Produse de îngrijire

Produse de îngrijire

Cu ce ar trebui să-ți speli bebelușul? Băița bebelușului este un moment de apropiere și tandrețe. Trebuie să alegi un produs de curățare pentru bebeluși care să respecte standarde de calitate și toleranță foarte exigente pentru a spăla bebelușul cu delicatețe.

Filtru produse
Filtru produse

4 rezultate "Produse de îngrijire"

AFLĂ MAI MULTE
AFLĂ MAI MULTE

Ce articole de toaletă pentru bebeluși ar trebui să aleg?

Pentru a proteja pielea fragilă a bebelușului tău, alcătuiește setul de toaletă al bebelușului tău cu articole de toaletă hipoalergenice, fără parfum și fără parabeni, pentru a-l proteja pe micuțul tău de alergii și leziuni ale pielii. Alege produse de curățare fără săpun pentru bebeluși, pentru a nu le usca pielea foarte tânără.

Alegerea oricărui alt produs de îngrijire a bebelușilor depinde apoi de tipul de piele și de nivelul de sensibilitate al bebelușului tău. Pentru a răspunde problemelor comune ale pielii cu care se pot confrunta atât sugarii, cât și adulții, laboratoarele noastre au conceput produse de curățare specifice potrivite pentru întreaga familie:

Pentru orice tip de iritații ale pielii, bebelușul tău va aprecia proprietățile calmante ale spray-ului nostru cu apă termală.

Și nu în ultimul rând, pot fi utile unele accesorii pentru baie și curățare, cum ar fi compresele, dischetele de bumbac, cârpele din finet, prosoapele și halatele de baie.

Cum să-ți păstrezi bebelușul curat?

Pentru a preveni iritațiile pielii sugarilor, cum ar fi eritemul fesier sau eczemele la nivelul pliurilor pielii, este necesar să îți speli cu grijă bebelușul în fiecare zi.

Cum să-i schimbi scutecul bebelușului tău?

Înainte de a schimba scutecul bebelușului, spală-te pe mâini cu un produs de curățare și pregătește masa de înfășat cu obiectele de toaletă ale bebelușului, astfel încât să nu fie nevoie să-ți iei ochii de pe el.

Așeză-ți bebelușul pe un prosop curat și scoate-i cu grijă scutecul. Toarnă puțină apă sau lapte de curățare pe o dischetă de bumbac și curăță ușor pliurile din zona inghinală, ridicând bebelușul de picioare. Clătește-i și calmează-i pielea cu spray-ul cu apă termală. Usucă-l tamponându-l ușor cu un prosop. Dacă bebelușul tău are pielea uscată, calmeaz-o cu o cremă hidratantă pentru bebeluși . Dacă are fundulețul iritat, crema protectoare și reparatoare Cicalfate+ va calma inflamația și îi va aduce zâmbetul pe chip.

Curățarea feței bebelușului

  • Înmoaie o dischetă de bumbac, mai degrabă decât o cârpă din finet, cu spray cu apă termală și folosește-o fără să clătești pe frunte, pe obraji și în jurul gurii.
  • Toarnă câteva picături de ser fiziologic pe o compresă sterilă și șterge orice murdărie din jurul ochilor.
  • Folosește spray-ul cu apă termală pe o compresă pentru a curăța partea exterioară a urechii și în spatele urechilor. Evită pe cât posibil folosirea bețișoarelor de bumbac.
  • Pentru nas, rulează niște bucățele mici de bumbac îmbibate cu ser fiziologic și curăță baza nărilor.

Cum să îi faci baie bebelușului tău?

Pentru a te asigura că băița bebelușului va rămâne un moment captivant și de apropiere, prinde-i capul strecurându-ți antebrațul pe sub el și apucându-l de o axilă.

Spală-i corpul și părul bebelușului cu produse de curățare foarte delicate, într-o apă cu temperatura de 37°C, sau între 32°C și 34°C dacă are pielea foarte uscată sau eczeme. Dacă nu a fost îndepărtat la spital, folosește o lavetă curată sau o compresă pentru a curăța cordonul ombilical în loc de buric. Nu uita să usuci această zonă a corpului, precum și fiecare pliu al pielii bebelușului tău. În caz contrar, există riscul de apariție a erupțiilor cutanate și a roșeții.

Nu trebuie să-i faci baie zilnic bebelușului tău: de două-trei ori pe săptămână poate fi suficient, pe lângă curățarea zilnică a zonelor sensibile.

Sus