Ascunde Cautare Produse / Cautare
Anti-imperfecţiuni

Anti-imperfecţiuni

Ai coşuri şi puncte negre? Descoperă produsele de ingrijire potrivite pentru tine.

Opinia medicului

Întrebări / Răspunsuri
 • Acneea nu este cauzată de anumite alimente; desigur, este bine să consumaţi orice cu moderaţie… şi să optaţi pentru obiceiuri alimentare bune, benefice pielii şi sănătăţii dvs. în general.

 • Soarele poate fi înşelător, pretinzând uneori că este de partea dvs. Datorită expunerii solare, coşurile se usucă, iar punctele negre sunt ascunse sub bronz. Cu toate aceste, microchisturile apar la sfârşitul vacanţei. Dacă cicatricile acneice recente sunt expuse la soare, pot lăsa pete maronii inestetice şi persistente.
  Pentru a evita aceste probleme, începeţi prin a nu vă expune prea mult la soare la început şi folosiţi produse de producţie solară de calitate.
  Dacă urmaţi un tratament contra acneei, solicitaţi sfatul dermatologului înainte de a pleca în vacanţă deoarece anumite tratamente nu sunt indicate în cazul expunerii la soare.

 • Aceste cicatrici vizibile sunt urme lăsate de coşurile acneice.
  Imediat ce acneea dispare, consultaţi medicul dermatolog pentru opţiuni de tratare (peeling, laser..) pentru a le elimina.

 • Nu exageraţi cu curăţatul…
  Nu încercaţi să vă "daţi jos" pielea, pentru că nu veţi face decât să o iritaţi şi mai mult. Aplicaţi un tratament delicat. Folosiţi săpunuri de curăţare foarte grase sau geluri de curăţare fără săpun. Pentru îndepărtarea machiajului, folosiţi produse curăţare zilnică delicate.
  "

 • Da, dar nu în modul tradiţional…
  Alegeţi produse noncomedogenice, măcar atât puteţi face. Dacă trebuie să acoperiţi câteva cicatrici mici, Laboratoarele dermatologice Avène au creat o linie completă de produse de "acoperire" eficiente şi sigure.

Trimiteţi prin e-mail

Căutare în curs

Login required

You must log into your Avène account to save this information.


Login or create an account

You can't post more than one comment on a product

Oferiți-vă opinia

* Câmpuri obligatorii

Înscrierea mea

-Zi
-Lună
-An

Brandurile grupului Pierre Fabre:

*Câmpuri obligatorii

Mulțumim pentru feedback!

Comentariul tău a fost trimis și se va publica după ce va fi validat.