Mascara Mascara

De ce să renunți la plăcerea de a te machia doar pentru că ai ochii sensibili? Curbarea sau alungirea genelor chiar și atunci când ai ochii foarte sensibili este posibilă datorită unei mascara cu toleranță ridicată. Pune-ți ochii în valoare cu mascara dermatologică.

1 rezultat "Mascara"

PIELEA TA
PIELEA TA

Un machiaj de seară simplu și rapid? Descoperă sfaturile noastre pentru aplicarea machiajului!

AFLĂ MAI MULTE
AFLĂ MAI MULTE

Ce mascara ar trebui să aleg pentru ochii sensibili?

Suferi de mâncărimi, lăcrimarea sau înroșirea ușoară a ochilor? Ai pleoapele iritate din cauza unei afecțiuni cutanate, cum ar fi eczema atopică? Sau poate porți lentile de contact? Ar trebui să renunți la acel produs de înfrumusețare a ochilor pe care îl reprezintă mascara? Bineînțeles că nu! Ochii sensibili sau iritați au și ei dreptul la produse pentru gene, cu condiția să alegi o mascara hipoalergenică și cu toleranță ridicată.  

Eau Thermale Avène a formulat mascara cu toleranță ridicată Couvrance  pentru ochii hipersensibili și/sau pentru purtătorii de lentile de contact. Această mascara fără alergeni și fără parfum minimizează riscul de reacții alergice. Toleranța sa ridicată a fost demonstrată în numeroasele teste efectuate pe pielea alergică sau pe pielea care suferă de eczemă atopică . Disponibilă în farmacii, această mascara este potrivită și pentru genele fine și fragile, deoarece se îndepărtează ușor, fără frecare, asigurând în același timp o rezistență îndelungată pe tot parcursul zilei.

Pentru a ne asigura că este potrivit pentru pielea și ochii tăi sensibili, mascara cu toleranță ridicată Couvrance este disponibilă în două nuanțe, negru și maro, adică cu pigmenți cu un grad mai mic de alergenicitate decât cei albaștri sau verzi.

Sfatul nostru: alege mascara maro pentru un efect natural dacă ai genele blonde sau pielea deschisă la culoare. Totodată, aceasta este mai discretă pentru genele scurte aflate în faza de regenerare. Alege nuanța neagră pentru un rezultat mai intens.

Machiajul ochilor sensibili: cum să aplici mascara?

Machiajul ideal pentru ochii sensibili constă în doi pași de înfrumusețare: curbarea genelor cu mascara hipoalergenică și redefinirea sprâncenelor cu un creion de sprâncene.

Cel mai bine este să eviți aplicarea fardului de ochi, mai ales când pleoapele tale sunt afectate de eczeme. Pigmenții de culoare pot fi prost tolerați, iar pudra tinde să usuce pielea. De asemenea, limitează utilizarea creioanelor colorate, preferând nuanțele negre, maro sau gri, care conțin mai puțin pigment.

Pentru a aplica mascara cu toleranță ridicată Couvrance, folosește ambele părți ale periei:

  • Aplicați mascara pe gene cu partea adâncită: începe de la baza genelor spre vârfuri, făcând mișcări în zig-zag. Dacă ochii tăi au tendința de a lăcrima ușor, aplică doar pe genele superioare.
  • Separă mai ușor genele cu partea curbată a pensulei.

Dacă ai genele subțiri și dorești să le dai mai mult volum, aplică mascara hipoalergenică pe partea superioară și inferioară a genelor, apoi folosește vârful periei pentru gene.

Alte două sfaturi pentru a evita riscul de alergie: nu folosi la comun cu nimeni mascara și păstrează-o maximum șase luni de la deschidere.

Seara, nu uita să te demachiezi. Folosește unul dintre demachiantele blânde  - este secretul make-up artiștilor.

Sus