Ascunde Cautare Produse / Cautare
Cleanance

Gamă de produse Cleanance

Special conceputa pentru curatarea si ingrijirea tenului gras sau cu tendinta acneica.

Toate texturile

Îngrijirea pielii

Pentru o gamă completă de îngrijire a tenului gras, cu tendință acneică, îți punem la dispoziție produsele anti-imperfecțiuni Cleanance, care au capacitatea de a limita și a corecta în mod eficace semnele acneice. Produsele asigură curățarea de impurități, îngrijire împotriva imperfecțiunilor și uniformizarea texturii pielii. Clearance Comedomed reduce semnele post-acneice și punctele negre și limitează apariția noilor imperfecțiuni prin efectul comedo-revers, anti-imperfecțiuni și anti-recurență.
 
Gama Avène Cleanance pentru igienă lasă tenul curat și luminos, îndepărtând impuritățile și menținând pH-ul normal al pielii. Astfel, produsele elimină aspectul uleios și ajută la reglarea producției de sebum, fiind alegerea ideală pentru curățarea tenului gras.
 
Produsele de îngrijire specifică au efect calmant, de combatere a iritației și sunt create pentru tenul cu imperfecțiuni moderate. Cleanance Expert acționează împotriva coșurilor și a punctelor negre, oferind în același timp hidratare și confort. Apa termală Avène din compoziție oferă pielii calmare si o senzație reconfortantă.
 
În cazul în care ai urmat un tratament medicamentos împotriva acneei, este important să îți hidratezi zilnic pielea. Cleanance Hydra oferă confort, calmează și hidratează pielea uscată și iritată de tratamentul anti-acneic.
 
Pentru a combate acneea pe termen lung, acționând în profunzime, recomandăm Cleanance Comedomed. Acesta reduce acneea și îi limitează capacitatea de recidivă, acționând la nivelul micro-comedonului. Poți obține rezultate vizibile după 7 zile de utilizare*.
 
Pentru că acneea poate apărea la orice vârstă, Triacneal Expert acționează împotriva imperfecțiunilor persistente, prin netezirea pielii și atenuarea semnelor reziduale.
 
Deoarece până și tenul gras are nevoie de hidratare, asigură-i acestuia toate nevoile folosind produse adaptate, ce oferă matifiere și reglează secreția de sebum. Acestea pot fi obținute cu ajutorul gamei Cleanance Mat.
 
Dacă ai o piele sensibilă, ai putea fi interesată și de gama de produse de protecție solară pentru piele intolerantă.  Iar gama Cicalfate+, ajută la repararea pielii iritate. În cazul în care te confrunți și cu senzații de prurit, îți recomandăm gama Xeracalm A.D.
* Satisfacție din ziua 7, 51 de subiecți, 2 aplicări/zi. Studiu realizat de Laboratoarele Pierre Fabre.
GAMA CLEANANCE AVÈNE
 

O gamă completă de îngrijire a tenului acneic
Cleanance, produse de îngrijire specifică pentru ten gras, cu tendință acneică, cuprinde produse de îngrijire anti-imperfecțiuni ce au capacitatea de a reduce și a corecta eficace semnele acneice.
 
Vrei să combați acneea acțiunând în profunzime, repede și pe termen lung?
CLEANANCE COMEDOMED este primul produs de îngrijire ce reduce coșurile, punctele negre, limitând capacitatea lor de recividă, acționând le nivelul micro-comedonului. Poți obține rezultate vizibile după 7 zile de utilizare*.

Ești adult, iar imperfecțiunile continua să apară sau persistă?
Pentru că acneea poate apărea la orice vârstă, TRIACNEAL EXPERT acționează împotriva perfecțiunilor persistente. Netezește pielea și atenuează semnele reziduale, eliminând imperfecțiunile.
 
Ai tenul gras și lucios, în zona frunții și a bărbiei?
Nu te lăsa înșelată de aparențe, și tenul gras are nevoie de hidratare! Hidratează-ți pielea cu ajutorul unui produs adaptat, ce oferă matifiere și reglează secreția de sebum. Crema CLEANANCE MAT, reduce semnificativ excesul de sebum.  
  
Ai nevoie de un produs de îngrijire 3în1, matifiant, hidratant și care să corecteze imperfecțiunile?
Descoperă cremele anti-imperfecțiuni CLEANANCE EXPERT în versiunea simplă sau cu pigment. Formula acționează împotriva acneei, oferind în același timp hidratare și confort.
Îmbogățită cu apă termală Avène, favorizează eliminarea acneei și oferă o senzație de confort pielii.


Pielea este uscată sau iritată din cauza tratamentelor pentru acne?
În cazul în care ai urmat un tratament medicamentor împotriva acneei este important să-ți hidratezi zilnic pielea. Crema de curățare cu efect calmant, CLEANANCE HYDRA, sporește confortul cutanat, calmează ușor și hrănește în profunzime pielea uscată și iritată de tratamentul anti-acneic.
 
Te recunoști într-una dintre categoriile de mai sus? Atunci GAMA CLEANANCE este pentru tine!
 
Nu uita să-ți completezi ritualul de îngrijire
MASCA GOMAJ 2 în 1 exfoliază și matifiază delicat. Se utilizează o data pe săptămână.
CLEANANCE SPOT usucă local și ameliorează imperfecțiunile pielii în orice moment al zilei.
CREMA De protecție solară CLEANANCE protejează pielea, matifiază și limitează reapariția acneei în sezonul de toamnă.


* Satisfacție din ziua 7, 51 de subiecți, 2 aplicări/zi. Studiu realizat de Laboratoarele Pierre Fabre.
Trimiteţi prin e-mail

Căutare în curs

Login required

You must log into your Avène account to save this information.


Login or create an account

You can't post more than one comment on a product

Oferiți-vă opinia

* Câmpuri obligatorii

Înscrierea mea

-Zi
-Lună
-An

Brandurile grupului Pierre Fabre:

*Câmpuri obligatorii

Mulțumim pentru feedback!

Comentariul tău a fost trimis și se va publica după ce va fi validat.