AV_ATSW_Spray_Reducing winter redness_social_post_3282779003131_HD 16x9

Sfaturile noastre de top Reciclați produsele noastre și economisiți apa la baie

Fiecare acțiune, chiar și cea mai mică și mai simplă, contează, începând cu sortarea deșeurilor în baie. Un obicei care a devenit o parte integrată din viața noastră de zi cu zi.

Cu toate acestea, uneori putem avea dubii dacă un anumit tip de ambalaj trebuie eliminat separat sau nu. Și ce ziceți de asta? Atunci când vine vorba de economisirea apei, subiectul nu mai este atât de complicat - dacă robinetul este închis, înseamnă că nu se irosește! 
Descoperă câteva sfaturi pentru a te ajuta să sortezi produsele noastre și să reduci consumul de apă în baie. 
 

Reciclarea produselor noastre

Reciclarea produselor noastre

Ceea ce este sortat corespunzător poate fi reciclat! Pentru ambalajele reciclabile, mergi la pubela pentru reciclare. Pentru toate celelalte, mergi la pubela pentru gunoi menajer.

Ambalajul exterior și pliantele: hârtie și/sau carton reciclabil

Flacoane cu pompă: reciclabile

Flacoane: reciclabile

Flacoane de spray: reciclabile

Tuburi: reciclabile

Borcane (Hydrance Aqua-Gel): reciclabile

Flacoane și borcane airless: nu sunt reciclabile

Flacoane și tuburi Sterile Cosmetics: nu sunt reciclabile

Produse de machiaj Couvrance (cu excepția tuburilor de fond de ten): nereciclabil

Borcane (Crema nutritivă revitalizantă): nu sunt reciclabile

Pentru a economisi apă 

Fără să pierzi niciun moment de confort în baie, poți economisi apa adoptând câțiva pași simpli. 
De exemplu, când te speli pe dinți sau te bărbierești, închide robinetul de apă dacă nu ai nevoie de ea. În acest fel se vor economisi cel puțin 18 litri. Dacă înmulțești acest lucru cu numărul de cazuri în care te speli pe dinți și/sau te bărbierești, această cifră va crește considerabil.
Optează pentru dușuri în locul băilor și închide apa când aplici săpunul. Acest lucru poate avea un dublu beneficiu - unul pentru mediu și unul pentru pielea ta. Pentru mediu, vei contribui la reducerea consumului de apă. Un duș (în medie 80 de litri de apă) consumă de până la trei ori mai puțină apă decât o baie. În ceea ce privește pielea, veți contribui la îngrijirea acesteia. Apa dură are tendința de a usca pielea, iar excesul de clor o poate irita. Renunțând la băi, pielea ta va avea mai puțin contact cu apa. Credem că cinci minute sunt suficiente pentru un duș, oferindu-ți suficient timp pentru a asculta melodia preferată pentru a începe ziua sau pentru a termina ziua cu un sentiment de prospețime! Pentru cei care doresc să meargă mai departe, există și echipamente care pot fi achiziționate pentru a ajuta la economisirea apei.

Sus