Îngrijire de înaltă performanță pentru calmarea pielii.
XeraCalm A.D

XeraCalm A.D

Îngrijire de înaltă performanță pentru calmarea pielii.

Atunci când pielea uscată devine sinonimă cu disconfortul până la mâncărimi, la adulți și chiar mai mult la copii, nu mai este vorba doar de hidratare: trebuie restabilită funcția de barieră a pielii și confortul cutanat.

Află mai multe despre produsele noastre de îngrijire a pielii XeraCalm A.D. - special concepute pentru pielea atopică - și despre modul în care ne folosim expertiza pentru liniștea ta.

XeraCalm A.D

ÎNGRIJIRE S.O.S. DE URGENȚĂ

Concentrat calmant

 • Oprește mâncărimile* imediat după aplicare
 • Potrivit pentru zonele cu iritații și mâncărimi intense

Acesta este produsul IDEAL de îngrijire S.O.S. de urgență pentru mâncărimi localizate intense. Reduce imediat intensitatea mâncărimilor și a puseurilor de uscăciune în zonele cu mâncărimi recurente de pe față, corp și pleoape. Și pentru că mâncărimea intensă localizată poate apărea oriunde și oricând, dimensiunea sa redusă înseamnă că îl poți lua cu te oriunde tine oriunde ai merge.

 

AMELIOREAZĂ MÂNCĂRIMEA

ÎNGRIJIRE S.O.S. DE URGENȚĂ
EFICACITATE DOVEDITĂ

Îngrijirea pielii mele, eroul meu!

-69%¹Reducerea imediată a mâncărimii*
75%²Piele hidratată
-49%³Reducerea semnelor vizibile la subiecții atopici încă de la 3 zile.

XeraCalm A.D

STANDARDUL ÎN MATERIE DE ÎNGRIJIRE CALMANTĂ

Balsam pentru refacerea lipidelor

 • Calmează mâncărimile*
 • Hrănește pielea foarte uscată

Calmarea urmează să apară!
Acest produs emolient de îngrijire zilnică îți hrănește pielea în profunzime și îi redă confortul. Acesta este cel mai bun remediu pentru calmarea mâncărimilor și reechilibrarea microbiomului pielii!

 

HRĂNEȘTE PENTRU A PREVENI

STANDARDUL ÎN MATERIE DE ÎNGRIJIRE CALMANTĂ

CÂTEVA CUVINTE DE LA EXPERTUL NOSTRU

Forumul European de Dermatologie premiază produsele de îngrijire a pielii XeraCalm A.D. cu distincția „Emollient Plus”. Produsele din categoria „Emollient Plus” ameliorează leziunile cauzate de eczema atopică și acționează asupra microbiomului cutanat la pacienții cu eczeme atopice.

DR. ARIADNA ORTIZ BRUGUESDermatolog și director medical al Laboratoarelor Dermatologice Avène
Descoperă și alte produse

ȘI ASTA NU E TOT..

Descoperă celelalte produse ale noastre

XeraCalm A.D.Baton de curățare ultra-bogat

XeraCalm A.D.Baton de curățare ultra-...

Hrănește - Calmează - Curăță

LOȚIUNE HIDRATANTĂ

LOȚIUNE HIDRATANTĂ

Hrănește - Calmează - Hidratează - Întărește bariera pielii

XeraCalm A.D Ulei de curățare

XeraCalm A.D Ulei de curățare

Hrănește - Calmează - Curăță

XERACALM A.D Cremă de refacere a lipidelor

XERACALM A.D Cremă de refacere a lipi...

Hrănește - Calmează - Hidratează

Caut un produs XeraCalm A.D. pentru

O combinație unică de ingrediente active

O combinație unică de ingrediente active

În centrul gamei noastre

 • <h4 class="">I-Modulia&reg;</h4><p>Primul ingredient activ postbiotic de la Pierre Fabre, derivat din apa termal&#259; Av&egrave;ne, care se adreseaz&#259; direct pielii uscate &#537;i cu m&acirc;nc&#259;rimi.</p><p>Find out more</p>
  I-Modulia®Primul ingredient activ postbiotic de la Pierre Fabre, derivat din apa termală Avène, care se adresează direct pielii uscate și cu mâncărimi.Find out more
 • <h4 class="">Cer-Omega</h4><p>Lipide asem&#259;n&#259;toare pielii, care refac pielea &#537;i pelicula hidrolipidic&#259; protectoare a acesteia.</p>
  Cer-OmegaLipide asemănătoare pielii, care refac pielea și pelicula hidrolipidică protectoare a acesteia.
 • <h4 class="">Ap&#259; termal&#259; Av&egrave;ne</h4><p>Reduce senza&#539;iile de disconfort &#537;i &icirc;nmoaie pielea.</p>
  Apă termală AvèneReduce senzațiile de disconfort și înmoaie pielea.

