Ascunde Cautare Produse / Cautare
Fără expunere la soare - Îngrijire solară

Gamă de produse Fără expunere la soare - Îngrijire solară

Autobronzant hidratant și reparator după expunerea la soare pentru piele sensibilă.
Toate texturile

Îngrijirea pielii

Ai grijă de pielea ta chiar și după expunerea la soare! Din gama de produse Avène pentru îngrijire solară fără expunere la soare, Gelul Cremos Reparator după expunerea la soare este opțiunea hidratantă și reparatoare, special concepută pentru calmarea și repararea pielii sensibile. Formula sa delicată calmează iritațiile cauzate de arsurile solare și oferă hidratare pielii.

Gelul Cremos Reparator are un efect calmant, contribuind la hidratarea straturilor superioare ale epidermului. Acesta ajută la refacerea barierei cutanate și este recomandat pentru pielea afectată de iritații solare. Are o textură fină, se aplică ușor și are un efect calmant și revigorant, perfect după o zi petrecută la plajă. În plus, acesta ajută la menținerea unui bronz de lungă durată.

În cazul în care se dorește un bronz fără expunere la soare, Avène recomandă folosirea autobronzantului hidratant, cu o consistență ușoară, perfectă pentru pielea sensibilă. Produsul asigură pielii un bronz natural și uniform, fără urme. Autobronzantul se aplică ușor, catifelează pielea și are un parfum delicat.

Pentru o rutină completă de îngrijire a pielii și de protejare împotriva radiațiilor solare, poți încerca produsele noastre pentru protecție solară. cremele și loțiunile cu formulă delicată, care asigură o eficacitate de lungă durată în cazul pielii sensibile. Pentru pielea intolerantă, se recomandă produsele pe bază de filtre minerale, fără filtre chimice și fără parfum.
Trimiteţi prin e-mail

Căutare în curs

Login required

You must log into your Avène account to save this information.


Login or create an account

You can't post more than one comment on a product

Oferiți-vă opinia

* Câmpuri obligatorii

Înscrierea mea

-Zi
-Lună
-An

Brandurile grupului Pierre Fabre:

*Câmpuri obligatorii

Mulțumim pentru feedback!

Comentariul tău a fost trimis și se va publica după ce va fi validat.