Geluri de curățare Geluri de curățare

Pentru a finaliza demachierea sau pur și simplu pentru a-ți curăța delicat fața, nimic nu este mai bun decât un gel de curățare pentru pielea sensibilă. Există o soluție de spălare a feței pentru fiecare tip de piele, chiar și pentru cele mai sensibile, pe care să o adăugi la rutina ta.

2 rezultate "Geluri de curățare"

AFLĂ MAI MULTE
AFLĂ MAI MULTE

Ce soluție de spălare a feței ar trebui să alegi?

Gelul de curățare Cleanance este produsul purificator suprem: îndepărtează impuritățile și desfundă porii. Acești pori înfundați împiedică circulația sebumului și sunt responsabili pentru apariția imperfecțiunilor, cum ar fi punctele negre, coșurile, microchisturile și pielea cu aspect lucios.

Gelul de curățare Cleanance ajută pielea să regleze supraproducția de sebum și limitează astfel apariția imperfecțiunilor și a acneei. Acesta este cel mai bun produs de curățare a feței pentru curățarea tenului gras sau cu tendințe acneice.

Gelul de curățare Cleanance este potrivit atât pentru adulți, cât și pentru adolescenții cu ten gras și predispus la imperfecțiuni. Acest gel de curățare facială pentru bărbați și femei curăță în profunzime, protejând în același timp pielea sensibilă. Este formulat fără săpun, cu un pH fiziologic și cu o concentrație de 84% de ingrediente naturale. În plus, aceste ingrediente active, împreună cu apa termală , conferă o senzație de prospețime și curățenie de neegalat.

Seara, apa micelară Cleanance îndepărtează machiajul și curăță tenul gras și acneic într-un singur pas.

Dacă suferi de acnee severă și urmezi tratamente care pot fi cu efect de uscare și iritante, înlocuiește produsele de curățare obișnuite cu cu crema de curățare cu efect mai calmant Cleanance Hydra.

Dacă excesul de sebum și imperfecțiunile sunt localizate doar în zona T (frunte, nas și bărbie), cel mai probabil ai tenul mixt. O textură mai ușoară de gel spumant, cum ar fi spuma de curățare pentru față, va reechilibra producția de sebum din zona T, protejând în același timp obrajii sensibili.

Cu toate acestea, dacă ai tenul uscat, alege un gel de curățare hrănitor, cum ar fi gelul de curățare Trixera Nutrition Nutri-Fluid, care este potrivit pentru întreaga familie.

Cum să folosești un gel de curățare?

Dimineața, gelul de curățare Cleanance ajută la reglarea excesului de sebum acumulat în timpul nopții, în special în contact cu perna. Seara, acesta îndepărtează și reziduurile de machiaj, praful și transpirația.

Înainte de a-ți curăța fața, nu uita să te speli pe mâini cu apă și un săpun blând pentru a evita răspândirea bacteriilor la atingerea pielii.

Gelul de curățare este deosebit de ușor de utilizat: o cantitate mică de produs emulsionat între mâini este suficientă pentru a-ți curăța întreaga față.

Mai întâi, umezește-ți fața cu apă caldă. Ai grijă ca apa să nu fie prea fierbinte, deoarece aceasta poate usca pielea și/sau stimula producția de sebum.

În al doilea rând, spumează gelul de curățare în mâini și aplică-l pe întreaga față cu mișcări circulare, evitând contactul cu ochii. Pentru tenul mixt și gras, concentrează-te pe zona T, care este de obicei mai încărcată, și apoi abia atinge-ți obrajii, dacă sunt mai uscați, pentru a nu-i irita. Nu uita să îți cureți și zona gâtului și a pieptului, deoarece și aceste părți ale corpului pot fi predispuse la un exces de sebum.

Apoi, clătește bine fața cu apă rece pentru a închide porii. Acum ai eliminat toate impuritățile din timpul zilei sau al nopții - atât de simplu!

Usucă fața cu un prosop curat, fără a freca, tamponând ușor pentru a evita iritarea pielii.

Încheie rutina de curățare a feței pulverizând un puf din spray-ul cu apă termală pentru a elimina reziduurile de apă dură și clor din apa de la robinet.

La final, chiar dacă ai tenul gras, hidratarea este esențială. Oricare ar fi natura tenului tău, nu omite să aplici o cremă de zi sau de noapte adaptată nevoilor tale.

Cum să îți deblochezi porii tenului?

Transpirația, praful, excesul de sebum și reziduurile de machiaj pot bloca porii și astfel pot cauza imperfecțiuni pe față.

Iată două dintre sfaturile noastre de înfrumusețare pentru a-ți deschide porii și pentru a maximiza eficacitatea curățării zilnice a feței.

O dată sau de două ori pe săptămână, exfoliază-ți fața cu masca exfoliantă Cleanance MASK pentru a îndepărta pielea moartă. Acest pas de înfrumusețare este esențial pentru împrospătarea tenului gras și cu tendințe acneice.

După ce ai folosit exfoliantul facial, bucură-te de o baie de aburi. Aceasta implică aplecarea feței deasupra unui bol cu apă clocotită timp de cinci până la zece minute, ținând un prosop pe cap. Această metodă, asemănătoare unui tratament medical prin inhalare, este deosebit de eficientă pentru a deschide porii și pentru a facilita aplicarea produse de îngrijire care vor urma. Ca un bonus, stimulează circulația sângelui și îi conferă luminozitate tenului. Poți încheia cu delicatețe acest moment de relaxare împrospătându-ți fața cu o pulverizare plăcută de apă termală.

Sus