Ascunde Cautare Produse / Cautare
Autobronzant

Autobronzant

Vrei o piele uniformă, cu aspect natural, fără pete sau alte imperfecţiuni? Descoperă
produsele potrivite pentru tine.

Opinia medicului

Întrebări / Răspunsuri
 • UVB sunt la fel de periculoase ca şi UVA. Ambele cauzează îmbătrânirea pielii şi cancerul. Spre deosebire de UVB, UVA sunt responsabile pentru arsurile solare şi corpul nostru nu dispune de un sistem de avertizare contra lor.

 • Nu. Sunteţi protejaţi contra efectelor nocive ale UVA şi UVB (eritemul solar şi, pe termen lung, îmbătrânirea pielii) dar procesul de bronzare nu este neapărat eliminat.
  După câteva zile de expunere solară, veţi obţine un bronz plăcut fără a vă expune pielea niciunor riscuri.

 • Norii obstrucţionează doar o mică parte din raze. Până la 95% dintre razele UV pot ieşi prin nori. Aşadar, atenţie!
  Sub o umbrelă, beneficiaţi de jumătate dintre razele solare. Lumina şi razele UV pot ajunge indirect la piele, deoarece se reflectă pe diferite suprafeţe. Această reflexie este de 20% pe ocean şi 15% - 25% pe nisip. Fiţi foarte atenţi!

 • Nu uitaţi niciodată că bronzul nu reprezintă o protecţie contra arsurilor solare. De asemenea, bronzul nu obstrucţionează UVA care, în timp, sunt responsabile pentru cancerul de piele.

 • Virusul herpesului este inactiv în ţesuturile nervilor. În condiţii de stres, emoţii, în perioadele de menstruaţie şi la soare, se “trezeşte” şi apare erupţia: Herpesul. Pentru a-l evita, aplicaţi un produs pentru buze cu factor de protecţie ridicat.

 • 1. Cea mai bună protecţie este vestimentaţia. Pentru toată lumea, cu precădere pentru copii: tricou, şapcă, ochelari de soare (standard NF)
  2. Bebeluşii cu vârsta sub 3 ani nu trebuie expuşi la soare.
  3. Copiii mici trebuie protejaţi atent.
  4. Arsurile solare sunt întotdeauna periculoase, cu precădere pentru copii.
  5. Evitaţi expunerea în intervalul 11:00 - 16:00.
  6. Expunerea la soare trebuie să fie treptată.
  7. Nisipul, zăpada şi apa pot reflecta mai mult de jumătate din razele solare pe pielea dvs. Norii nu oferă protecţie suficientă.
  8. Trebuie să reaplicaţi protecţia UVB şi UVA la fiecare două ore şi după ce intraţi în apă, indiferent de FPS.
  9. Crema de protecţie solară trebuie aleasă în funcţie de tipul de piele.
  10. Folosirea unei creme de protecţie solară nu implică faptul că puteţi sta mai mult la soare.
  11. La altitudine sau la tropice, trebuie să utilizaţi o cremă de fotoprotecţie cu FPS mai ridicat decât de obicei.
  12. Beţi regulat apă, aveţi grijă de cei tineri şi nu uitaţi de cei în vârstă.
  13. Alegeţi cu grijă crema de protecţie solară şi aplicaţi-o atent.

Cu autobronzantul Avène hidratant, cu textură de gel mătăsos care este potrivit pentru întreaga durată a anului, pielea va avea un aspect luminos și uniform fără niciun fel de expunere la soare.
Gelul mătăsos are un parfum delicat și o textură catifelată. Acesta hidratează și oferă un bronz uniform, natural, fără urme. 

Autobronzantul Avène cu acțiune hidratantă pentru față și corp poate fi soluția ideală pentru pielea cu aspect de bronz fără grija expunerii la soare. 


Produsele Avène recomandate, care sunt compatibile cu autobronzantul pentru definirea unui ritual de înfrumusețare complet sunt: 
 1.  Gelul exfoliant delicat Avène (pentru exfolierea delicată a tenului) -  pentru un ten fin și curat, înainte de aplicarea autobronzantului Avène. Găsește acest produs în categoria “Igienă ten” 
 2.  Gelul exfoliant pentru corp Avène -  pentru o piele fină și curată, înainte de aplicarea autobronzantului Avène. Găsește acest produs în categoria “Îngrijirea corpului” 
 3.  Apă termală spray Avène (pentru calmarea pielii) - apă îmbuteliată direct de la sursă, ce asigură calmarea pielii și îi oferă catifelarea pe care ți-o dorești. Găsești acest produs în categoria “Apa termala Avène
 4.  Autobronzant Avène (bronzare / hidratare) - produs ce oferă un bronz natural și uniform, fără expunere la soare. Găsești acest produs în categoria “Protectie solara > Fără expunere la soare - Îngrijire solarăDescoperă acum autobronzant Avène pentru o piele bronzată uniformă, cu aspect natural, fără pete și fără expunere la soare. 
 
Trimiteţi prin e-mail

Căutare în curs

Login required

You must log into your Avène account to save this information.


Login or create an account

You can't post more than one comment on a product

Oferiți-vă opinia

* Câmpuri obligatorii

Înscrierea mea

-Zi
-Lună
-An

Brandurile grupului Pierre Fabre:

*Câmpuri obligatorii

Mulțumim pentru feedback!

Comentariul tău a fost trimis și se va publica după ce va fi validat.