Produse pentru bebeluși

Produse pentru bebeluși

Pielea bebelușului tău este fragilă și delicată. Propunem produse pentru bebeluși care respectă cele mai exigente standarde de calitate și toleranță. Pentru o îngrijire a bebelușului delicată ca o mângâiere!

Filtru produse
Filtru produse

18 rezultate "Produse pentru bebeluși"

PIELEA TA
PIELEA TA

Nu-ți face griji, dacă este bine tratată, iritația de scutec va dispărea în trei sau patru zile.

AFLĂ MAI MULTE
AFLĂ MAI MULTE

Ce produse ar trebui să aleg pentru bebelușul meu?

Ce produse ar trebui să folosesc pentru a-mi spăla bebelușul?

Pentru copiii mai mici, trebuie evitate produsele de îngrijire care conțin alergeni, substanțe iritante sau perturbatori endocrini. În plus, săpunurile convenționale sunt prea agresive pentru pielea bebelușilor.

De aceea, laboratoarele Avène au conceput două game de produse de igienă pentru bebeluși cu o compoziție minimalistă, fără parfum și fără săpun, pentru o toleranță perfectă:

  • Gama Trixera Nutrition pentru spălarea bebelușilor cu pielea uscată și foarte uscată.
  • Gama XeraCalm A.D pentru îndepărtarea impurităților de pe corpul și părul bebelușilor care suferă de mâncărimi și eczeme.

Ce produs ar trebui să folosești la schimbarea scutecului?

Bebelușii sunt schimbați de aproape zece ori pe zi în primele câteva săptămâni, apoi de patru-cinci ori pe zi. Alegerea unor produse de îngrijire adaptate și ultra-tolerante pentru bebeluși este, prin urmare, esențială pentru a-l proteja pe micuțul tău de roșeață, de iritații și de eritemul fesier.

Mai practică decât un liniment, apa termală Avène hidratează și calmează fața și corpul bebelușului tău într-un singur pas. Bonus: nu este nevoie să o clătești! Este produsul ideal pentru de avut în geantă pentru a schimba scutecul bebelușului tău chiar și atunci când ești în deplasare. Dacă copilul tău suferă o iritație de scutec, atunci crema protectoare și reparatoare Cicalfate+ va fi soluția ideală pentru calmarea iritației.

Este suficient să torni câteva picături pe o dischetă de bumbac și să o aplici cu grijă în pliurile brațelor și picioarelor.

Ce produs de îngrijire a bebelușilor ar trebui să folosești?

La naștere, pielea nou-născuților nu este încă matură și, prin urmare, este foarte fragilă atunci când este expusă la agresori externi și la produse cosmetice nepotrivite.

De asemenea, bariera pielii tinere secretă mai puțin sebum decât cea a unui adult și, prin urmare, predispune epiderma la deshidratare și uscăciune.

De aceea, trebuie să hidratezi zilnic pielea bebelușului cu o cremă hipoalergenică, fără parfum și fără parabeni. Produsele noastre pentru bebeluși sunt concepute și pentru a interveni în cazul afecțiunilor comune ale micuților noștri:

  • Crema Cold Cream protejează pielea sensibilă a bebelușului de frig și vânt în fiecare zi. Îi menține pielea bebelușului tău catifelată și confortabilă.
  • Loțiunea TriXera Nutrition Nutri-Fluid pentru rehidratarea pielii uscate sau balsamul Trixera Nutrition Nutri-Fluid pentru bebelușii cu pielea foarte uscată.
  • Crema sau balsamul de refacere a lipidelor XeraCalm A.D.  Pentru calmarea mâncărimilor. Descoperă produsele de îngrijire și sfaturile noastre pentru combaterea eczemei la bebeluși.
  • Crema Cicalfate+ pentru vindecarea rănilor minore ale întregii familii și, în special, a eritemului fesier.

Folosește-o dimineața și seara și ține-o pe masa de înfășat a bebelușului tău. Folosește acest produs hidratant pentru a-ți masa bebelușul: o modalitate importantă de a crea o legătură cu bebelușul pentru mame și tați.

Apa termală Avène completează fiecare rutină de îngrijire a pielii pentru o acțiune anti-iritantă și calmantă.

În cazul unor probleme cutanate persistente după ieșirea din maternitate, este indicat să consulți un medic pediatru pentru un tratament dermatologic personalizat.

Ce produse de îngrijire solară ar trebui să folosești în cazul bebelușilor?

Indiferent de nuanța pielii, bebelușii au o piele subțire și fragilă, care trebuie protejată cât mai mult posibil de expunerea la soare prin îmbrăcăminte, o pălărie și umbrelă.

Pielea tânără are un conținut scăzut de melanină și este deosebit de vulnerabilă la razele UV ale soarelui. Produsele de îngrijire solară cu SPF 50+ completează protecția oferită de îmbrăcăminte în zonele cu risc de expunere.

Laboratoarele noastre au conceput o gamă de produse de îngrijire solară dedicate bebelușilor și copiilor. Descoperă-le în următoarele texturi: loțiune, spray și cremă

Pentru pielea sensibilă la produsele cosmetice, produsele noastre de protecție solară minerală nu conțin filtre chimice și sunt potrivite pentru întreaga familie, chiar și pentru nou-născuți.

Sus