Ascunde Cautare Produse / Cautare
Cleanance

Gamă de produse Cleanance

Special conceputa pentru curatarea si ingrijirea tenului gras sau cu imperfectiuni.

Toate texturile
Pentru o gamă completă de îngrijire a tenului gras, cu imperfecțiuni, îți punem la dispoziție produsele Cleanance, care au capacitatea de a corecta în mod eficace imperfecțiunile și de a preveni apariția lor. Produsele asigură curățarea de impurități, îngrijire împotriva imperfecțiunilor și uniformizarea texturii pielii. Clearance Comedomed reduce semnele reziduale și punctele negre și limitează apariția noilor imperfecțiuni prin efectul comedo-revers, anti-imperfecțiuni și anti-recurență.
 
Gama Avène Cleanance pentru igienă lasă tenul curat și luminos, îndepărtând impuritățile și menținând pH-ul normal al pielii. Astfel, produsele elimină aspectul uleios și ajută la reglarea producției de sebum, fiind alegerea ideală pentru curățarea tenului gras.
 
Produsele de îngrijire specifică au efect calmant, de combatere a iritației și sunt create pentru tenul cu imperfecțiuni moderate. Cleanance Expert acționează împotriva coșurilor și a punctelor negre, oferind în același timp hidratare și confort. Apa termală Avène din compoziție oferă pielii calmare si o senzație reconfortantă.
 
Cleanance Hydra oferă confort, calmează și hidratează pielea uscată și iritată cu imperfecțiuni.
 
Pentru a combate imperfecțiunile pe termen lung, acționând în profunzime, recomandăm Cleanance Comedomed. Acesta acțiunează la nivelul micro-comedonului. Poți obține rezultate vizibile după 7 zile de utilizare*.
 
Pentru că imperfecțiunile pot apărea la orice vârstă, Triacneal Expert acționează împotriva imperfecțiunilor persistente, prin netezirea pielii și atenuarea semnelor reziduale.
 
Deoarece până și tenul gras are nevoie de hidratare, asigură-i acestuia toate nevoile folosind produse adaptate, ce oferă matifiere și reglează secreția de sebum. Acestea pot fi obținute cu ajutorul gamei Cleanance Mat.
 
Dacă ai o piele sensibilă, ai putea fi interesată și de gama de produse de protecție solară pentru piele intolerantă.  Iar gama Cicalfate+, ajută la repararea pielii iritate. În cazul în care te confrunți și cu senzații de prurit, îți recomandăm gama Xeracalm A.D.
* Satisfacție din ziua 7, 51 de subiecți, 2 aplicări/zi. Studiu realizat de Laboratoarele Pierre Fabre.
GAMA CLEANANCE AVÈNE
 

O gamă completă de îngrijire a tenului cu imperfecțiuni
Cleanance, produse de îngrijire specifică pentru ten gras, cu imperfecțiuni, cuprinde produse de îngrijire adaptate acestui tip de ten.
 
Ai tenul gras și lucios, în zona frunții și a bărbiei?
Nu te lăsa înșelată de aparențe, și tenul gras are nevoie de hidratare! Hidratează-ți pielea cu ajutorul unui produs adaptat, ce oferă matifiere și reglează secreția de sebum. Crema CLEANANCE MAT, reduce semnificativ excesul de sebum.  
  
Ai nevoie de un produs de îngrijire 3în1, matifiant, hidratant și care să corecteze imperfecțiunile?
Descoperă cremele anti-imperfecțiuni CLEANANCE EXPERT în versiunea simplă sau cu pigment. Formula acționează împotriva imperfecțiunilor, oferind în același timp hidratare și confort.
Îmbogățită cu apă termală Avène, oferă o senzație de confort pielii.


Pielea ta cu imperfecțiuni este uscată sau iritată?
Crema de curățare cu efect calmant, CLEANANCE HYDRA, sporește confortul cutanat, calmează ușor și hrănește în profunzime pielea uscată și iritată.
 
Te recunoști într-una dintre categoriile de mai sus? Atunci GAMA CLEANANCE este pentru tine!
 
Nu uita să-ți completezi ritualul de îngrijire
MASCA GOMAJ 2 în 1 exfoliază și matifiază delicat. Se utilizează o data pe săptămână.
CREMA De protecție solară CLEANANCE protejează pielea, matifiază și limitează reapariția imperfecțiunilor în sezonul de toamnă.


* Satisfacție din ziua 7, 51 de subiecți, 2 aplicări/zi. Studiu realizat de Laboratoarele Pierre Fabre.
Trimiteţi prin e-mail

Căutare în curs

Login required

You must log into your Avène account to save this information.


Login or create an account

You can't post more than one comment on a product

Oferiți-vă opinia

* Câmpuri obligatorii

Înscrierea mea

-Zi
-Lună
-An

Brandurile grupului Pierre Fabre:

*Câmpuri obligatorii

Mulțumim pentru feedback!

Comentariul tău a fost trimis și se va publica după ce va fi validat.