Loțiuni de curățare Loțiuni de curățare

Ce loțiune ar trebui să folosești pentru a-ți curăța fața? Un produs de curățare a feței fără clătire, o loțiune de față pentru pielea foarte sensibilă sau o loțiune tonică pentru față? Există o soluție pentru oricine își dorește o piele curată, proaspătă și purificată.

10 rezultate "Loțiuni de curățare"

AFLĂ MAI MULTE
AFLĂ MAI MULTE

Când ar trebui să folosești loțiunea de față?

Curățarea pielii în fiecare zi contribuie la un ten radios și la o textură mai fină a pielii, pe scurt: la o piele frumoasă! Nu uita să adaugi curățarea la rutina de îngrijire a feței dimineața, pentru a elimina excesul de sebum acumulat în timpul nopții, dar mai ales seara, pentru a îndepărta impuritățile acumulate în timpul zilei (poluare, praf, transpirație etc.) și machiajul.

Folosește o loțiune de curățare a feței atunci când dorești să îți cureți pielea de impurități oferindu-i în același timp prospețime și confort. Având adesea o textură fluidă și nu foarte uleioasă, o loțiune hidratează și calmează pielea, lăsând-o catifelată. De asemenea, aceasta pregătește pielea pentru produsele de îngrijire precum cremele hidratante și cremele de îngrijire pentru ochi.

Loțiunea de curățare este recomandată în special pentru pielea sensibilă, deoarece nu trebuie clătită și, prin urmare, pielea ta nu trebuie să intre în contact cu apa dură și clorinată de la robinet. Apa dură tinde să provoace iritația și uscăciunea pielii.

Ai grijă să nu confunzi loțiunea de curățare cu loțiunea tonică, care este folosită pentru a desăvârși procesul de demachiere și curățare prin eliminarea ultimelor impurități sau a urmelor de apă dură.

Ce loțiune ar trebui să aleg pentru a-mi curăța fața?

Eau Thermale Avène a dezvoltat diferite loțiuni de curățare pentru a răspunde nevoilor fiecărui tip de piele :

  • Loțiunea micelară asigură o acțiune anti-poluare și hidratantă care care-i oferă confort pielii sensibile.
  • Demachiantul 3 în 1, cu textura sa proaspătă și cremoasă, curăță și îndepărtează machiajul și calmează pielea sensibilă într-un singur pas.
  • Pentru pielea uscată și foarte uscată, îți propunem un duo extra bogat care îți va ajuta pielea să își recapete confortul. Acesta este format din: laptele de curățare delicat și loțiunea tonică delicată.
  • Loțiunea-gel de curățare Tolérance  curăță și demachiază pielea hipersensibilă, reactivă, intolerantă sau predispusă la alergii. Aceasta îi asigură confort pielii datorită formulei sale de curățare delicată, cu 99% ingrediente naturale.
  • Laptele de curățare calmant Anti-roșeață Clean este ideal pentru pielea predispusă la roșeață sau pentru a fi folosit în urma unor proceduri dermatologice superficiale.
  • Pentru femeile care caută o loțiune de curățare a feței cu un număr minim de ingrediente, Eau Thermale Avène propune loțiunea de curățare Tolérance Extrême cu tehnologia Sterile Cosmetics®.

Cum se aplică loțiunea pe față?

Loțiunea de curățare a feței trebuie aplicată cu o dischetă din bumbac, dar ai grijă să nu freci prea tare pielea pentru a nu o irita. Dacă ai pielea reactivă, aplică loțiunea de curățare cu vârful degetelor, masând ușor cu mișcări circulare pentru a te asigura că machiajul este îndepărtat delicat. Apoi șterge-ți fața, fără a freca, cu un șervețel umed sau cu o dischetă de bumbac. Pentru un efect calmant și mai intens, pulverizează un strat fin de spray cu apă termală pe toată fața.

Loțiunile noastre de curățare a feței pot fi aplicate pe obraji , precum și pe ochi și pe buze. Nu uita să cureți și zonele fragile și predispuse la imperfecțiuni din zona gâtului și a pieptului.

Îți recomandăm să eviți clătirea cu apă de la robinet, deoarece aceasta este de obicei prea iritantă pentru pielea sensibilă. Pentru femeile cărora le place efectul revigorant al apei, îndepărtează ultimele urme de apă dură de la robinet cu o pulverizare generoasă de spray cu apă termală.

La final, hidratează-ți pielea cu o cremă de zi sau o cremă de noapte potrivită pentru tipul și nevoile tenului tău.

Sus