Eficacitate crescută

Un ingredient activ special conceput pentru pielea atopică: I-MODULIA®
A fost nevoie de doisprezece ani de cercetare pentru a dezvolta primul ingredient activ biotehnologic unic și multicompetent derivat din apa termală Avène: 
I-modulia®

Formulată în jurul acestui ingredient activ brevetat, XeraCalm A.D. este o gamă ultra-inovatoare, ultra-eficace și ultra-sigură, potrivită pentru fața și corpul sugarilor, copiilor și adulților. Acest ingredient activ extraordinar acționează direct asupra proceselor implicate în eczema atopică și, în special, asupra mâncărimilor*.

 

av_xeracalm-ad_page-gamme-473-418
AV_Brand-logo_Eau-Thermale-Avene_Sterile-cosmetics_Eretail_EN_3282779348850_3282779349185_3282770053135_3282770000634_3282770053104_3282770053111 5...

Pentru a păstra doar ingredientele utile pentru piele și pentru a renunța la conservanți, laboratoarele noastre au dezvoltat un proces unic în lume: Sterile Cosmetics®. Această tehnologie unică permite ca produsul să rămână steril și fără contaminare externă pe toată durata utilizării sale.

Astfel, XeraCalm A.D. îi oferă pielii predispuse la eczeme atopice respectul și siguranța de care are nevoie.

AFLĂ MAI MULTE

av_xeracalm_ad_pikedoo_programme 1800x800

Programul nostru „21 de povești anti-mâncărime"

Ești părinte? Copilul tău este reticent să se dea cu cremă pentru mâncărimi?

Deși aplicarea zilnică a unui produs de îngrijire emolient este esențială pentru calmarea pielii, uneori poate fi foarte dificilă stabilirea unei astfel de rutine în cazul copiilor. De aceea, experții noștri au creat un serviciu de asistență distractiv și unic  pentru a te ajuta să stabilești o rutină zilnică de hidratare.

Urmăriți aventurile lui Pikedoo, micul personaj cu pielea predispusă la eczeme. În fiecare zi, timp de 21 de zile, aventurile sale simpatice vor fi povestite oral în timpul hidratării: exact timpul potrivit pentru a insufla bunele practici într-un mod distractiv - și totodată petrecând timp împreună!

Ascultă poveștile

av_xeracalm_ad_pikedoo_cremage_original

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Ai o întrebare sau o grijă? Suntem mereu la dispoziția ta

Balsamul și crema pentru regenerarea lipidelor se folosesc zilnic pentru a limita și preveni uscăciunea și mâncărimea pielii*. În plus, concentratul calmant se aplică local pentru a ameliora imediat mâncărimile intense*. Este produsul salvator pe care trebuie să îl ai cu tine mereu! Fie că este vorba de balsam sau de cremă, trebuie să adaptezi textura în funcție de tipul tău de piele sau de anotimp: balsam, dacă pielea ta este foarte uscată, cremă, când nu este atât de uscată.

Calmează-ți și ameliorează-ți rapid pielea cu o compresă cu apă termală Avène: pulverizează apa pe niște șervețele și lasă-le pe față timp de 10 minute. În caz de mâncărimi*, aplică în mod regulat un concentrat calmant, inclusiv pe pleoape, dacă este necesar. În caz de iritație, folosește o cremă reparatoare și protectoare o dată sau de două ori pe zi. Iar ca măsură preventivă, hidratează-ți și protejează-ți pielea cu o cremă sau un balsam care reface lipidele cel puțin o dată pe zi.

Câteva acțiuni zilnice simple, dar esențiale, limitează uscăciunea pielii și restabilesc funcția de barieră a pielii. În acest fel, episoadele acute devin mai puțin frecvente. Iată care este sfatul nostru: Optează pentru o igienă delicată cu un ulei de curățare și apă călduță, între 32-34°C, și ai grijă să nu depășești 10 minute la duș sau la baie. Hidratează și protejează pielea cu o cremă sau un balsam care reface lipidele cel puțin o dată pe zi, chiar și atunci când afecțiunea pielii pare a fi sub control.

1Autoevaluarea pe o scară analogică pe 68 de subiecți cu dermatită atopică și/sau zone uscate localizate cu mâncărime. Evaluarea senzațiilor de mâncărime imediat după aplicarea concentratului calmant. 2Evaluarea indicelui de hidratare la 1 oră după o singură aplicare, 20 de subiecți. 3Evaluarea L-PO-SCORAD pe 49 de subiecți atopici cu zone uscate localizate și mâncărime, după aplicarea concentratului calmant de 4 ori pe zi timp de 3 zile.

*Din cauza uscăciunii pielii

Sus