Ascunde Cautare Produse / Cautare
Hydrance

Gamă de produse Hydrance

Hydrance este o gamă de produse cu putere de hidratare intensă și de durată.

Opinia medicului

Întrebări / Răspunsuri
 • Pielea deshidratată este mată şi lipsită de strălucire. Este aspră la atingere şi marcată de linii de deshidratare. Este fragilă şi lipsită de supleţe.

 • Două cauze:
  - Lipsa apei, cu mai puţin de 10% apă în stratul superior al pielii (stratul cornos).
  - Alterarea funcţiei de barieră

 • În afară de afecţiunile cutanate, două tipuri de factori sunt responsabili pentru pielea uscată:
  • Factori externi:
  - Climaterici: Vânt, frig, prea mult soare, lipsa umidităţii în aer (aer condiţionat, încălzire)
  - Chimici: Agenţi de curăţare duri, tratamente medicale topice, cosmetice necorespunzătoare
  - Mecanici: Bărbieritul şi epilatul.

  • Factori interni:
  - Fiziologici: Îmbătrânirea cutanată
  - Patologică: Afecţiuni ale pielii care alterează funcţia de barieră a pielii.

 • Da, deşi aceasta nu este singura problemă: Stratul superficial al pielii poate fi rehidratat pur şi simplu prin consumul de apă sau umezirea pielii. Lipidele (grăsimile) sunt şi ele necesare pentru menţinerea umidităţii.

 • Da, este una dintre cauzele pielii uscate. Expunerea la soare este o agresiune (arsură). Pielea reacţionează prin pigmentare (bronzul) şi îngroşare. Uscarea este trecătoare, cauzată de intensificarea pierderii de apă.

 • Da. Anumite ape au un nivel ridicat de calcar: Se numesc ape “dure”. Pot înrăutăţi efectele de uscare ale produselor de curăţare. Apa poate fi dedurizată folosind dispozitive specifice sau se pot utiliza produse foarte grase.

 • Scopul este hidratarea şi hrănirea pielii, reducând agresiunile şi iritaţiile. Pentru curăţare, evitaţi săpunurile, folosiţi produse sau geluri foarte grase în locul acestora, îmbogăţite cu ingrediente protective şi hidratante. Pentru hidratare, ingredientele emoliente hidratează şi hrănesc pielea, asigurând o coeziune bună a epidermei, necesară pentru funcţionarea corespunzătoare a barierei cutanate protective. Este important să utilizaţi emolienţi des, ideal, zilnic.

Toate texturile
În duș, ca în orice alt moment, pielea trebuie să fie luminoasă și hidratată, chiar și fără filtru. Laboratoarele Dermatologice Avène îți oferă o gamă de produse de îngrijire ce reîncarcă pielea sensibilă cu apă.
 
AVENE HYDRANCE 
 

Gamă de îngrijire completă, adecvată pentru pielea deshidratată.
Complexul unic, brevetat Cohederm, acționează asupra tensiunii cutanate produsă din cauza deshidratării. Pielea nu mai strânge, redevine confortabilă și rehidratată.
 
Cremele și emulsiile hidratante din această gamă, cu o textură care se adaptează fiecărui tip de piele, fie că este uscată și deshidratată sau normal-mixtă, hidratează timp de 24h și lasă pielea fină și flexibilă,
Produsele de îngrijire cu protecție solară oferă o dublă protecție împotriva razelor UV datorită unui SPF30 și ingredientelor active antioxidante. Acestea protejează pielea de agresiunile zilnice ale soarelui oferind, în același timp, o doză de hidratare.


Hydrance Aqua-Gel este un produs de îngrijire all-in-one, cremă de zi, mască de noapte și contur de ochi; calmează, detoxifică și hidratează pielea, protejează împotriva radicalilor liberi. Aqua-gel redă prospețimea tenului.
 
Hydrance BB - o nouă generație de creme BB pentru înfrumusețarea tuturor tipurilor de ten. Pentru tenurile sensibile și mixte, o emulsie lejeră. Pentru tenurile uscate și cele foarte uscate se recomandă o cremă cu textură bogată și densă.
Trimiteţi prin e-mail

Căutare în curs

Login required

You must log into your Avène account to save this information.


Login or create an account

You can't post more than one comment on a product

Oferiți-vă opinia

* Câmpuri obligatorii

Înscrierea mea

-Zi
-Lună
-An

Brandurile grupului Pierre Fabre:

*Câmpuri obligatorii

Mulțumim pentru feedback!

Comentariul tău a fost trimis și se va publica după ce va fi validat.