Carnet experți

Gama CICALFATE+

Gama Cicalfate+ produse pentru repararea pieli

O gamă indispensabilă pentru repararea pielii sensibile și iritate a întregii familii.
Iritații, zgârieturi, roșeață, cicatrici… aceste leziuni superficiale pot apărea zilnic și sunt adesea o sursă de disconfort.
Pe baza unei combinații unice și inovatoare de ingrediente active derivate din apa termală Avène, tratamentele dermatocosmetice din gama Cicalfate + au fost create pentru a calma și a facilita repararea pielii sensibile. Pentru fiecare tip de  piele iritată există un produs Cicalfate+.

CICALFATE+ CREMĂ REPARATOARE PROTECTOARE

Crema cu utilizare multipla pentru toate tipurile de piele iritată • Calmează imediat și repara epidermul începând cu 48h de la aplicare.(1) • Textură protectoare cu efect de pansament pentru zona iritată. Crema vedetă cu efect reparator, antiseptic și calmant pentru iritațiile și rănile minore ale întregii familii.

CICALFATE+ SPRAY REPARATOR CU EFECT DE USCARE

Spray special conceput pentru suprafețe umede ale pielii, predispuse la macerare • Usucă, repară și are efect antiseptic asupra pielii predispuse la macerare(2) • Recipient practic și igienic: îngrijește pielea iritată fără să o atingă (sau fără a avea contact cu aceasta). Spray cu efect de uscare și calmare a iritațiilor apărute pe zonele predispuse la macerare. Ideal pentru nou-născuți, copii și adulți. Micul său +? Nu provoacă senzație de usturime și nu pătează hainele.

CICALFATE+ GEL PENTRU CICATRICI

Expertiză împotriva cicatricilor • Ameliorează aspectul cicatricei și calmează pielea. • Textură hidratantă, ce facilitează masajul. Soluția pentru ameliorarea aspectului cicatricelor reepidermizate de pe față sau corp. Asociat cu masajul adecvat, semnele cicatriceale se atenuează după 3 săptămâni (3). Pielea este mai fină și mai moale.

UN TRIO UNIC DE INGREDIENTE ACTIVE - Repară, are efect antiseptic, calmează

ÎNTREBĂRI FRECVENTE Ai o îndoială, o întrebare? Suntem întotdeauna aici pentru tine.

Când se folosește Cicalfate+ și pentru ce?

Gama Cicalfate+ (cremă, spray și gel) oferă o paleta extinsă de produse de îngrijire și reparare pentru toate tipurile de piele sensibilă iritată: zgârieturi, răni ușoare, arsuri superficiale, post-proceduri dermatologice, roșeața șezutului... Produsele din gama Cicalfate+ facilitează repararea pielii, usucă zonele umede, ameliorează aspectul cicatricilor și calmează rapid. Datorită eficacității sale dovedite, Cicalfate+ este prima gamă de produse reparatoare prescrise în Europa.
 

Gama Cicalfate+ este adaptată pentru îngrijirea pielii bebelușilor?

Cicalfate+ se poate utiliza pentru îngrijirea bebelușilor, spre exemplu: • Crema Cicalfate+ este recomandată pentru calmarea zonei fesiere a bebelușilor și facilitează repararea pielii în cazul iritației zonei de scutec. • Spray-ul Cicalfate+ este recomandat pentru calmarea și uscarea erupțiilor cutanate (varicelă).
 

Crema Cicalfate+ este recomandată pentru îngrijirea iritațiilor mucoaselor și zonelor intime?

Crema Cicalfate+ poate fi aplicată atât pe piele, cât și pe zonele intime externe: vulvă și labii, anus. Cicalfate+ cremă poate fi recomandată pentru calmarea și favorizarea reparării cutanate în cazul unei arsuri superficiale/iritații intime.
 
 

Crema Cicalfate+ este eficace în cazul acneei?

Pentru îngrijirea pielii acneice și cu tendință de îngrășare se recomandă utilizarea Cleanance. Crema Cicalfate+ poate fi utilizata pentru prevenirea apariției semnelor reziduale provocate de acnee. Încercați să aplicați pe un semn lăsat de acnee.
 

AQUA DOLOMIAE, BAZA EFICACITĂȚII CICALFATE+

Ai grijă de microbiomul tău. Este important pentru sănătatea ta și a pielii tale.
Rolul esențial al acestor bacterii ce se află în mod natural în interiorul organismului nostru și la suprafața pielii a fost evidențiat de studii științifice.
Cercetătorii Laboratoarelor Dermatologice Avène s-au folosit de aceste descoperiri pentru a înțelege cum bacteriile (bacteriile bune!) pot avea un impact pozitiv asupra reparării pielii.
Această descoperire a dus la crearea formulei specific Cicalfate+. Ea încorporează primul ingredient activ reparator postbiotic [C+-Restore]TM, care este extras dintr-o bacterie unică, ce se regăsește în  Apa termală Avène: Aqua Dolomiae.
Acesta stimulează și accelerează procesul natural de refacere a pielii.
48h - Pentru a-ți repara⁴ pielea
4x - Repară de 4 ori mai repede, chiar și plăgile complexe⁵
N°1 - În prescripțiile dermtologilor⁶
1 - Calmează imediat, încă de la prima utilizare⁴
(1) Studiu clinic monocentric deschis, realizat sub control dermatologic și pediatric. 51 de subiecți (sugari, copii și adulți), 2 aplicări pe zi timp de 21 de zile. (2) Piele iritată predispusă la macerare superficială. (3) Studiu clinic monocentric deschis, realizat sub control dermatologic și oftalmologic. Evaluare clinică pe baza scalei POSAS. 50 de subiecți, 2 aplicări pe zi timp de 3 săptămâni. (4) Studiu clinic monocentric deschis, realizat sub control dermatologic și pediatric. 51 de subiecți (sugari, copii și adulți), 2 aplicări pe zi timp de 21 de zile. (5) Studiul reepitelizării după leziuni pe un model ex-vivo asupra rănilor complexe, la 6 zile după aplicarea Cicalfate+ vs. zonă netratată. (6) IQVIA Xponent PharmaOne - Piața produselor dermocosmetice prescrise de medicii în farmacie în Franța - anul 2019 - în volum.
 

Trimiteţi prin e-mail

Căutare în curs

Login required

You must log into your Avène account to save this information.


Login or create an account

You can't post more than one comment on a product

Oferiți-vă opinia

* Câmpuri obligatorii

Înscrierea mea

-Zi
-Lună
-An

Brandurile grupului Pierre Fabre:

*Câmpuri obligatorii

Mulțumim pentru feedback!

Comentariul tău a fost trimis și se va publica după ce va fi validat.