timp cât folosești un machiaj non-comedogenic și îl îndepărtezi ÎNTOTDEAUNA NOAPTEA!
Un mic ritual de înfrumusețare are mai multe avantaje: în primul rând, ai ocazia de a ascunde imperfecțiunile. În al doilea rând, atunci când te machiezi, este mult mai puțin probabil să agresezi coșurile!
 

Sfatul nr. 3

Nu există niciun secret. Pentru a te simți mai bine în pielea ta este important să câștigi liniștea. Sportul este un adevărat aliat!
 Practicarea sportului îmbunătățește sănătatea, îți permite să dormi mai bine, să elimini mai ușor toxinele și să reduci stresul. Toate aceste lucruri bune contribuie la o mai bună calitate a pielii!
 

ÎNTREBĂRI FRECVENTE - Ai o îndoială sau o întrebare? Suntem întotdeauna acolo pentru tine

-
1. Studiu de toleranță și eficacitate sub control dermatologic pe 51 de subiecți, folosind Cleanance Comedomed de două ori pe zi, timp de 56 de zile.
2. Comedomed 30 ml - Nr. 1 pe piața antiseboreică din farmacii. IQVIA Phar- matrend Pharmaone - Piața 83A Produse antiseboreice în farmaciile din Franța - octombrie 2019 - în valoare. Comedomed 30 ml-N°1 în farmacii, pe piața antiseboreică prescrisă de medici. IQVIA-Xponent Pharmaone -în Franța Farmacie - luna noiembrie 2019 - în valoare - în domeniul de aplicare al pieței: Produse antiseboreice (clasa 83A).
 
3.Studiu clinic observațional internațional, 90% dintre pacienții fără recidivă de acnee la T6 luni, (conform definiției protocolului GEA≥3 de recidivă care necesită introducerea unui tratament medicamentos oral sau topic), 48 de subiecți, 2 aplicații pe zi de Cleanance Comedomed singur timp de 6 luni.
4. 36 de subiecți cu imperfecțiuni ușoare până la moderate. Studiu clinic comparativ (grup tratat de două ori pe zi N=18), grup de control (N=18) timp de 56 de zile.
*Brevet în așteptare
Trimiteţi prin e-mail

Căutare în curs

Login required

You must log into your Avène account to save this information.


Login or create an account

You can't post more than one comment on a product

Oferiți-vă opinia

* Câmpuri obligatorii

Înscrierea mea

-Zi
-Lună
-An

Brandurile grupului Pierre Fabre:

*Câmpuri obligatorii

Mulțumim pentru feedback!

Comentariul tău a fost trimis și se va publica după ce va fi validat.