Ascunde Cautare Produse / Cautare
Cicalfate+

Gamă de produse Cicalfate+

Produse care stimulează repararea straturilor superficiale ale pielii iritate ca urmare a diferitelor tipuri de factori agresivi.
Toate texturile
Pentru o îngrijire completă a pielii iritate, descoperă gama de produse Avène Cicalfate+, care stimulează repararea straturilor superficiale ale pielii iritate.
Cu proprietăți calmante și reparatoare, produsele noastre sunt eficace și sigure pentru toate tipurile de piele sensibilă. Produsele Cicalfate+ pot fi folosite și pentru ingrijirea bebelusilor, in cazul unei iritatii cutanate (ex. Eritem fesier) si, inclusiv, pe zonele genitale externe.

Cicalfate+ Cremă repară și purifică pielea, calmează iritațiile, iar Cicalfate+ Gel cicatrici ajută la îmbunătățirea aspectului cicatricilor. Prin prezența ingredientelor reparatoare, Cicalfate+ Spray usucă zona afectată, predispusă la macerare, astfel accelerând procesul de cicatrizare și limitând proliferarea bacteriană.

Gama Avène pentru îngrijire specifică oferă creme, loțiuni și sprayuri reparatoare, gel pentru cicatrici, balsam de buze și o emulsie reparatoare specială, destinată folosirii în urma intervențiilor dermatologice. Soluțiile Cicalfate+ sunt ușor de aplicat și au o textură delicată, reconfortantă, care contribuie la calmarea pielii iritate.


Recomandări adiționale de produse pentru îngrijirea specifică, sunt cele pentru pielea predispusă la împerfecțiuni, roșeață sau tendință atopică. Gama de produse anti-roșeață au fost concepută special pentru roșeața temporară sau difuză, astfel produsele pot preveni sau reduce apariția roșeții la nivelul feței. În cazul tenului gras sau cu tendință acneică, gama Cleanance oferă îngrijire și curățare optimă acestui tip de ten. Pentru pielea cu tendință atopică, pruriginoasă, Avène oferă prima gamă de emolienți dedicată senzațiilor de prurit - Xeracalm A.D, obținută în urma a 12 ani de cercetare biotehnologică.
Trimiteţi prin e-mail

Căutare în curs

Login required

You must log into your Avène account to save this information.


Login or create an account

You can't post more than one comment on a product

Oferiți-vă opinia

* Câmpuri obligatorii

Înscrierea mea

-Zi
-Lună
-An

Brandurile grupului Pierre Fabre:

*Câmpuri obligatorii

Mulțumim pentru feedback!

Comentariul tău a fost trimis și se va publica după ce va fi validat.