Ascunde Cautare Produse / Cautare
PROTECȚIE SOLARĂ - PIELE INTOLERANTĂ

Gamă de produse PROTECȚIE SOLARĂ - PIELE INTOLERANTĂ

Protecție solară pentru piele intolerantă,Minerale 100%,fără filtre chimice și fără parfum
Toate texturile
Pielea intolerantă are nevoie de o îngrijire specială, folosind produse dermatocosmetice dedicate, care să nu irite pielea. Produsele pentru protecție solară Avène create pentru pielea intolerantă conțin filtre minerale, nu au filtre chimice și nu au parfum. Cu un factor ridicat de protecție, acestea asigură pielii tot ce are nevoie în momentul expunerii la soare.
 
Gama de protecție solară pentru piele intolerantă conține produse cu factor de protecție foarte ridicat (SPF 50+), fotostabile, rezistente la apă, cu spectru extrem de larg împotriva radiațiilor UVA/UVB. Acestea au la bază apa termală Avène, cu proprietăți calmante și anti-iritante.
 
În această gamă de protecție solară se numără: crema minerală, care asigură protecție și hidratare feței; crema pentru zone sensibile, care acoperă eficace toate zonele sensibile sau cicatricile recente, cu o textură cremoasă, ce se aplică ușor; fluidul mineral se aplică ușor pe tot corp, datorită texturii sale lichide; crema nuanțatorare compactă asigură un machiaj cu protecție solară foarte ridicată, contribuind și la mascarea imperfecțiunilor pielii.
 
Vezi toată gama Avène de produse pentru protecție solară, cu produse pentru pielea sensibilă și îngrijire solară fără expunere la soare. De asemenea, te-ar putea interesa toate produsele pentru protecție solară foarte ridicată.
Trimiteţi prin e-mail

Căutare în curs

Login required

You must log into your Avène account to save this information.


Login or create an account

You can't post more than one comment on a product

Oferiți-vă opinia

* Câmpuri obligatorii

Înscrierea mea

-Zi
-Lună
-An

Brandurile grupului Pierre Fabre:

*Câmpuri obligatorii

Mulțumim pentru feedback!

Comentariul tău a fost trimis și se va publica după ce va fi validat.